נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

רק בשר
שני מבצעי קיץ במסעדת רק בשר. בימים א'-ה' בין השעות 12:00-19:00 עבור 50 ₪ תקבלו 250 גרם של אנטרקוט, פילה או סינטה. המבצע השני תקף לימים א'-ה' בין 19:00 עד סגירה ובסוף השבוע: 250 גרם אנטרקוט, פילה או סינטה ב-75 ₪ בלבד. המבצעים תקפים עד ה- 31.8.

המטבח של רמה
תפריט הקיץ החדש במטבח של רמה מציע חומרי גלם עונתיים מאזור הרי ירושלים הפוגשים את היצירתיות ושיטות העבודה המודרניות של השף תומר ניב. בין המנות הראשונות: אספרגוס אורגני צרוב בתירוש עם קרם גבינה מעושנת במרווה וסרטי תפו"א (56₪), פטה כבד קריספי עם ריבת צילי, ופרחי קישוא (46₪), סלט עגבניות שרי ועלי תבלין על "קצפת" לבנה וקישק עם "טוויל" זיתים שחורים (44 ₪). בין העיקריות: שוק טלה צלויה במרינדת פפריקות, קדאיף וטחינת עשבי הר (68₪), גרבלקס לוקוס עם בצלים בטימין פראי וגרניטה של פלפל חריף (78₪), אורז שחור בשמנת עיזים עם "ביצה מושלמת" "צ'יפס" של ניוקי תפוחי אדמה וזיתים, ירקות אורגנים  וקרם חצילים ביוגורט (92 ₪).

מנת אספרגוס במטבח של רמה. צילום: אבי נווה

בלה
ערב יווני במסעדת השף בלה ממושב בית שערים שבעמק יזרעאל, ביום חמישי, 14.8.14 מהשעה 18:30. השף עידו ליפשיץ הרכיב במיוחד לאירוע מנות יווניות אותנטיות. את הארוחה תלווה מוסיקה חיה ותוססת בסגנון יווני, בר משקאות אניס
וישיבה באוויר הפתוח בגן הפסטורלי של המסעדה. בין המנות המיוחדות לערב זה: מגוון מאזטים: צזיקי יוגורט כבשים, עלי גפן ולאבנה, דגים כבושים (סרדינים, מוסר ים, וסלמון), "פאבה" ("חומוס יווני") ועוד; מגוון עיקריות: מולים באוזו, מוסקה, "גירוס", "סופלקי", מבחר דגים טריים על הגריל /מטוגנים ופירות ים, דגים וצלעות טלה לפי משקל על הגריל/ מטוגנים ועוד. מחירי המנות נעים בין 15-26 ₪ למנות ראשונות, ובין 42-92 ₪ למנות עיקריות.

>> להזמנת שולחן בבלה

FOODIX. צילום: אסף רונן

FOODIX
מסעדת FOODIX שנפתחה לאחרונה באזור התעשייה של כרמיאל וברחוב הרצל בתל אביב, היא יוזמה קולינרית חברתית חדשה מבטיחה מהפכה בצריכה הקולינרית ומציעה ארוחה של אוכל מנחם טרי ואיכותי בעשרים שקלים בלבד. ב-FOODIX  מציעים מנת בשר ותוספת לבחירה ב-13 ₪ בלבד, וארוחה מלאה שכוללת: מנת בשר או מנה צמחונית, תוספת, סלט או מרק ב-20 ₪ בלבד. כוס שתייה מוגזת תעלה 5 ₪. בין המנות העיקריות: קציצות בשר שוודיות ברוטב בשר, נזיד פיקנטי של קורקבנים וירקות שורש המוגש על מצע של קוסקוס, תפו"א ממולא בתבשיל בשר וירקות, שניצבורגר: המבורגר מבשר בקר בציפוי פירורי לחם מתובלים, קבבוני דג ברוטב עגבניות וירקות פיקנטי, כנפי עוף מצופות בסגנון קנטקי ועוד. מנות נוספות לקהל הצמחוני והטבעוני.

 תמונה בראש העמוד: רק בשר. צילום: דרור כץ
תמונה בעמוד הבית: המטבח של רמה. צילום: אנטולי מיכאלו

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)