*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
האם אתם מוכנים לצאת למסע מפתיע ומרגש, שיכניס אתכם לחוויה חושית נפלאה, בה תהנו מגוון טעמים רחב ומשובח בכל ביס וביס? זו בדיוק החוויה שהמנות במסעדת רמבלה חולון יעניקו לכם. במקום מחכה לכם תפריט קייצי וערב לחיך, שיעטוף אתכם בקסם של הים התיכון. התפריט החדש, פרי יצירתו של השף צחי מלול, הוא אמנות קולינרית אותנטית. מנות השף היצירתיות והמפנקות מבוססות על חומרי גלם טריים ועונתיים, ובונות חוויה קולינרית בלתי נשכחת שמצד אחד מביאה את חווית הטעמים המודרנית, המתפתחת ומהצד השני – מהדהדת זכרונות מבית אמא.
השף צחי מלול, שפיתח את כישוריו המקצועיים בארצות הברית, סלל את דרכו במטבחי המסעדות המובילות בעולם. בהדרכת שפים בכירים, רכש את סודות המקצוע והפך לסיפור הצלחה מקצועי מרשים. עבודתו כשף ראשי במסעדות מישלן יוקרתיות ברחבי העולם, ואף בתפקיד שף מוביל באירועי האוסקר הנחשבים, הפכו אותו לשם דבר בזירה הקולינרית הבינלאומית. בישראל כיהן כשף ראשי במסעדות צמרת כמו ממילא, טורקיז וסיטארה.
המנות של "רמבלה" לוקחות את הסועדים למסע מופלא של תרבויות עמוסות טעמים וזכרונות של אזור הים התיכון. השראתו העיקרית של מלול היא המטבח המרוקאי של אמו, שממנו שאב את אהבתו לבישול והטעמים האותנטיים. מנות כמו הפראנה דה קאסה והחציל הקלוי נשענות על הטעמים המרוקאיים המסורתיים כאשר לצידן תוכלו למצוא את הטעמים מעוררי הגעגוע גם בפרשנות יצירתית ומדויקת במנות כמו סיגר דגים – עלי סיגר ממולאים וקוביות לוקוס מטוגנות. וכן, יש גם מטבח מודרני ועילי כאן עם מנות כמו - קרפצ'יו פלפלים צבעוניים, מיקס שמפיניונים, שרי שרינג עגבניות, סשימי - מאצ'י וטרטר פילה בקר.
צילום: עוז אוחיון
המנות במסעדה כוללות הרבה מאד קלאסיקה שעשויה לעילא לצד מנות כמו פילה מוסר טרי בנגיעות מסעירות, לברק שלם, טטאקי סינטה מפנק עם פטריות שימג'י ושמפיניון, ונתח אנטריקוט מיושן שיזכיר לכם את הטעמים הבלתי-נשכחים של המסעדות המשובחות בעולם. ואם יש עוד מקום, חגיגת הקינוחים הצפויה לכם היא ממש חלום בהקיץ - ברולה קוקיס, פסיפס טרופי, שוקולד פאדג' וקראק פאי המבטיחים לסגור את החוויה במתיקות רומנטית.
החוויה במסעדה לא מסתיימת במנות המצוינות. גם הזווית האלכוהולית מקבלת תשומת לב מרבית מתוך הבנה – כי החוויה צריכה להיות שלמה והאלכוהול, יכול ללוות את המנות באופן מושלם.
תפריט הקוקטיילים נבנה במיוחד עבור המקום על ידי המיקסולוג הנחשב גבי גרשטור. תערובות ייחודיות כמו "PENELOPE" עם תמציות ביתיות של סברס ואגסים, ו"!POR LA VIDA" עם סירופ מלפפונים ביתי, יהפכו את הארוחה שלכם לחגיגה אמיתית. וכמו בשאר המנות ב"רמבלה", אם אתם מעדיפים קלאסיקה על פני חדשנות קולינרית – תמצאו את המיטב שלה בגזרת השתייה במסעדה.
"רמבלה" היא יותר מסתם מסעדה - היא חוויה שכולה השראה ים תיכונית, המתקיימת בכל הפרמטרים שלה. עיצוב ייחודי, אווירה אינטימית מצד אחד ומכניסת אורחים מהצד השני ומנות מעולות. מבחר המנות המגוון, האיכות, היצירתיות הגואה של השף מלול, הליקרים והקוקטיילים הנפלאים והמיקום הייחודי - הופכים את "רמבלה" ליעד קולינרי שפודיז אמיתיים לא ירצו לפספס.
מסעדת לה סטורי – סיפור ירושלמי של טעמים
חיבור בין עולמות, אנשים וטעמים, זה כל הסיפור – מסעדת לה סטורי הירושלמית תעטוף אתכם באוירה של בית שתמיד רוצים לחזור אליו.
יוקר המחיה מרים ראש? קבלו מסעדות זולות וטובות
פרויקט מיוחד לרגל יוקר המחיה שתוקף אותנו מכל מקום: מסעדות מומלצות ולא יקרות ברחבי הארץ שלא ידרשו מכם לשבור חסכונות, עם ארוחות משביעות במחיר שווה לכל נפש.
מסעדת 'מלכה וציפי' באשקלון: תל אביב הגיעה לפריפריה
אוכל משובח ומגוון, אווירה כייפית וסטייל תל אביבי - המסעדה 'מלכה וציפי' באשקלון היא המקום החם בפריפריה הדרומית.
בין ירושלים לטוסקנה: חוויה קולינרית במבשרת ציון
טעם של איטליה בפאתי הבירה: 'לוצ'נה' פותחת במבשרת נציגות חדשה המשלבת מטבח איטלקי משובח עם נוף פנורמי מרהיב
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
אולי עיראק לא החברה הכי טובה שלנו עכשיו, אבל מסעדת עיראקי זה כל מה שאתם צריכים
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
גורמה או עממי? דגים, בשר או פיצות וסושי לחבר'ה? אורחים או מתארחים, קבלו את מיטב המאכלים לסוכות לטייק אווי מושלם ומפנק, שהאושפיזין שלכם לעולם לא ישכחו!
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
כשהאוכל טעים כל כך, האווירה שמחה, הנוף מהפנט והמוזיקה משובחת, לזה אנחנו קוראים בילוי מוצלח
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
מסעדת בנג'מין מציעה לכם מטבח ישראלי אותנטי טעים, טרי ובריא, עם טוויסט של מודרניות ואווירה מוקפדת בלב הוד השרון