*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
בואו נודה באמת: יש ארוחות שאוכלים כדי לשבוע, ויש ארוחות שהופכות ליום חג קטן. במסעדת גחלים ברחובות, הארוחה הכי פשוטה היא סיבה למסיבה. כשהלחם החם פוגש את הטחינה הסמיכה, כשהבשר העסיסי נפגש עם הגחלים הלוהטות, וכשהעיניים שלכם פוגשות את הצלחת שמגיעה לשולחן – אתם מבינים שהגעתם למקום שמבין אתכם. כאן לא סתם אוכלים – כאן חוגגים את החיים, ביס אחרי ביס, עם חיוך שרק הולך ומתרחב עם כל מנה חדשה שמגיעה לשולחן. אז תרימו כוסית, תנשנשו לאפה חמה, ותתכוננו למסע קולינרי שירקיד את בלוטות הטעם שלכם!
מנת פתיחה, מישהו? צילום באדיבות מסעדת גחלים
גחלים היא מסעדה כשרה למהדרין, המביאה איתה סטנדרט חדש של בשרים, סלטים, דגים ופינוקים – כולם מוגשים בחיוך, בסטייל ובעיקר בצלחות מגרות במיוחד. לא משנה אם באתם לארוחה מהירה בצהריים, ארוחת ערב מושקעת עם חברים או סתם לנשנש – בגחלים כל סועד מוצא את עצמו, ואת התיאבון שלו.
כמו כל דבר טוב, מתחילים בקטנות. אבל איזה קטנות! סלט ערבי שנחתך במקום עם שמן זית ולימון, חציל בלאדי קלוי על גחלים עם טחינה סמיכה וחומוס עם פטריות חמות שמרגיש כמו חיבוק לבטן. ואל תשכחו את הלאפות החמות מהטאבון שמגיעות אל השולחן כמו אוטוסטרדה ישירה ללב.
כשהבטן כבר מתעוררת – מגיעים השחקנים הראשיים. למשל שיפוד קבב כבש עסיסי, שפשוט נמס בפה. פרגיות רכות ומתובלות בדיוק הנכון, פילה בקר שמוגש במידת עשייה מושלמת, ואפילו שיפוד פטריות למי שאוהב את הגריל בלי בשר. למי שמעדיף ללכת על כיוון קליל, סלט עוף עם ויניגרט טרי וגרעיני חמנייה עושה את העבודה – מרענן, מזין ומלא טעם.
נמס בפה וטעים. צילום באדיבות מסעדת גחלים
אבל האקשן האמיתי נמצא ב"מיוחדים": מיקס גחלים VIP הוא ארוחה בפני עצמו, עם נתחי פרגית, אנטריקוט, פילה בקר וצלעות כבש – הכל על גחלים, כמו שצריך. הכנפיים בצ’ילי גם הן שוות טעימה – מתובלות ברוטב שמכינים במקום, עם איזון מושלם בין מתקתקות לחריפות. ואם אתם בעניין של שואו, לכו על ה-BIG סטייק – נתח ענק, עסיסי, כזה ששמים באמצע השולחן ומתחילים לחתוך מול כולם, כמו בטקס.
אקשן אמיתי. צילום באדיבות מסעדת גחלים.
המסעדה מתאימה לכל הגילאים - גם לילדים לא חסר כלום: שניצלונים פריכים, נקניקיות או שיפוד פרגית – והכל מגיע עם תוספת שתמיד מצליחה (צ’יפס, ברור). ולמי שמעדיף דגים – פילה לברק או דניס בגריל יגרמו לכם לשכוח שאתם בארץ.
ואז מגיע הקינוח. כי בגחלים לא מסיימים ככה סתם. הוופל הבלגי מגיע עם שני כדורי גלידה, הקוקילידה ממיסה לבבות, והטריקולד... טוב, פשוט תנסו. כל קינוח נראה כאילו נשלף מתוך סט של תוכנית בישול – אבל הכי אמיתי, והכי טעים.
אז אם אתם מחפשים מסעדה עם נוכחות, עם טעמים גדולים, שירות חם ואווירה שיש בה גם שיק וגם לב – גחלים מחכה לכם ברחובות, עם גחלים לוהטים, אוכל מופלא, ואנשים שיודעים לארח כמו שצריך.
צילום תמונת שער באדיבות מסעדת גחלים
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.
NAMA קיסריה: ללכת למסעדה = לצאת לחופשה
דמיינו לעצמכם את האוכל הכי טעים, במקום הכי כייפי. אז - נאמא.
סטייק ווד – מסעדה על הגובה ברמת הגולן
בנוף הירוק המטריף של רמת הגולן תמצאו מסעדה נהדרת המשלבת מסורת מזרחית עם טעמי השף, מנות בשר ודגים בהכנה מדויקת לצד ירקות טריים מהגולן, ועוד לא דיברנו על הבקר שבעלי המסעדה מגדלים במרחבים הירוקים והבריאים.
מסעדת BP נתניה: כשמסעדת ביסטרו שף פוגשת תחנת דלק
מהפכה קולינרית על אם הדרך: איך הפכה תחנת דלק למוקד עלייה לרגל של חובבי אוכל איכותי - עם תפריט המשלב בשר מעושן, שווארמת בוטיק וקוקטיילים מתוחכמים. מסעדה כשרה שמוכיחה שאיכות קולינרית יכולה להתקיים בכל מקום
מסעדת קירה באשדוד - אוכל משובח ונוף עוצר נשימה
אם אתם מביני עניין, אתם בטח יודעים שבילוי איכותי אמיתי חייב לכלול אוכל ערב לחיך, ונוף שהוא תאווה לעיניים - במסעדת ״קירה״ האשדודית תמצאו את כל זה ויותר.
דווקא עכשיו: מסעדות מומלצות במג'דל שמס
הצפון סוף סוף נפתח, החורף בעיצומו וזה בדיוק הזמן להגיע למג'דל שמס, היישוב שספג טרגדיה נוראית ומנסה להתאושש ולהבריא. בואו להכיר ולתמוך באחד הכפרים המעניינים והעשירים תרבותית וקולינרית בישראל.
משווארמה ועד מטבח שף: 5 מסעדות מומלצות ביהוד
מסעדת שף אמיתית עם תפריט יצירתי, ביסטרו ים תיכוני או בית קפה מסעדה שלא מפסיק להתחדש ולהתרחב. יש ביהוד הרבה יותר ממה שנראה לעין
מסעדת לה סטורי – סיפור ירושלמי של טעמים
חיבור בין עולמות, אנשים וטעמים, זה כל הסיפור – מסעדת לה סטורי הירושלמית תעטוף אתכם באוירה של בית שתמיד רוצים לחזור אליו.