כור היתוך קולינרי
יריד הסקיתומרקט חוזר זו השנה השלישית, ויתקיים במתחם הסראיה בבית שאן בתאריכים 7-28.8.14. ביריד יציגו תושבי האזור מאכלים ביתיים בשלל טעמים – תבשילים מהמטבח המרוקאי, קובות עירקיות וממולאים, עלי גפן , אוכל פרסי, אוכל כורדי, מאפים הונגריים וקיורטוש, ריבות וקונפיטורות וגם יינות בוטיק מתוצרת מקומית של יקב ויצמן. פרטים נוספים ומידע על אתרי לינה ואטרקציות נוספות באזור, ניתן למצוא באתר עמותת התיירות האזורית
קיץ בסימן בשר
שני מבצעי קיץ משתלמים ביותר לאוהבי הבשר ברשת רק בשר. בימים א'-ה' בין השעות 12:00-19:00 עבור 50 ₪ תקבלו 250 גרם של אנטרקוט, פילה או סינטה. המבצע השני תקף לימים א'-ה' בין 19:00 עד סגירה ובסוף השבוע, שבמסגרתו תקבלו 250 גרם אנטרקוט, פילה או סינטה ב-75 ₪ בלבד. שני המבצעים תקפים עד ה- 31.8.
מטבח טרי וכשר בארנה
רשת בתי הקפה פרש קיטשן משיקה סניף חדש, תשיעי במספר, בארנה במרינה בהרצליה בהשקעה של 1.5 מיליון ₪ המצטרף לשמונת הסניפים של הרשת. הסניף מכיל כ- 150 סועדים ונפרש על כ 500 מ"ר. בסניף כשרות מהדרין של רבנות הרצליה.
מתכון מיריד הסקיתומרקט
עלי גפן ובצלים ממולאים – יונה בן ציון
המרכיבים:
50 עלי גפן טריים
5 בצלים גדולים
1/2 קילו אורז
5 גבעולי עלי סלרי, רק את העלים
3 עגבניות
כף שטוחה של מלח
1/5 כפית פלפל שחור/לבן
כף פפריקה מתוקה
כפית שטוחה מלח לימון
1/2 כוס שמן
4 כוסות מים רותחים
>> להמשך המתכון
>> פעילויות קיץ לילדים במסעדות
תמונה בראש העמוד: קובה ברוטב אדום, יריד הסקיתומרקט. צילום: דוד אבו
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת