*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
ברוכים הבאים למסעדת היוקרה ביסטרו 56. מהמרפסת, הממוקמת בקומה השנייה של קניון ארנה במרינה הרצליה, תוכלו להתענג על הנוף המרהיב של המרינה:
יאכטות עוגנות או מפליגות, מפרשיות חובטות בגלים, שחפים לבנים מתעופפים, שמיים פתוחים, השקיעות המדהימות המשתקפות על פני המים ומעניקות תצפית מרשימה, וכל זה עוד לפני האוכל המשובח של ביסטרו 56
הגעתם למקום שבו אתם יכולים להשתחרר מכל המחשבות – פשוט הזמינו איזה דרינק, הישענו אחורנית, מקדו את מבטכם בנוף הפתוח, בשמיים ובמים, תנשמו עמוק, והתחילו את הבילוי שלכם. ביסטרו 56 עונה לכל צורך וחך. התפריט מחולק למנות פתיחה, מנות מן היבשה, מן הים, מנות טבעוניות ומנות שיצרנו במיוחד לילדים.
התחילו עם המנות הראשונות, למשל סביצ'ה דג ים - פאני פורי ממולא בסביצה דג ים טרי עם צ'ילי חריף. חובבי ירקות? לכו על סטייק כרוב - רבע כרוב צלוי בשמן זית ישראלי, או סלט ירוקים - מגוון חסות, שרי, מלפפון, בצל סגול, צנונית, שומר, תפוח גרני סמית ושבבי שקדים קלויים בויניגרט מנגו ועשבים.
מתחשק לכם למנה ראשונה דווקא פרגיות? הזמינו את הקריספי רול - נתחי פרגית ובצל מטוגן מוקפצים במעט שומן טלה, תערובת תבליני הבית בבצק פריך, טחינה עמבה ותערובת עלים צעירים.
אחרי המנות הראשונות, הגיע הזמן לדרינק שני ולמנה עיקרית. אם אתם חובבים של בשר איכותי יוקרתי, הזמינו צלעות בייבי טלה טריות מרמת הגולן - צלעות טלה טריות המוגשות עם סלט ירוק,בייבי תפו"א קריספי מעוך, בתיבול של שום, פטרוזיליה וגרידת לימון, או אנטריקוט 56 300 גר' של בשר איכותי מיושן במקום, נמס בפה המוגש עם פלחי תפו"א קריספיים בתערובת תבלינים קריאוליים.
אם ריח הים הסמוך פותח לכם את התיאבון דווקא לדג טוב, אתם מוזמנים לבחור לברק טרי שלם עם "בטן מלאה" – לברק ממולא בעשבים, לימון, שום טרי ושברי שקדים מולבנים מוגש עם פלחי תפו"א אפויים וסלט ירוק
לקינוח, יש לא מעט אופציות מעניינות, כמו טארט פיסטוק לימון או רוטונדו - גנאש שוקולד חם, שכבה קראנצית של "לואקר" ונוגט, או פחזנית במילוי קרם פטיסייר עטופה בקרם "נוטלה" קרמל מלוח בציפוי נוצ'לו ושקדים קלויים.
ביסטרו 56 מגישה אוכל נפלא, יוקרתי, מוקפד וגם כשר. ביסטרו 56, שנוסדה בשנת 2004 על ידי משפחת וגנר הפכה למובילה בתחום המסעדות הכשרות בישראל, שמה דגש חזק על מתן שירות מקצועי ללא פשרות, שימוש בחומרי גלם באיכות גבוהה ויצירת חווית לקוח מעולה בכל היבט. במטבח הפתוח של המסעדה ניתן לצפות בתהליך הבישול של המנות המדויקות והמעוצבות היטב של השף, אשר משלבות השפעות ים-תיכוניות ובשרים איכותיים שעברו תהליך יישון קפדני.
אם אתם מתלבטים מה להזמין ואיזה יין ילווה את המנות שבחרתם באופן הטוב ביותר, התייעצו עם צוות המלצרים המיומן של המסעדה, הבקיא היטב בתפריט ובשילובי היין והקוקטיילים המתאימים לכל ביס.
זו השנה החמישית שביסטרו 56 נבחרה כמסעדה המובילה במסעדות בהרצליה בדירוג האורחים באתר טריפאדוויזר העולמי.
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
אולי עיראק לא החברה הכי טובה שלנו עכשיו, אבל מסעדת עיראקי זה כל מה שאתם צריכים
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
גורמה או עממי? דגים, בשר או פיצות וסושי לחבר'ה? אורחים או מתארחים, קבלו את מיטב המאכלים לסוכות לטייק אווי מושלם ומפנק, שהאושפיזין שלכם לעולם לא ישכחו!
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
כשהאוכל טעים כל כך, האווירה שמחה, הנוף מהפנט והמוזיקה משובחת, לזה אנחנו קוראים בילוי מוצלח
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
מסעדת בנג'מין מציעה לכם מטבח ישראלי אותנטי טעים, טרי ובריא, עם טוויסט של מודרניות ואווירה מוקפדת בלב הוד השרון
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
אוכל כשר משובח, 24/7 שישה ימים בשבוע, מול הים בבת ים. מי צריך יותר מזה?
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
כבר מספר חודשים שמסעדת אנין מככבת בנוף הקולינרי של ים המלח, ועדיין מצליחה להפתיע ולרגש בכל ביקור מחדש.
סתווי וטעים: 6 מסעדות עם נוף לים של תל אביב
קלאסיקות יווניות בקלמטה, דג שלם בבני הדייג, קוקטייל מרענן בגזוז ביץ' או ארוחה מוקפדת עם חברים במנטה ריי? מסעדות עם נוף לים של תל אביב שכוללות אוכל טוב, נוף כחול ואווירה של סתיו מענג בתל אביב
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מסע חושים מסיציליה לישראל: טעמים, ניחוחות ואווירה שמחברים בין שתי תרבויות. וכן, זה גם כשר למהדרין.