*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
אם הייתם פעם בסוהו, אתם בטח כבר יודעים: זו לא עוד מסעדה אסייתית. זו חוויה שאי אפשר לשכוח – מהביס הראשון ועד הקינוח האחרון. עם מנות צבעוניות, שילובי טעמים מפתיעים ותפריט שלא נגמר, סוהו היא המקום שמרגיש קצת כמו טוקיו, קצת כמו בנגקוק, אבל בעיקר – לגמרי כמו בבית.
צילום באדיבות מסעדת סוהו
בלב ראשון לציון שוכנת אחת המסעדות המפורסמות והאהובות ביותר בארץ – סוהו. כבר יותר משני עשורים שהמוסד הקולינרי הזה ממשיך לסחוף קהל נאמן מכל רחבי הארץ, ומדי ערב מתמלא באוהבי אוכל טוב – כולל סלבס, בלוגרי אוכל, וגם סועדים שפשוט יודעים להעריך מצוינות.
צילום באדיבות מסעדת סוהו
דייט מתוק, פגישה עם סטייל או ערב חברים שמתגלגל מדרינק ראשון ועד ביס אחרון – בסוהו יודעים לעשות את זה נכון. אווירה עם ניחוח של חו"ל, שירות שיודע לקרוא אותך עוד לפני שביקשת, ותפריט שגורם ללב (ולבטן) לשיר.
צילום באדיבות מסעדת סוהו
התפריט מציע שילוב ייחודי של טעמים אסיאתיים בהשראת המטבחים של יפן, תאילנד, סין, וייטנאם ועוד. כל מנה מוגשת כיצירת אמנות – צבעונית, טרייה ומוקפדת.
צילום באדיבות מסעדת סוהו
יקיטורי סלמון – זוג שיפודי סלמון נימוחים על מקלות קארי, מצופים בקרמל ויאטנאמי, מוגשים לצד סלט עלים ארומטי עם הדרים.
באן אסאדו מפורק – לחמניות מאודות במילוי בשר אסאדו רך שבושל ארוכות עם תערובת תבלינים, מוגש עם חסה, צ’ילי וכוסברה ברוטב איולי קארי.
בומבאי נודלס – אטריות ביצים עם ירקות מוקפצים, עגבניות שרי, בצל ירוק, פטריות, מחית צ’ילי, חלב קוקוס ורצועות בקר עסיסיות.
דים סאם פרגית – חמישה כיסוני בצק מאודים בעבודת יד, ממולאים בפרגית קצוצה עם בצל ירוק וצ’ילי חריף, ברוטב קארי אדום תאילנדי עם חמאת בוטנים.
טופו נודלס – אטריות ביצים עם ירקות, עגבניות שרי, בצל ירוק, פטריות, מחית צ’ילי, חלב קוקוס וקוביות טופו.
סלט פאפאיה – פאפאיה טרייה, שעועית ירוקה, עגבניות שרי, צ’ילי אדום, כוסברה, בוטנים ורוטב דגים תאילנדי.
טייפון רול – רול סושי במילוי טונה חריפה, בטטה בטמפורה, מלפפון ואבוקדו, עטוף בסלמון צרוב, ברוטב מיונז וטריאקי, עם בטטה קריספית מעל.
מאקי טופו – רול סושי עם טופו בטמפורה ופטרייה מתוקה, עטוף באבוקדו עם נגיעות רוטב טריאקי.
צלחת דגים נאים על קרח – צלחת עשירה של סלמון צרוב קלות עם וואסבי, איקורא, מיונז, עירית ולימון, בתוספת סשימי דניס – הכל מוגש על קרח לצריבת רעננות מושלמת.
פוקי בול – קוביות טונה אדומה, סלמון טרי, אבוקדו, טמאגו, אדממה, אצות וואקמה, פצפוצי אורז וצ’ילי חריף, ברוטב פונזו יפני עם שומשום שחור – מונח על אורז סושי.
קטרפילר – רול סושי עטוף אבוקדו במילוי סלמון אפוי ומלפפון, עם נגיעות של רוטב טריאקי.
צילום באדיבות מסעדת סוהו
סנט הונורה – תחתית טוויל פריכה ועליה חמש פחזניות ממולאות קרם פטיסייר, עם זילוף של קרם מסקרפונה ורוטב טופי קרמל מלוח.
מסקרפונה תותים – קינוח עדין ואלגנטי של אטריות קדאיף, קרם מסקרפונה, רוטב פירות יער ופירות טריים בהתאם לעונה.
ועוד....
בסוף כל ביקור בסוהו יש את הרגע הזה שאתה נשען אחורה, מחייך, ושואל את עצמך – "מתי חוזרים?" אז תעזבו הכל, תארזו את החשק למשהו טוב באמת, ותנו לעצמכם ליפול בסטייל לתוך המסעדה שגורמת לעיר לא לישון. סוהו – לא רק ארוחה, חוויה שמתחילה בצלחת ונשארת בזיכרון.
צילום תמונת שער באדיבות המסעדה
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.
NAMA קיסריה: ללכת למסעדה = לצאת לחופשה
דמיינו לעצמכם את האוכל הכי טעים, במקום הכי כייפי. אז - נאמא.
סטייק ווד – מסעדה על הגובה ברמת הגולן
בנוף הירוק המטריף של רמת הגולן תמצאו מסעדה נהדרת המשלבת מסורת מזרחית עם טעמי השף, מנות בשר ודגים בהכנה מדויקת לצד ירקות טריים מהגולן, ועוד לא דיברנו על הבקר שבעלי המסעדה מגדלים במרחבים הירוקים והבריאים.
מסעדת BP נתניה: כשמסעדת ביסטרו שף פוגשת תחנת דלק
מהפכה קולינרית על אם הדרך: איך הפכה תחנת דלק למוקד עלייה לרגל של חובבי אוכל איכותי - עם תפריט המשלב בשר מעושן, שווארמת בוטיק וקוקטיילים מתוחכמים. מסעדה כשרה שמוכיחה שאיכות קולינרית יכולה להתקיים בכל מקום
מסעדת קירה באשדוד - אוכל משובח ונוף עוצר נשימה
אם אתם מביני עניין, אתם בטח יודעים שבילוי איכותי אמיתי חייב לכלול אוכל ערב לחיך, ונוף שהוא תאווה לעיניים - במסעדת ״קירה״ האשדודית תמצאו את כל זה ויותר.
דווקא עכשיו: מסעדות מומלצות במג'דל שמס
הצפון סוף סוף נפתח, החורף בעיצומו וזה בדיוק הזמן להגיע למג'דל שמס, היישוב שספג טרגדיה נוראית ומנסה להתאושש ולהבריא. בואו להכיר ולתמוך באחד הכפרים המעניינים והעשירים תרבותית וקולינרית בישראל.
משווארמה ועד מטבח שף: 5 מסעדות מומלצות ביהוד
מסעדת שף אמיתית עם תפריט יצירתי, ביסטרו ים תיכוני או בית קפה מסעדה שלא מפסיק להתחדש ולהתרחב. יש ביהוד הרבה יותר ממה שנראה לעין