נגישות
נגישות

גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד

בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה

מגזין REST המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 21/04/2025, 10:23 תאריך עדכון: 21/04/2025, 12:59

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

על האש, באהבה: גחלים – חגיגת טעמים בלב רחובות

בואו נודה באמת: יש ארוחות שאוכלים כדי לשבוע, ויש ארוחות שהופכות ליום חג קטן. במסעדת גחלים ברחובות, הארוחה הכי פשוטה היא סיבה למסיבה. כשהלחם החם פוגש את הטחינה הסמיכה, כשהבשר העסיסי נפגש עם הגחלים הלוהטות, וכשהעיניים שלכם פוגשות את הצלחת שמגיעה לשולחן – אתם מבינים שהגעתם למקום שמבין אתכם. כאן לא סתם אוכלים – כאן חוגגים את החיים, ביס אחרי ביס, עם חיוך שרק הולך ומתרחב עם כל מנה חדשה שמגיעה לשולחן. אז תרימו כוסית, תנשנשו לאפה חמה, ותתכוננו למסע קולינרי שירקיד את בלוטות הטעם שלכם!

מנת פתיחה, מישהו? צילום באדיבות מסעדת גחלים

אוכל עם אקשן

גחלים היא מסעדה כשרה למהדרין, המביאה איתה סטנדרט חדש של בשרים, סלטים, דגים ופינוקים – כולם מוגשים בחיוך, בסטייל ובעיקר בצלחות מגרות במיוחד. לא משנה אם באתם לארוחה מהירה בצהריים, ארוחת ערב מושקעת עם חברים או סתם לנשנש – בגחלים כל סועד מוצא את עצמו, ואת התיאבון שלו.

כמו כל דבר טוב, מתחילים בקטנות. אבל איזה קטנות! סלט ערבי שנחתך במקום עם שמן זית ולימון, חציל בלאדי קלוי על גחלים עם טחינה סמיכה וחומוס עם פטריות חמות שמרגיש כמו חיבוק לבטן. ואל תשכחו את הלאפות החמות מהטאבון שמגיעות אל השולחן כמו אוטוסטרדה ישירה ללב.

כשהבטן כבר מתעוררת – מגיעים השחקנים הראשיים. למשל שיפוד קבב כבש עסיסי, שפשוט נמס בפה. פרגיות רכות ומתובלות בדיוק הנכון, פילה בקר שמוגש במידת עשייה מושלמת, ואפילו שיפוד פטריות למי שאוהב את הגריל בלי בשר. למי שמעדיף ללכת על כיוון קליל, סלט עוף עם ויניגרט טרי וגרעיני חמנייה עושה את העבודה – מרענן, מזין ומלא טעם.

נמס בפה וטעים. צילום באדיבות מסעדת גחלים

המיוחדים עולים ליגה

אבל האקשן האמיתי נמצא ב"מיוחדים": מיקס גחלים VIP הוא ארוחה בפני עצמו, עם נתחי פרגית, אנטריקוט, פילה בקר וצלעות כבש – הכל על גחלים, כמו שצריך. הכנפיים בצ’ילי גם הן שוות טעימה – מתובלות ברוטב שמכינים במקום, עם איזון מושלם בין מתקתקות לחריפות. ואם אתם בעניין של שואו, לכו על ה-BIG סטייק – נתח ענק, עסיסי, כזה ששמים באמצע השולחן ומתחילים לחתוך מול כולם, כמו בטקס.

אקשן אמיתי. צילום באדיבות מסעדת גחלים.

מתאים כבילוי משפחתי

המסעדה מתאימה לכל הגילאים - גם לילדים לא חסר כלום: שניצלונים פריכים, נקניקיות או שיפוד פרגית – והכל מגיע עם תוספת שתמיד מצליחה (צ’יפס, ברור). ולמי שמעדיף דגים – פילה לברק או דניס בגריל יגרמו לכם לשכוח שאתם בארץ.

ואז מגיע הקינוח. כי בגחלים לא מסיימים ככה סתם. הוופל הבלגי מגיע עם שני כדורי גלידה, הקוקילידה ממיסה לבבות, והטריקולד... טוב, פשוט תנסו. כל קינוח נראה כאילו נשלף מתוך סט של תוכנית בישול – אבל הכי אמיתי, והכי טעים.

אז אם אתם מחפשים מסעדה עם נוכחות, עם טעמים גדולים, שירות חם ואווירה שיש בה גם שיק וגם לב – גחלים מחכה לכם ברחובות, עם גחלים לוהטים, אוכל מופלא, ואנשים שיודעים לארח כמו שצריך.

צילום תמונת שער באדיבות מסעדת גחלים

אהבתם את הכתבה?

כתבה מהממת
0
פחות אהבתי
0

כתבות נוספות של מערכת zap rest

Newsletter Icon