חובבי ז'אנר מסעדות הגריל המציעות חוויה המבוססת על שירות-מזון מהיר, כבר יודעים: העיצוב במסעדות אלו לרוב לוקה בחסר, והאווירה בהן רחוקה מלהיות אלגנטית, שלווה ונעימה. אל מסעדות אלו מגיעים ל"תכל'ס" - לאכול ולשבוע, ואין כל ציפייה מהן לספק חוויית אכילה ואירוח. במסעדת "דוש" הבת ימית לעומת זאת, לא היו מוכנים להסתפק בטעמים טובים בלבד, והשקיעו רבות בעיצוב המסעדה: רהיטים העשויים עץ בגוון חמים, כיסאות מרופדים, ספות בגוון אדמתי, חיפויי קיר כהים, ריצוף בשחור-לבן ותאורה זהובה המוארת משנדלירים – כל אלו ועוד משווים למקום מראה כובש ואווירת בראסרי.
מסעדת "דוש" נפתחה לפני כשמונה שנים, כאשר שנתיים לאחר מכן נפתח בצמוד אליה חלל אירועים המותאם לאירועי בוטיק אינטימיים. כיום, תחת קורת גג אחת, פועלים במקביל למסעדה המותאמת לאירוח כ-100 סועדים, שני אולמות אירועים - אולם קטן עד 90 אורחים ואולם גדול עד 200 אורחים. במילה אחת: חגיגה.
צילום: דרור ורשבסקי
כיאה למסעדת גריל, ב"דוש" מצטיינים בחוויית אירוח המבוססת על מגוון ושפע: פלטת סלטים טריים המוכנים במקום מדי יום, לאפות חמות ושלל עיקריות – משיפודי לבבות ואנטרקוט, דרך דגים טריים על האש ועד מנות בשר מיוחדות. אחת מהן, וזו שנהנית מהמעמד היוקרתי - "מנת דגל", היא מנת מגדל אנטרקוט העשוי מדואט שבין בקר לכבד אווז. מסעדת הגריל שבבת ים מגישה גם ארוחות ילדים כדוגמת המבורגר / שניצלונים + צ'יפס, ולא מזניחה גם את אלו ה"רעבים" לדבר האמיתי: פלטת בשרים במשקל 800 גרם המוצעת בשתי גרסאות – "פרימיום" ו"פינוק מיקס בשר".
צילום: דרור ורשבסקי
הארוחה החשובה ביום? ארוחת הבוקר. והארוחה המשתלמת ביום? ארוחת הצוהריים כמובן. במסעדת "דוש" מוצע דיל עסקיות מעורר תיאבון (64-129 שקלים), התקף בימים ראשון ועד חמישי החל מ-12:00 ועד 17:00: שיפוד / 2 שיפודים מתוך המגוון המוצע, סלטים ללא הגבלה ולאפות חמות. אז בין פגישה לפגישה, אל תשכחו את זו הטעימה והמשביעה ביותר ביום...
צילום: דרור ורשבסקי
Dosh – גריל בשרים ישראלי, העמל 15, בת ים
ימים ושעות פתיחה: ראשון עד חמישי – 12:00-23:00
שישי – סגור
שבת – שעה אחרי צאת השבת ועד חצות
טלפון: 053-9375569
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת