עסקית משתלמת במסעדת אדלינה
עסקית צהריים חדשה במסעדת אדלינה בקיבוץ כברי, בימי שני עד חמישי, בין השעות 12:00-17:00. עלות הארוחה: 80 ₪ והיא כוללת מנה ראשונה, טאפאס זוגי, עיקרית וכוס מיץ תפוזים או לימונדה. בין הראשונות: מאפה בשר וחציל עם טחינה ויוגורט, קרפצ'יו בקר. בין העיקריות: ראגו בשר טלה; צלע לבן בגריל ברוטב יין אדום; סרסואלה פירות ים ברוטב ג'ינג'ר ולימונית, אורז בר אדום ושחור עם שמנת, פטריות וירקות אפויים ומנות נוספות.
קירוב לבבות במסעדת הנמל 24 בחיפה
ביום רביעי הקרוב, 14.10, בשעה 19:00 יארחו במסעדת הנמל 24 בחיפה שפים מוכשרים לבשל ביחד ארוחת ערב יהודית-ערבית, עם מסר של דו-קיום, אחווה ורצון להמשיך לחיות חיים שמחים ושקטים ביחד. במסעדה יתארחו חוסאם עבאס ממסעדת אל באבור; ג'וני גוריק ממסעדת לגאסי בירושלים; חמודי עוקלה ממסעדת מגדלנה בצומת מגדל; אלי קישוני ורן ראש. כל שף יכין מנה מהמטבח שלו, וביחד תוקם ארוחה לתפארת.
שני טבעוני באובן קובן
רשת מסעדות Oban Koban משיקה את "שני טבעוני" - 20% הנחה על כלל התפריט הטבעוני מדי יום שני, החל מהשעה 17:00. בין המנות בתפריט: סלט אטריות סובה עם אדממה וירקות; קומבינציית סושי מידורי; פאדתאי ועוד.
שוקולד בפופינה
שיתוף פעולה בין מסעדת פופינה לבין מותג השוקולד הארטיזנלי Weiss מניב תפריט טעימות שוקולד. בין המנות: פילה עגל, רוטב אוכמניות-פטל-שוקולד, קרם פרמז'ן וראטה, פולנטה פריכה - 188 ₪; טאטאקי סלמון, רוטב שוקולד לבן- יוזו, ויניגרט חמציצים, שיסו וקינואה פריכה - 74 ₪ ומנות נוספות, שיוגשו במסעדת פופינה בין התאריכים 13-23.10.
מפגש הדייגים החדש
בעין גב פתחו לקהל הרחב את מפגש הדייגים. המקום עוצב, רוהט, וגם בר משקאות התווסף. חלק מהישיבה בתוך המבנה, וחלק על דק עץ, ממש ליד שפת הכנרת. במקום מגישים דגים טריים, תוספות, בירה ויין. המקום פתוח בימי שלישי וחמישי, מהשעה 20:00 ועד אחרון המבלים.
לפרטים והזמנות: 054-5658009
בוקר חדש בג'קו
במסעדת ג'קו מאכלי ים ברמת השרון יוצאים עם ארוחת בוקר בלקנית בסופי שבוע ב-59 ₪ לסועד (מבוגר או ילד), במזנון חופשי ללא הגבלה. מזנון ארוחת הבוקר מוגש בסופי שבוע (שישי ושבת) בין השעות – 08:00-12:00, החל מיום שישי 23.10.15.
גרנד קפה טורקיז חוגגת שנה
מסעדת גרנד קפה טורקיז בקניון רמת אביב חוגגת שנה עם בראנץ' עשיר והנחה של 10% בימי שבת על כל התפריט, בין השעות 09:00-17:00 עד ה-31.12.15.
ספיישל איטליה במזללה
השף מאיר אדוני חזר מרומא עם פרשנות משלו למנות איטלקיות קלאסיות, והחל מיום ראשון, 11/10, יוגש במזללה תפריט איטלקי של מנות קלאסיות, קוקטיילי מרטיני, יינות מיקבים איטלקיים, קינוחים איטלקיים ועוד הפתעות. בין המנות: ברוסקטת לשון עגל כבושה - לחם מחמצת בגריל, רמולד צלפים, ארטישוק קונפי, רוקט, בצל כבוש, סלסה ורדה; סלט ים - קלמארי חלוטים בשמן זית, מול שחור קונפי, שעועית חומה, סלרי, שאלוט, עגבניות קונפי, לימון, לחם אבוד, פרמז'ן, עשבים ירוקים; סקאלופ צרוב בגריל - אנלוטי ריקוטה ופרמז'ן, קרם דלעת והדרים, פיסטוק, דלעת ערמונים קונפי, חמאת מרווה, ערמונים.
גלידה בסתיו
ארטה גלידה בנחלת בנימין פותחת את הסתיו עם גלידות טבעיות בטעמי שוקולד מיוחדים. 'אצטקה שוקולד' – גלידה המורכבת משוקולד מובחר ופלפל צ'ילי, שוקולד תפוז ופיסטוק, שוקולד באצ'ו (עם אגוזי לוז) שוקולד מריר, שוקולד וקינמון סטרצטלה (רוטב שוקולד תוצרת בית), מאלקוף (חלב שקדים, שקדים ושוקולד) ועוד.
ארטה גלידה, נחלת בנימין 11, תל אביב. 055-9854868
בראנץ' ושמפניה במסעדת דלאל
מותג השמפניה Moët & Chandon, שמשיק את המיני מואט בישראל חבר למסעדת דלאל בנווה צדק, וביחד יזמו בראנץ' אירופי קלאסי שיימשך עד ה-14 בנובמבר. השף גולן גורפינקל יצר פרשנות חדשה למנת הבייגל סלמון & קרים צ'יז הקלאסית, רק שהפעם הבייגל עשוי מבצק בריוש, הסלמון הוא טורו (פילה) נא, גבינת השמנת היא קרם פרש עשירה והסלט הקטן מוגש עם תאנים טריות - טעמים אלה הותאמו ונועדו להעשיר את הטעם של שמפניית Moët & Chandon. המחיר לסועד (כולל שמפניה): 118 ₪ לאדם.
ארוחת בוקר במלון חוף נחשולים
מלון חוף נחשולים, השוכן למרגלות רכס הכרמל, מזמין את הקהל הרחב לארוחת בוקר עשירה מול הים בימי שישי ושבת בבוקר, בלובי בר החדש, בין השעות 7:30-12:00. ארוחת הבוקר כוללת מזנון סלטים, גבינות קשות, גבינות צאן, דגים, לחמים מיוחדים, קישים ועוד. מחיר לסועד: 85 ₪ לאדם (מבוגר או ילד) במזנון חופשי. להזמנות: 04-6399533
תמונה בראש העמוד: מסעדת אדלינה. צילום: ליבת רודנר
תמונה בעמוד הבית: גלידריה ארטה. צילום: יחסי ציבור
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת