נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

ערבי קיץ במנואלה
החודש משיק נדב שרז (השף והבעלים של עמנואלה) תפריט קיץ עם מנות שמבטיחות לרענן את החך. בנבחרת: סלט קפרה קלדה עם חסה אייסברג, ארוגולה, שקדים מקורמלים וגבינת בושה חמה (48 ₪); קרפצ'יו מקרל כבוש מוגש עם פוקאצ'ה (48 ₪); ניוקי תפוחי אדמה תוצרת בית עם אספרגוס, בייקון קלוי, שמנת ופרמז'ן (82 ₪) ועוד. בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00 מוגשת ארוחה עסקית, המציעה ארבעה מסלולים לפי המנה העיקרית. הראשון ב-58 ₪ והשני ב-68 ₪, השלישי ב-78 והרביעי ב-88 ₪.
מנואלה, המייסדים 49, זיכרון יעקב. 053-9443793

עוברת דירה
מסעדת הצוק עוברת בחודש הקרוב ממושב בן עמי לראש הנקרה. המסעדה תמשיך להיות כשרה למהדרין ולהגיש את התפריט הרגיל.
הצוק, ראש הנקרה. 053-6130232
 
 
סיור קולינרי עם אלמרסא
שף עלאא מוסא יוצא מהמטבח ולוקח את המבקרים לסיור קולינרי בשוק עכו. היום הקולינרי יתקיים בין השעות: 10:00-16:00 והוא מתאים למינימום 8 אנשים ומקסימום 16. מחירו: 500 ₪ לאדם. המשתתפים יחלו את היום בסיור קולינרי בו יעברו בין דוכני הדגים ופירות הים, הפירות, הירקות ועשבי התיבול יטעמו ויבחרו את כל חומרי הגלם שאיתם יבשלו בסדנא.  בדוכן הדגים אף יקבלו הסבר מפורט על בחירת דגים נכונה, ויטעמו ממנת סביצ'ה קייצית שיכין שף מוסא מול עיניהם. בתום הסיור יעלו על אחת הסירות שעוגנות בנמל, שתיקח אותם לשייט בן 25 דקות סביב חומות העיר. בסדנת הבישול שתיערך במסעדה יבשלו המשתתפים 4 מנות שכוללות: 2 מנות ראשונות ו-2 מנות עיקריות. בסיום הכנת כל מנה יסובו המשתתפים לאכול מהמנות שבישלו בתוספת מנות מגוונות מהתפריט שילוו לצד יינות הבית.
אלמרסא, נמל הדייגים, עכו העתיקה. 053-9438661
אלמרסא. צילום: יפית בשבקין
קפאסה – מחנה יהודה
מסעדת קפאסה הבאר שבעית של קבוצת קמפאי תארח את השף אסף גרניט לערב חד פעמי בניחוח מחניודה הירושלמית. הערב יתקיים ביום שני, 1/6/2015. בין המנות שיצאו לסועדים יהיו מנות דגל של האורחת הירושלמית כמו מנת החמשוקה, הפולנטה המפורסמת, קרשי דגים נאים בסבוסיני, קרש בשרים נאים צבעוני במיוחד, דגים, בשרים ועוד. המחיר: 190 ₪ לסועד.
קפאסה, חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע. 053-7101826
מחנה יהודה מגיעה לקפאסה. צילום: יחסי ציבור
על הבר בג'ויה
במסעדת ג'ויה הרצליה משיקים תפריט Assagini  (טאפסים איטלקיים) ליושבים על הבר. בתפריט ניתן למצוא מנות כמו: מיני ברוסקטה - 19 ₪, ארנצ'יני - 19 ₪, אנטיפסטי עונתי - 24 ₪, קרודו קטן – טרטר דג ים - 24 ₪, טורטליני ערמונים 38 ₪, שרימפס של קיץ 32 ₪. בין השעות 16:00-19:00 – 1+1 על כל הבירות.
ג'ויה הרצליה, שנקר 9, הרצליה. 053-9429663

סניף כשר למוזס
רשת ההמבורגרים מוזס פותחת את הסניף ה-13 שלה באשדוד, שהוא גם השלישי הכשר שלה. הסניף ממוקם במרכז קניות BIG FASHION, קרוב לתחנת הרכבת. במסגרת התפריט: עסקיות בימי חול, ארוחות לייט נייט, עולם הילדים ותפריט בריאות. מוזס אשדוד

לה ביסטרו משלוחים
מסעדת הביסטרו הראשונה בחולון "LE  BISTRO  BAR", שפועלת במתחם עזריאלי בעיר, החלה להפעיל שירותי משלוחים בחולון והסביבה. תפריט המשלוחים כולל מבחר גדול של מנות ראשונות ביניהן קרפצ'יו, חומוס וכדורי פלאפל, כרובית בטחינה, קרם חצילים, קלמרי מטוגן ועוד. רשימת המנות העיקריות בתפריט המשלוחים, שמגיעות עם תוספות משתנות, מציע שניצל, חזה עוף בגריל, קבב אוריינטלי, מרק קובה, מוסקה, המבורגר, קציצות הבית, קציצות דגים, פירות ים ועוד. עוד כולל תפריט המשלוחים מגון עשיר של פסטות, ניוקי ורביולי מבחר סלטים וכריכים חמים וקרים. המסעדה פועלת 7 ימים בשבוע, החל מהשעה 8:00 בבוקר ועד אחרון המבקרים.
LE BISTRO BAR, הרוקמים 26, מתחם עזריאלי, חולון.  053-9369073
לה ביסטרו בר. צילום: יחסי ציבור
ביגה מתרחבת
רשת בתי הקפה ביגה פותחת סניף ראשון בכפר סבא, שמעוצב, כמו שאר סניפי הרשת, בסגנון פטיסרי פריזאי. המקום מכיל כ-120 מקומות ישיבה, וממוקם בקניון כפר סבא הירוקה (רחוב רפפורט 3). במקום הושקעו כמיליון וחצי ₪.
>> לסניפי ביגה
ביגה. צילום: אלעד גוטמן

30 מנות ב-30 ₪
אזור התעשייה החדש של ראשון לציון מתחדש במסעדה ייחודית בקונספט חדשני בשם "המסעדה" – יוזמתו הקולינארית החדשה של המסעדן אמיר בן שטרית ('השדרה', 'קינג ג'ורג'). המקום יציע 30 מנות ב-30 ₪. בן שטרית מבטיח שימוש בחומרי גלם איכותיים והקפדה על הגשה ברמה גבוהה. בין העיקריות: שניצל ג'מבו דק ופריך עם צ'יפס; עוף עם אורז בתבשיל קארי ועגבניות; פסטה ירוקה ועוד. בנוסף, מנת פתיחה של בין 7-10 סלטים בריפיל ללא הגבלה במחיר 10 ₪ למנה; מנות ביניים כדוגמת קרפצ'יו בשר בקר, חציל בלאדי, עלי גפן, סביח ועוד במחיר של 15 ₪, וגם תפריט אלכוהול מוזל, בו ניתן למצוא צ'ייסרים ובירות ב-10 ₪.
המסעדה, סחרוב 22, חולון.
לנדוור. צילום: בועז לביא

לנדוור הקטנה
רשת בתי הקפה משיקה תפריט ילדים, שמבוסס על מחקר גלובלי שנעשה בכ-100 מסעדות ברחבי העולם, בשיתוף מכון המחקר "Adkit" ובשיתוף פרופסור אריה לוין, ראש מחלקת תזונה בביה"ח וולפסון. התפריט מתייחס לממצאי מחקר בנוגע לשיפור הבריאת של מנות הילדים ובהתייחסות לרכיבים אלרגנטיים (כגון חלב וגלוטן). בנוסף, הושקעה מחשבה בעיצוב המנות לילדים באופן חוויתי והתאמת צורת ההגשה לכך שהילדים יוכלו לאכול עם הידיים, וכמו כן הפרדה בין מרכיבי המנה. המנות בהחלט נראות מתוקות, ונקווה שגם טעימות.
>> לסניפי לנדוור

תמונה בראש העמוד: מנואלה. צילום: בועז לביא
תמונה בעמוד הבית: רשת לנדוור. צילום: בועז לביא

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)