שבוע איטליה במסעדת אדום
מסעדת אדום הירושלמית מארחת את השפית ויויאנה ורזה ממסעדת "Alice"
(בעלת כוכב מישלן) ממתחם "eataly" של מחוז קאלי במילאנו, לשלושה ימים של בישול איטלקי צפוני עילאי. האירוע יתקיים בין התאריכים 29.6-1.7 בימים ב'-ג'-ד' וילווה במבחר משובח של יינות מבית אנטינורי. מומלץ מאוד לשריין מקומות מראש.
אדום, דוד רמז 4, ירושלים. 02-6246242
הודי בטוקו
שף ניצן רז ושפית סרנדה דילבסקי משתפים פעולה לטובת מיזם Toko-Tika – במסגרתו תהפוך מסעדת TOKO בראשון לציון למסעדה הודית למשך מספר ימים (29-30 ביוני) ויוגשו מנות הודיות עם טוויסט מודרני. בין המנות: סביצ'ה שרימפס ברוטב אנה מריה (52 ₪); ביף קארי מוגש עם אורז בזרעי חרדל בתוספת צ'אטני אדום ובצלים מוחמצים (54 ₪); פילה דניס בעשבי תיבול, ברוטב מנגו הודי וריזוטו שחור (83 ₪).
טוקו, המאה ועשרים 4, מתחם יס פלנט, ראשון לציון. 053-7102467
תפריט קיץ באלמרסא
שף עלאא מוסא חידש ורענן את התפריט באלמרסא עם מנות כמו שרימפס עם תבשיל במיה פיקנטית ולימון כבוש (42 ₪); קובה פירות ים על מצע עדשים שחורות, לימון כבוש, יוגורט עזים וקרם חומוס עדין (62₪); פילה דג בר ים על מצע פריקי, תרד מוקפץ לימון כבוש ולבנת אריסה (109 ₪); ₪); קבב של לוקוס על הגריל עם רוטב עגבניות וירקות שרופים.(92 ₪); קינוח של סלט פירות קיץ עם סורבה אננס וטוויל. (29 ₪) ועוד.
אלמרסא, נמל עכו. 053-9438661
תפריט קיץ במקס ברנר
ברשת מקס ברנר הלכו הקיץ על קונספט של נוסטלגיה וזיכרונות ילדות, והוסיפו לתפריט קינוחים כמו בננה ספליט, וופל בלגי עם סלט פירות, גלידה וקצפת, קרמבו נוסטלגיה בשלושה טעמים ועוד.
>> לסניפי מקס ברנר
ג'אם סשן קולינארי באסיה-מוניקה
בימי חמישי במסעדת אסיה-מוניקה משיקים ערבי ג'אם סשן קולינאריים בהם השף והבעלים דניאל זך והמאסטר סושי YANG QIANG יפתיעו את הסועדים במנות שייצרו במקום במיוחד לאותו הערב מהמטבח האסיאתי והאמריקאי. לדוגמא: כריכי באן מאודים תוצרת הבית בכמה סוגים של מילויים כגון סלמון כבוש בג'נג'ר (28 ₪) או במילוי פאד קאפו ("הבולונז התאילנדי") או במילוי צ'זה חצילים מתקתק (25 ₪); כריכי בינג סיני מתובלים ושטוחים שעשויים במחבת המוגשים עם סינטה צלויה בהוי סין (38 ₪), או עם מיני בורגרים ברטבים לא שגרתיים (32 ₪) וטופינג של קימצ'י קוריאני (22 ₪).
אסיה מוניקה, מתחם שרונים, הרקון 2 הוד השרון. 053-9444164
ליין המסיבות של סוהו
מסעדת הסוהו בראשון לציון תקיים את ליין מסיבות השבת המסורתי, השנה תחת השם: elite style Saturdays. הליין ייפתח במסיבה חגיגית במוצאי שבת, 27.6. די ג'יי דותן שרון ואלון הלפרין יתנו את יריית הפתיחה, והכל לצד בר האלכוהול ותפריט המסעדה. הליין מתקיים בכל שבת החל מהשעה 22:00. כניסה חופשית.
סוהו, משה בקר 15, אזור התעשייה הישן ראשון לציון. 053-9441444
הופעות באוסקר וויילד
הפאב האירי אוסקר וויילד מזמין לחגיגת קיץ עם מוסיקה טובה ואלכוהול משובח במסגרת אירועי 'טקס פרסי האוסקר' שיתקיימו במקום. ביום שישי 26.06.2015 יופיע בחולון חמי רודנר, ובשבת ה-27.06.2015 יופיע ירמי קפלן. בפתח תקווה יתקלטו אסף אמדורסקי ביום חמישי 02.07.2015, שאנן סטריט ביום שישי 03.07.2015 וביום שבת 04.07.2015 יופיע ירמי קפלן.
אוסקר וויילד, השחם 36, פתח תקווה. הרוקמים חולון.
The Swiss Education Group
חשבתם ללמוד בישול בשווייץ? אז תכירו את The Swiss Education Group. בית הספר הוקם בשנת 2006, כחלק מבית הספר סיזר ריץ והקבוצה נמצאת בבעלות חברת השקעות שוויצרית. הקבוצה מפעילה כיום שבעה קמפוסים ברחבי שוויץ, חמישה מהם נמצאים בחלק הצרפתי של שוויץ ושניים בחלק דובר הגרמנית, ומדי שנה לומדים בהם למעלה מ-6500 סטודנטים מרחבי העולם. בתי הספר מציעים תוכניות לימודים בתחומים שונים בעולם המלונאות, האירוח והבישול. תכניות הלימוד מתמקדות בתחומי הגסטרונומיה, בהקניית מיומנויות תפעול וניהול צוותים במסעדות ובמטבחים. תוכלו לבחור להתמחות בניהול ארועים, ניהול תיירות, מנהל עסקים, עיצוב מלונות בוטיק, ניהול עסקי יוקרה ובישול. תוכניות הלימודים נעות בין לימודי שנה לדיפלומה, דרך תואר ראשון ועד לתואר שני בתחומים השונים. התארים המוענקים הינם הן משוויץ והן מאוניברסיטאות בריטיות ואמריקאיות מובילות והם מוכרים בכל העולם והתוכניות כולן מתנהלות בשפה האנגלית.
>> לפרטים נוספים על לימודי בישול
תמונה בראש העמוד: מסעדת אדום. צילום: מסעדת אדום
תמונה בעמוד הבית: אסיה מוניקה. צילום: אנטולי מיכאלו
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת