נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

ארוחה טבעונית בבלק אאוט
העיתונאית וכוהנת האוכל הטבעוני אורי שביט תתארח ביום רביעי, ה-18.6. 14 במסעדת בלק אאוט במרכז נא לגעת בנמל יפו. במסגרת שיתוף הפעולה תוגש במסעדה, בעלטה מוחלטת, ארוחה טבעוניות שנרקחה בשיתוף אורי שביט. הארוחה תכלול חמש מנות, לרבות קינוח, לבחירת הסועדים בעלות של 160 ₪ לאדם. כל ההכנסות מהארוחה יועברו להמשך פעילות מרכז נא לגעת. יש להזמין מקומות מראש. 

ראשון בקטנה אצל דוד ויוסף
השפים דודו אלמקיאס ויוסף שיטרית ממסעדת דוד ויוסף מציעים בכל יום ראשון תפריט מרענן עם כ- 20 מנות במחירים קטנים שינועו בין 15 ל- 45 ₪. בין המנות החדשות:  פופקורן שרימפס, המבורגר סינטה וסביצ'ה דג בורי. בנוסף, יוגשו שני סוגי יין באותם מחירים. 

דוד ויוסף. צילום: דן לב

שיפוצים בקופי בר
המוסד התל אביבי קופי בר נסגר בימים אלה, לראשונה מזה 19 שנות פעילות, לתקופה בת כשלושה שבועות לטובת שיפוצים. השיפוצים כוללים חידוש תשתיות, שדרוג ועדכון של המטבחים וקוסמטיקה לחלל הפנים. במהלך הסגירה יוכלו הלקוחות ליהנות משרות משלוחים רגיל בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00 וממשלוחים מהבראסרי בשעות הערב.  

קופי בר. צילום: נתן דביר 

תפריט חדש בדנטה
מסעדת דנטה בנצרת משיקה תפריט חדש בניצוחו של השף ניזאר ג'ראיסי. בין המנות החדשות שיצר: קרפצ'יו פילה בקר - נתחי בשר דקיקים, אגוזי מלך, טוויל צנוברים, גבינת צ'יבנט הולנדית, מתובלים בשמן זית, בלסמי, גרגרי נחלים, מלח אטלנטי ופלפל גרוס; קובה פילה בקר - קובה נצרתית מסורתית עשויה מפילה בקר נא, בורגול, גמבה, עגבנית, שום ובצל, בתיבול מקומי, מוגש עם רוטב טחינה ויוגורט; שווארמה פירות ים בטורטייה - רצועות שרימפס, קלמרי וקוקי סאן ז'אק מתובלים בקארי, עטופים בטורטייה משוכה בעמבה וטחינה על מצע לבנה מעודנת; דואט פילה וסרטנים - דואט של פילה בקר וסרטנים על מצע פירה תפוחי אדמה, ברוטב שמנת וציר סרטנים בתוספת אספרגוס.

מסעדת דנטה. צילום: עלאא זעתרה

עסקיות בניני האצ'י
מסעדת ניני האצ'י הכשרה שנפתחה לאחרונה בתל אביב משיקה תפריט עסקיות צהריים מרענן ומגוון שיוגש במהלך כל ימות השבוע, בין השעות 12:00-17:00, כולל ימי שישי. הארוחות העסקיות (49 ₪/59 ₪/69 ₪/89 ₪) מלוות בפתיחים המיוחדים של המסעדה, ביניהם חמוצים יפנים, אדממה, קימצ'י וסקין קריספי. 

ניני האצ'י. צילום: עמית גושר

נפתחה ג'ירף מועדון הקצינים
מסעדת הדגל של קבוצת ג'ירף, ג'ירף מועדון הקצינים, נפתחת בשבוע שעבר במשכנה החדש בלב הסיטי של תל אביב, בפינת הרחובות מונטיפיורי ויבנה. המסעדה החדשה ששומרת על השפה הקולינרית שאהובה על לקוחות ג'ירף ומועדון הקצינים, תשלב בתפריט מנות חדשות לצד ותיקות. בתפריט ניתן למצוא מנות פאן אסיאתיות מודרניות כמו: דים סאם כמהין, לחמניות מאודות, סלט מטוגן עם קלמרי, קארי כרובית צמחוני, סינגפור נודלס ועוד. אגף מיוחד בתפריט יוקדש לאוהבי הלהיטים הגדולים של  הג'ירף, כמו הפיליפינית החריפה, המנה הקיסרית, הגיוזה והפאד תאי.

ג'ירף מועדון הקצינים. צילום: יעקב שקולניק

שף חדש וחצאי מנות בשלו ביער
השף החדש של מסעדת שלו ביער בקרית טבעון, הראל נחום, בנה יחד עם בעלי המסעדה, רוני וכפיר גליקו, תפריט חדש המתאים לאווירה הקסומה במקום ולתקופת הקיץ. המנות החדשות מתאפיינות ברעננות, קלילות ושילוב מיוחד של חומרי גלם עונתיים, ולתפריט נוספו גם מגוון מנות צמחוניות וטבעוניות. החידוש המעניין ביותר הוא שמעתה ניתן להזמין במסעדה חצאי מנות. הבעלים מספרים שהרעיון נולד מתוך בקשות של הלקוחות שמתלבטים ארוכות בבחירה בין שלל המנות. בין המנות החדשות בתפריט: סיגר במילוי שקדי עגל, לימון כבוש ואריסה על יוגורט חמצמץ (55 ₪), כיסוני גבינת רוקפור, מוצרלה ואורגנו עם עגבניות צלויות, שום קונפי ועשבי תבלין (45 ₪), סלט חיטה מעושנת, עלים ירוקים, עגבניות צלויות וסלמון כבוש (42 ₪), פסטה אדומה וקוקו סאן ג'אק צרוב ברוטב בטטות צלויות, דבש ונענע (92 ₪).

שלו ביער. סיגר במילוי שקדי עגל, לימון כבוש וירוקים עם לבנה ועגבניות צלויות. צילום: אגמדיה

יקב רקנאטי בג'אפה
יקב רקנאטי יתארח לראשונה בערב מיוחד במיזם Jaffa - מיזם ערבי היין, הקולינריה והג'אז של דולב גבעון רוטר, ביום חמישי, 19.6.14 בשעה 20:00. במסגרת הארוחה ניתן יהיה ליהנות מדבריו של יינן היקב עידו לוינסון, מיינות היקב וממנות של השף עומרי נעמן, שהותאמו במיוחד ליינות שיוגשו: רוזה  2013, ספיישל רזרב לבן 2012, שיראז גליל עליון 2013, פטיט סירה רזרב 2012, סירה ויונייה רזרב 2011, קריניאן פרא 2012 וספיישל רזרב אדום 2011. בנוסף, ייהנו האורחים מטעימת חבית של מרסלאן רזרב 2013. יש להזמין מקום מראש. מחיר לאדם 250 ₪, ו-450 ₪ לזוג.

ג'אפה. צילום: דיוויד סילברמן

קפה לואיז בבנימינה
רשת קפה לואיז, שחרטה על דגלה את ערך הבריאות והטבע, ממשיכה להתרחב ופותחת סניף עשירי במספר ברחוב המייסדים במושבה בנימינה. לצד בית הקפה ממוקמת המעדנייה, שבה אפשר לרכוש שלל מוצרי בריאות וטבע, כמו גם תערובת הקפה, עוגות כוסמין, מגוון עוגיות טבעוניות, לחמי שאור, הממרחים הייחודיים שנרקחו על ידי השפים של קפה לואיז, גרנולות מיוחדות ומוצרים נוספים שמשתלבים עם הרוח והחזון של המקום.

ג'אפה בר נפתח מחדש
לאחר שיפוץ וריענון של הבר והחצר פותחים את הג'אפה בר במתחם ניר צוק, עם חגיגות של וויסקי בבקבוקים במחירים של העולם השלישי. לדוגמה: שיבאס 12 – 412 ₪, ג'ק דניאלס – 460 ₪, שיבאס 18 – 605 ₪ וג'יימסון 18 – 739 ₪. הבקבוקים יוגשו עם כוסות וקרח למזמינים, וניתן לשמור במשך חודש ימים במקרר הבר את הבקבוק שנרכש, עם שם הרוכש, שמוזמן לבוא בכל עת למזיגה מהבקבוק. בנוסף הושק במקום תפריט קייצי חדש הכולל רביולי בעבודות יד ובמבחר מילויים: רביולי בטטות מתוקות בבצק תרד, טחינה בבצק סלק, פטריות, דגים ותרד, שרימפסים ים תיכוניים, לחי עגל, כבדים ואנטריקוט. כל מנות הרביולי מוגשות עם רטבים ייחודיים, ומוגשות בשני גדלים (23-38 ₪ למנה קטנה ו-46-70 ₪ למנה גדולה).

ג'אפה בר. צילוןם: גלעד קוולרצ'יק

סושי שחור בקיוטו
מסעדת קיוטו היפנית מהרצליה מציגה תפריט קיץ חדש ו- BLACK SUSHI. בין המנות: בלק סושי – מגוון רולים עם אורז שחור בהכנה מיוחד (דיו דיונון), ג'פניז סטייל סלט – סלט עוף מקורמל עם אטריות שעועית וירקות, ג'ינג'ר, צ'ילי, שומשום שחור ולבן קלוי ברוטב קרמל חריף, מנה פיקנטית (55 ₪), נאם – דף אורז ממולא שרימפס, פטריות שיטאקה, ג'ינג', צ'ילי, כוסברה נענע ובזיליקום, מוגש על חסה פריכה ותערובת עשבים ברוטב פונזו (2 יח', 53 ₪), קיוטו טייפון – טונה וסלמון במעטפת של אצה וטמפורה, מוגשים על תבשיל תרד יפני ופטריות שימאג'י (84 ₪) ובאו-באן – 2 לחמניות מאודות במילוי סשימי סלמון וטונה, חסה פריכה, מיקס עשבים, צנון ומיונז יפני (63 ₪).

קיוטו. צילום: בן יוסטר

מפגש אינטימי בג'ונו בר יין
ביום ראשון, 22.6.14בשעה 20:00 יתארחו בג'ונו, למפגש יין אינטימי ומרתק, הבעלים של היקב האיטלקי המשפחתי פסקוואה (Pasqua) מצפון איטליה. למפגש יגיעו האב קרלו פסקוואה ובתו הייננית ססיליה פסקוואה, שיקחו את הטועמים דרך היין והסיפורים, למסע לצפון איטליה, המשלב בן מסורת למודרניזציה, לכרמים של אזור ונטו, וליין נהדר. קבוצה של 10 אורחים, בהזמנת מקום מראש, יהנו מערב חוויתי ומרתק שיכלול הדרכה אישית של בעלי היקב, טעימת 8 סוגים מיינות היקב, ביניהם: פרוסקו, פינו גריג'יו, סוואבה, וולפוליצ'לה קלאסיקו, וולפוליצ'לה ריפאסו, פיקאיה, פאסימנטו רומאו וג'ולייט, אמרונה בלאק לייבל, וממנות מהמטבח של ג'ונו כמו: פוקאצ'ות, גבינות, נקניקים ודליקטסים. 180 ₪ לאדם. כמו כן, ניתן יהיה לרכוש את היינות של יקב פסקוואה במחירים מיוחדים.
 
ג'ונו בר יין. צילום: תומר לוין

מרוץ מיטלס מאנדיי
מיטלס מאנדיי מקיימת את מרוץ ה'פאן ראן' השני בדיזנגוף סנטר, במטרה להמשיך ולקדם את המודעות להפחתת צריכת הבשר למען הבריאות והסביבה של כולנו. חברת ריל טיימינג מארגנת את המרוץ בחסות מותג הספורט ברוקס ובחסות דיזנגוף סנטר. המרוץ מיועד לרצים מקצוענים וחובבים כאחד ויתקיים בשבת ה-21.06.14 בין השעות 10:30-08:00 בדיזנגוף סנטר בתל אביב כאשר נקודת ההזנקה תהיה בבניןB  קומה -1 ליד הסופר-פארם (המרוץ בתשלום ומותנה ברישום מראש). להרשמה למרוץ

יום שני ללא בשר. צילום: ניר קידר


תמונה בראש העמוד: אורי שביט. צילום: רויטל טופיול
תמונה בעמוד הבית: קיוטו. צילום: בן יוסטר

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)