נגישות
נגישות

חדשות קולינריות ברחבי הארץ - 5.11

בשרים חדשים מככבים בתפריט של אנגוס, הברנץ' החורפי באמריקן קולוני חוזר, פראג הקטנה מוסיפה מנות בסגנון צ'כי, פיצות מיוחדות בינאי's ועוד חדשות קולינריות ממסעדות ברחבי הארץ

המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 05/11/2014, 10:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

תפריט חדש בפראג הקטנה
רשת המסעדות פראג הקטנה יצאה עם תפריט חדש בשלושת הסניפים – תל אביב, בת ים ואשדוד. את התפריט תכננו ובנו שף הרשת, סלים קרדוש והשף ראדק פריהונסקי, לשעבר השף של משרד החוץ של הרפובליקה הצ'כית. ראדק תכנן מנות צ'כיות מסורתיות וקרדוש נתן להם את  הטוויסט המקומי. בין המנות בתפריט החדש: סלאדובניצקי גולאש – בקר בבישול איטי בליווי קניידליק (לחם צ'כי מאודה - 57 ₪); "פצ'נה קולנו" – שוק בצלייה איטית בתנור בתערובת תיבול צ'כית מסורתית בליווי כרוב אדום מבושל וחזרת (89 ₪), "בורטי נה סמטנה" – נקניקיות מוקרמות עם תפוחי אדמה, פטריות ובייקון במחבת (68 ₪) ועוד. תפריט הים יכלול מנות כגון: נשנושרימפס – שרימפס מטוגן בבלילת בירת קוזל כהה פריך (55 ₪), פילה סלמון על הגריל (87 ₪), שרימפס בפלנצ'ה ברוטב מיץ יוזו, תפוז ודבש (69 ₪) ועוד.

בופה באסטוריה
במלון וולדורף מציעים ארוחת בוקר בסגנון בופה. התפריט כולל בין היתר אומלטים עם תוספות מגוונות (סלמון, פטריות, גבינות עיזים, מוצארלה, גבינת פקורינו), ביצים בסגנון בנדיקט עם רוטב הולנדייז בתוספת סלמון מעושן ותרד, סוגי מאפים טריים, וופל בלגי ואפילו דייסת שיבולת שועל עם אוכמניות, פטל, תותים ופירות העונה לחובבי הבריאות. שעות ארוחת הבוקר: ראשון- שישי: 06:30- 10:30.
וולדורף אסטוריה, אגרון 26, ירושלים. 053-9367264
וולדורף אסטוריה. צילום: אביעד וייצמן 
פיצות בינאי's
אורי נתנזון, השף של מסעדת ינאי's בכפר ביאליק בנה תפריט פיצות חדש, ביניהן: פיצה ירוקה, עם רוטב פסטו, זיתים סורים ופלפל חריף, ופיצה לבנה, עם רוטב בשמל וכמה סוגי גבינות. 47 ₪.
ינאי's, מיכאל 36 כפר ביאליק. 053-9366343
פיצות בינאי's. צילום: יפית בשבקין
בראנץ' באמריקן קולוני
בעונת החורף פותח מלון אמריקן קולוני את הבראנץ' של ימי שבת ובר המרתף ולקיים סיורים שבועיים בארכיון המלון. הארוחה תתקיים בכל שבת בבוקר, בין השעות 12:00 עד 15:30 במסעדת ערבסק ובגינת המלון, בהתאם למזג האוויר. ארוחת הבראנץ' כוללת מזנון בופה עשיר במנות שף. עלות הארוחה לאורחים מבחוץ הינה 182 ₪  לסועד.
אמריקן קולוני, דרך שכם 23, ירושלים. 053-9438579
בראנץ' באמריקן קולוני. צילום: מיקלה בורסטו עוזיאל
תפריט חדש באנגוס
אנגוס, מסעדת הבשרים בחיפה ובדיר אל אסד, משיקה תפריט חדש עם מבחר מנות ויינות חדשים. התפריט החדש של השף נבות שלח מורכב ממנות הדגל האהובות של המסעדה לצד מנות חדשות: טיבון טלה בגריל מחלקו האחורי של הטלה 109 ₪; סינטה מושחרת על הפלנצ'ה בסגנון אנגוס (96 ₪); ספייסיבורגר המבורגר חריף עם בצל מדורה ורוטב BBQ חריף 54 ₪ ועוד.
אנגוס דיר אל אסד. מתחם קניון דבאח 04-9983647; אנגוס חיפה. המגינים 27 בעיר התחתית 04-8626603
אנגוס. צילום: דניאל לילה
>> פסטיבל שף תאכל כשר
>> המסעדות המיתולוגיות חוזרות לשבוע

תמונה בעמוד הבית: מלון וולדורף אסטוריה. צילום: אביעד וייצמן
תמונה בראש העמוד: פראג הקטנה. צילום: אפיק גבאי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)