חללים אינטימיים, אווירה אקסקלוסיבית, שירות ביחס אישי ותפריט משובח. עולם המסעדות ועולם האירועים יכולים להיפגש וליצור בצוותא חווית אירוח ייחודית. בשנים האחרונות יותר ויותר מסעדות מעצבות מרחבים נפרדים לאירועים מיוחדים, אלטרנטיבה מצוינת למי שרוצה לקיים אירוע בסגנון אחר מאולם או גן אירועים והמסעדות שעלו על הקונספט האהוב מציגות מתכון בטוח להצלחה: אירוע פרטי במסעדה האהובה עליכם, בטווח מחירים לפי בחירה ותפריט בהתאמה אישית.
סעודה שכולה חגיגה
אם מתעוררות לפעמים ספקות לגבי איכות האוכל באולמות אירועים, בחירת קיום האירוע במסעדה מבטיחה אירוע גסטרונומי מושקע. כך לדוגמא, מסביר לנו יובל פרנקל, מנהל מסעדת Medzzo, נהנים המוזמנים מאווירה אינטימית ואוכל איכותי מבלי להתפשר על איכות השירות.
בשתי המסעדות של Medzzo, בהרצליה ובהוד השרון, מתקיימים אירועים קטנים כגדולים התלויים בחלל ובתקציב כמובן. ב- Medzzo הרצליה ישנו חלל אירוח פנימי ל-20-180 אורחים ובו לאונג' בר ועמדת DJ, חלל אירוח פנימי נוסף ומעודן יותר עם בר עשיר ומפלס עליון, שגם בו אפשר לערוך אירועים תחת כיפת השמיים. בנוסף, קיים אף מפלס תחתון בו הישיבה מתאפיינת בסגנון חופשי על ספות וכורסאות. ב- Medzzo הוד השרון תמצאו חלל אירוח ראשי המותאם ל- 20-180 סועדים, חלל אירוח בגלריית המסעדה, חדר VIP פרטי ל-20 איש ובחלקה החיצוני של המסעדה אזור נוסף הפתוח בקיץ ומקורה בחורף ליותר ממאה איש.
הצגה, מופע בידור, מצגת מעניינת, סרטון, DJ או כל דרך אחרת בה תרצו לבדר את האורחים אפשרית גם כן. החדרים המיועדים לאירועים מצוידים מבחינה טכנית, כשהעיצוב משתנה לפי בקשת החוגג החל מסידור השולחנות, דרך צבע המפות ועד גופי התאורה המיוחדים וסידורי החנייה.
לא על הבשר לבדו
אמיר שכטמן, הבעלים של מסעדת ל'אנטריקוט, מספר שלמסעדה ארבעה חללים כשחדר אחד מתאים ל-100 משתתפים, חדר נוסף ל- 36 מוזמנים, חדר אינטימי לאירועים עד 18 סועדים ושני חדרים שניתן לחברם יחד ולהפוך לחדר גדול אחד.
חדרי האירועים במסעדה מרווחים ושופצו לא מזמן וכמו המסעדה, משקפים בתפישתם העיצובית את המיקום האותנטי בו שוכנת המסעדה - המלון הראשון של תל אביב, דהיינו, עיצוב רטרו מודרני ייחודי. במקום תוכלו לחגוג בר מצוות, בריתות, ימי הולדת, אירועים עסקיים ואפילו חתונות. אם תחליטו להגדיל ולעשות אירוע עם מפעיל עבור הקטנטנים, במסעדת ל'אנטריקוט תמצאו גם תשובה לכך, בדמות הפרדה מלאכותית המאפשרת לסועדים להמשיך בעיסוקם.
כמו כן, ניתן לערוך במקום ערבי גיבוש צוותיים ואירועי השקה, כאשר בעלי המקום דואגים לשיתופי הפעולה ויוצקים תוכן וערך מוסף לאירוע כמו הדרכות יין או הדרכות על בשר. כמובן שגם התפריט המגוון עומד לרשותכם, אם חשקה נפשכם בבראנץ' עשיר, מזנון קר, מנות חמות או שלל ספיישלים שיוצאים מהמטבחים המוקפדים של הרשת, תוך גמישות מדהימה והתאמה לכל אורח ואורח.
תשאירו טיפ
אז איזה טיפ יעיל חשוב שכל מתכנן אירוע יידע? לטענת יובל ממסעדת Medzzo, חשוב להתרשם מהמסעדה ולבדוק שהיא מתאימה לכמות המזומנים ולתפריט האידיאלי שיצר מתכנן האירוע בראשו. לרוב יימצא עמק השווה אך כדאי לשים לב שלא חלמתם על ארוחה חלבית ובחרתם מקום המתמחה בבשר. גם אמיר ממסעדת ל'אנטריקוט ממליץ לבוא ולהתרשם מהמסעדה טרם האירוע ואף לאכול בה. הרי אין חכם כבעל ניסיון ובאירוע שלכם, מוסר ההשכל חשוב כפליים.
כתבות נוספות של קורן דור
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת