נגישות
נגישות

בראביסימו! הפיצרייה החדשה שמביאה את נאפולי לחולון

קחו פיצרייה נפוליטנית אותנטית, עטפו אותה בעיצוב שיקי-לונדוני והזמינו אותה בשירות עצמי מהיר. מה קיבלתם? את "פיצה סנטרל" שנפתחה ממש לאחרונה בחולון.

המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 06/12/2022, 12:02
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

"מצד אחד אנחנו מכינים את הפיצה שלנו לפי מתכון מסורתי, אך מצד שני המקום שלנו סופר מודרני ועדכני", מספר לנו הבעלים רועי קדוש. "אני ושותפי החלטנו לקחת את הקונספט של מזון מהיר צעד אחד קדימה, ואצלנו הלקוחות מזמינים את הארוחה שלהם באמצעות מחשב ולגמרי לבד – 100% שירות עצמי", הוא מספר לנו. פיצרייה בשירות עצמי הינה קונספט מרענן, חווייתי ומפתיע ללא ספק, אך ההפתעות לא מסתיימת כאן: בפיצרייה הנפוליטנית החדשה תוכלו ליהנות משפע "מנות חימום" איטלקיות נוספות כדוגמת סלט עם גבינת בוראטה, ארנצ'יני ואפילו פרמז'נה מלאנזה.

ל"פיצה סנטרל" זהות איטלקית מובהקת, אך רועי משתף אותנו שדווקא בירתה של הממלכה המאוחדת – לונדון, היוותה עבורם השראה. "השם של המקום שלנו – פיצה סנטרל, עוצב משתי אהבות שלי ושל השותף לי ערן הרשקוביץ: האחת היא לעיר לונדון שעבורנו היא מרכז העולם, והשנייה לפיצרייה לונדונית שאנחנו מלאי הערכה אליה. בנוסף, גם בחיפוי הקירות שלנו העשוי מאריחים לבנים מבריקים, ישנה קריצה למטרו שבעיר".  

מגוון פיצות שנמכרות במסעדת "פיצה סנטרל" בחולוןצילום: פיצה סנטרל

מאיטלקית ועד אמריקאית: באיזה סגנון אתם אוהבים את הפיצה שלכם?

ב"פיצה סנטרל" מוגשות פיצות טאבון אדומות ולבנות שקוטרן כ-30 ס"מ. על המהפך שעברה הפיצה מ"נשנוש על הדרך" לארוחה שלמה, מספר לנו רועי. "במשך שנים פיצה נתפשה כמאכל מהיר שאוכלים על הדרך. עם זאת, כיום המגמה שונה: ההערכה של אנשים לפיצה איטלקית איכותית באה לידי ביטוי בעובדה שהיא נאכלת כמנה עיקרית מסביב לשולחן". רועי יודע היטב על מה הוא מדבר, שכן כבר עשור שהוא נהנה מהמעמד והעיסוק כפיציולו. מכאן, שאין זה גם מפתיע שהפיצות ב"פיצה סנטרל" עוברות את "המסע המסורתי" עד שהן מגיעות לצלחות הסועדים: התפחה של 3 ימים ואפייה ב-500 מעלות בטאבון איטלקי לוהט.

שלוש פיצות מונחות על משטח עץ במסעדת לה סנטרלצילום: פיצה סנטרל

תפריט הפיצות של "פיצה סנטרל" הוא הכל רק לא שגרתי, ולא רק בזכות העובדה שתוכלו לקבל את כל הפיצות גם בגרסה טבעונית ונטולת גלוטן. לצד הקלאסית האהובה – פיצה מרגריטה (49 שקלים), המאכל האיטלקי המפורסם בעולם מוגש כאן עם שילובים מעניינים ויצירתיים יותר. אז הכירו את אמריקן סטייל (69 שקלים) העשויה עם גבינת צ'דר ועליה פלפל חלפיניו, טבעות בצל מטוגנות, אננס טרי וזילופי ספייסי מיונז. בסקשן הפיצות הלבנות תמצאו כמובן את הקלאסית שבחבורה -  ביאנקה (61 שקלים) עם רוטב אלפרדו, מוצרלה, פורטובלו וארוגולה, כאשר שילוב מעניין נוסף תמצאו בפיצה פרפל (69 שקלים) העשויה מבצק שחור ועל בסיס רוטב שמנת וסלק, עם תוספות של ריבת בצל ביין, בצל סגול, גבינת קדוש ושקדים קלויים.

הכניסה למסעדת לה סנטרל בחולוןצילום: פיצה סנטרל

"פיצה סנטרל", הרוקמים 26, חולון

ימים ושעות פתיחה: ראשון עד חמישי – 11:00-23:00

שישי – 11:00-15:30

שבת – משעה אחרי צאת השבת ועד 23:00

טלפון: 053-7106810

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)