*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
באווירה יוצאת הדופן של העיר האילתית, בין הרים ומדבריות, תוכלו למצוא את מלודי, מסעדה איטלקית בשילוב ים תיכונית דרומית, שמגישה מנות איטלקיות מוקפדות עם מגוון קוקטיילים שאנחנו מכינים במקום, עם טאבון אבן איטלקי, מוסיקה וחוויה תוססת - שמתחברים כולם יחד בהרמוניה מושלמת למלודיה אחת.
במיוחד לקוראינו, אנחנו מזמינים אתכם להכין שתי מנות טעימות ופשוטות מהמטבח האיטלקי אצלכם בבית. אחרי שייפתח לכם התיאבון, בואו ותזמינו שולחן אצלנו, מבטיחים שתצאו שבעים.
המתכונים שהבאנו לכם פשוטים להכנה להפליא – כי כשחומרי הגלם שאתם עובדים איתם איכותיים, לא צריך יותר מדי מעבר להם.
מתכון לפנצלנה מוצרלה:
מרכיבים:
שישה קרוטונים
עגבניה אחת מסוג מגי ווג'ים
שמונה עגבניות שרי כתומות חצויות, שמונה עגבניות שרי תמר חצויות
חופן מיקס עלים
חמש טבעות פלפל ירוק חריף
שני עלי בזיליקום
שמן זית
מיץ לימון
חומץ בלסמי
קצת מלח, קצת פלפל שחור
שמונה זיתי קלמטה
כפית צנוברים
חצי כדור מוצרלה
אופן הכנה:
זורקים הכל בקערה, מערבבים ומתבלים לפי הטעם. בסוף מקשטים עם עוד קצת שמן זית ומלח, בתיאבון!
מתכון לברי ברולה:
מרכיבים:
60 גרם של חסה קיסר קרועה לקרעים
10 גרם של עלי סלנובה
7 גרם של מיקס עלים
כפית שברי אגוזי לוז
קצת מלח, קצת פלפל שחור
חמש חתיכות זוקיני מקולפות
חתיכה עגולה של בצל סגול
רוטב ויניגרט אמרנה
מלח ים
קרוסטיני ברי
ארבעה חצאי דובדבן
כף אגוזי לוז
אופן הכנה
זורקים הכל בקערה, מערבבים ומתבלים לפי הטעם. בתיאבון!
לקראת סיום, רצינו לפנק אתכם גם בטיפ מנצח.
איך מכינים תוספת טעימה פריכה לסלט, קרוטונים בהכנה עצמית שלכם?
מחממים תנור על חום יחסית נמוך, כ-160 מעלות, במצב גריל טורבו.
קורעים, אפשר בעזרת הידיים, כל לחם שיש לנו.
מערבבים את הלחם עם שמן זית איכותי ומלח.
מפזרים את הלחם בשכבה אחידה על מגש אפייה.
אופים את הלחם כרבע שעה עד 20 דקות, עד להזהבת הקרוטונים.
שעות פתיחה: ימים א'-ה' מ-13:00-22:30, יום שישי מ-12:00-15:00 ומוצאי שבת מ-21:00-23:30
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.
NAMA קיסריה: ללכת למסעדה = לצאת לחופשה
דמיינו לעצמכם את האוכל הכי טעים, במקום הכי כייפי. אז - נאמא.
סטייק ווד – מסעדה על הגובה ברמת הגולן
בנוף הירוק המטריף של רמת הגולן תמצאו מסעדה נהדרת המשלבת מסורת מזרחית עם טעמי השף, מנות בשר ודגים בהכנה מדויקת לצד ירקות טריים מהגולן, ועוד לא דיברנו על הבקר שבעלי המסעדה מגדלים במרחבים הירוקים והבריאים.
מסעדת BP נתניה: כשמסעדת ביסטרו שף פוגשת תחנת דלק
מהפכה קולינרית על אם הדרך: איך הפכה תחנת דלק למוקד עלייה לרגל של חובבי אוכל איכותי - עם תפריט המשלב בשר מעושן, שווארמת בוטיק וקוקטיילים מתוחכמים. מסעדה כשרה שמוכיחה שאיכות קולינרית יכולה להתקיים בכל מקום
מסעדת קירה באשדוד - אוכל משובח ונוף עוצר נשימה
אם אתם מביני עניין, אתם בטח יודעים שבילוי איכותי אמיתי חייב לכלול אוכל ערב לחיך, ונוף שהוא תאווה לעיניים - במסעדת ״קירה״ האשדודית תמצאו את כל זה ויותר.
דווקא עכשיו: מסעדות מומלצות במג'דל שמס
הצפון סוף סוף נפתח, החורף בעיצומו וזה בדיוק הזמן להגיע למג'דל שמס, היישוב שספג טרגדיה נוראית ומנסה להתאושש ולהבריא. בואו להכיר ולתמוך באחד הכפרים המעניינים והעשירים תרבותית וקולינרית בישראל.
משווארמה ועד מטבח שף: 5 מסעדות מומלצות ביהוד
מסעדת שף אמיתית עם תפריט יצירתי, ביסטרו ים תיכוני או בית קפה מסעדה שלא מפסיק להתחדש ולהתרחב. יש ביהוד הרבה יותר ממה שנראה לעין
מסעדת לה סטורי – סיפור ירושלמי של טעמים
חיבור בין עולמות, אנשים וטעמים, זה כל הסיפור – מסעדת לה סטורי הירושלמית תעטוף אתכם באוירה של בית שתמיד רוצים לחזור אליו.