אחרי שנים בהן עבד בין היתר כשקף קונדיטור וסו-שף באולמות אירועים, פתח מיקי אביסרור את "אביסרור" – מסעדת שיפודים בצפת. מיקי מתאר בפנינו את המסעדה כ"מקום שבאים אליו כשרוצים לאכול", וגם לא מתנצל, חושש או מתנער מתיאורה כ"מסעדה עממית". ואכן, במסעדת השיפודים החדשה שנפתחה רק לפני כארבעה חודשים, לא עולים על האש רק שיפודים שתמיד כייף לאכול, אלא גם אירוח חם ואווירה נגישה.
חלל האירוח המרכזי במסעדה מאובזר בשולחנות עץ ומושבים מרופדים, ומאירים אותו ספוטים שחורים ונורות הזורחות מגופי תאורה אלגנטיים. את הרצון להשקיע ביצירת חוויה נעימה לקהל הסועדים, ניתן לזהות גם בכלי ההגשה השחורים ה"מאירים" את המנות המוגשות עליהן. ומאחר שכבר הזכרנו חוויה: למסעדה גם אזור הושבה חיצוני המשקיף אל הר מרון. ביקשתם ארוחת בשרים עם נוף? קיבלתם.
צילום: אביסרור
להתעכב על הרכבת ארוחה מפנקת ומשביעה? חכו עם זה רגע. ב"אביסרור" – מסעדת שיפודים בצפת, כבר דאגו לכם לדיל בשרים משתלם שסוגר לכם פינה וחוסך מכם התלבטויות. לבחירתכם, שתי עסקיות נדיבות במיוחד שעונות על הציפיות מארוחה בקונספט זה: האחת היא עסקית שיפודים הכוללת 2 שיפודים לבחירה (קציצות עגל, מרגז, לבבות, פרגית, קבב כבש ועוד), מניפת סלטים טריים ללא הגבלה בליווי לחם וגם תוספת לבחירתכם. גם עסקית עיקרית כוללת את השפע של זו הראשונה, כאשר את השיפודים מחליפה מנת בשר פרמיום מתוך המגוון המוצע: אנטרקוט, פילה בקר, צלעות טלה, שווארמה ועוד. מגיעים לטייל בצפון עם הילדים? גם להם יש מה לאכול: המבורגר, נקניקיות או שניצלונים בליווי טוגנים פריכים.
צילום: אביסרור
העובדה שיום שבת הינו יום המנוחה, לא אומרת שבשישי אתם צריכים לעבוד קשה: בכל יום שישי מסעדת "אביסרור" הופכת למעדניית-קייטריינג אוכל מוכן. כל מה שדרוש לאירוח טעים ומשביע יחכה לכם, ואתם רק צריכים למלא קופסאות ולקחת אתכם הביתה. ומה בתפריט? מגוון דגים העשויים בנוסחים שונים, בשרים ועופות, שלל תוספות, סלטים טריים, נשנושים מטוגנים ועוד.
צילום: אביסרור
"אביסרור", הגדוד השלישי, צפת
כשר למהדרין (עטרה ומחפוד)
ראשון עד חמישי – 11:00-23:00
טל' - 053-9349049
לכל מסעדות הבשרים הכשרות בארץ>>
*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת