נגישות
נגישות

טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?

עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.

מגזין REST המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 23/04/2025, 11:47

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

בסוהו יודעים לעשות את זה נכון

אם הייתם פעם בסוהו, אתם בטח כבר יודעים: זו לא עוד מסעדה אסייתית. זו חוויה שאי אפשר לשכוח – מהביס הראשון ועד הקינוח האחרון. עם מנות צבעוניות, שילובי טעמים מפתיעים ותפריט שלא נגמר, סוהו היא המקום שמרגיש קצת כמו טוקיו, קצת כמו בנגקוק, אבל בעיקר – לגמרי כמו בבית.

צילום באדיבות מסעדת סוהו

בלב ראשון לציון שוכנת אחת המסעדות המפורסמות והאהובות ביותר בארץ – סוהו. כבר יותר משני עשורים שהמוסד הקולינרי הזה ממשיך לסחוף קהל נאמן מכל רחבי הארץ, ומדי ערב מתמלא באוהבי אוכל טוב – כולל סלבס, בלוגרי אוכל, וגם סועדים שפשוט יודעים להעריך מצוינות.

צילום באדיבות מסעדת סוהו

דייט מתוק, פגישה עם סטייל או ערב חברים שמתגלגל מדרינק ראשון ועד ביס אחרון – בסוהו יודעים לעשות את זה נכון. אווירה עם ניחוח של חו"ל, שירות שיודע לקרוא אותך עוד לפני שביקשת, ותפריט שגורם ללב (ולבטן) לשיר.

צילום באדיבות מסעדת סוהו

טעמים אסיאתיים בהשראת מטבחים גדולים

התפריט מציע שילוב ייחודי של טעמים אסיאתיים בהשראת המטבחים של יפן, תאילנד, סין, וייטנאם ועוד. כל מנה מוגשת כיצירת אמנות – צבעונית, טרייה ומוקפדת.

צילום באדיבות מסעדת סוהו

הנה כמה מהמנות הבולטות שתמצאו בתפריט:

יקיטורי סלמון – זוג שיפודי סלמון נימוחים על מקלות קארי, מצופים בקרמל ויאטנאמי, מוגשים לצד סלט עלים ארומטי עם הדרים.

באן אסאדו מפורק – לחמניות מאודות במילוי בשר אסאדו רך שבושל ארוכות עם תערובת תבלינים, מוגש עם חסה, צ’ילי וכוסברה ברוטב איולי קארי.

בומבאי נודלס – אטריות ביצים עם ירקות מוקפצים, עגבניות שרי, בצל ירוק, פטריות, מחית צ’ילי, חלב קוקוס ורצועות בקר עסיסיות.

דים סאם פרגית – חמישה כיסוני בצק מאודים בעבודת יד, ממולאים בפרגית קצוצה עם בצל ירוק וצ’ילי חריף, ברוטב קארי אדום תאילנדי עם חמאת בוטנים.

טופו נודלס – אטריות ביצים עם ירקות, עגבניות שרי, בצל ירוק, פטריות, מחית צ’ילי, חלב קוקוס וקוביות טופו.

סלט פאפאיה – פאפאיה טרייה, שעועית ירוקה, עגבניות שרי, צ’ילי אדום, כוסברה, בוטנים ורוטב דגים תאילנדי.

טייפון רול – רול סושי במילוי טונה חריפה, בטטה בטמפורה, מלפפון ואבוקדו, עטוף בסלמון צרוב, ברוטב מיונז וטריאקי, עם בטטה קריספית מעל.

מאקי טופו – רול סושי עם טופו בטמפורה ופטרייה מתוקה, עטוף באבוקדו עם נגיעות רוטב טריאקי.

צלחת דגים נאים על קרח – צלחת עשירה של סלמון צרוב קלות עם וואסבי, איקורא, מיונז, עירית ולימון, בתוספת סשימי דניס – הכל מוגש על קרח לצריבת רעננות מושלמת.

פוקי בול – קוביות טונה אדומה, סלמון טרי, אבוקדו, טמאגו, אדממה, אצות וואקמה, פצפוצי אורז וצ’ילי חריף, ברוטב פונזו יפני עם שומשום שחור – מונח על אורז סושי.

קטרפילר – רול סושי עטוף אבוקדו במילוי סלמון אפוי ומלפפון, עם נגיעות של רוטב טריאקי.

צילום באדיבות מסעדת סוהו

וכמובן, קינוחים מרהיבים שמשלימים את החוויה:

סנט הונורה – תחתית טוויל פריכה ועליה חמש פחזניות ממולאות קרם פטיסייר, עם זילוף של קרם מסקרפונה ורוטב טופי קרמל מלוח.

מסקרפונה תותים – קינוח עדין ואלגנטי של אטריות קדאיף, קרם מסקרפונה, רוטב פירות יער ופירות טריים בהתאם לעונה.

ועוד....

בסוף כל ביקור בסוהו יש את הרגע הזה שאתה נשען אחורה, מחייך, ושואל את עצמך – "מתי חוזרים?" אז תעזבו הכל, תארזו את החשק למשהו טוב באמת, ותנו לעצמכם ליפול בסטייל לתוך המסעדה שגורמת לעיר לא לישון. סוהו – לא רק ארוחה, חוויה שמתחילה בצלחת ונשארת בזיכרון.

צילום תמונת שער באדיבות המסעדה

אהבתם את הכתבה?

כתבה מהממת
0
פחות אהבתי
0

כתבות נוספות של מערכת zap rest

Newsletter Icon