נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מנות חדשות בקפנטו
מנות חורף חדשות ברשת קפנטו, ביניהן מנות ייחודיות לטבעונים, מנות המתאימות לאכילה לפני אימון ואחרי אימון וסימון מנות עם ערך קלורי של עד 600 קלוריות למנה. במקביל ממשיכה רשת קפנטו את מגמת הבריאות ומציעה ללקוחותיה חלב אורגני וחלב שקדים ללא תוספת מחיר.  מתוך תפריט המנות הטבעוניות: אלכסנדריה תבשיל עגבניות חומוס וקארי עם פטרוזיליה, לצד מג'דרה כמון ומשולשי פוקצ'ה (44 ₪), כרובית סן סבסטיאן כרובית קלויה על מצע ארוגולה, עגבניות שרי ובצל סגול וממרח טחינה (24 ₪). 

פברואר ברוקח ים
בכל יום שלישי בחודש פברואר יתכנסו במסעדת רוקח ים 16 בני מזל שיזמינו מקומות מראש סביב שולחן אבירים לארוחה בת שש מנות. הארוחות שתוכננו בקפידה עלי די שף איל לביא, בשיתוף עם ארבעה יקבים, יכללו מנות פתיחה, ארבע מנות מרכזיות וקינוחים. הסועדים יוכלו לבחור בין השאר בארוחה בה מתארח יקב יתיר כרמל, ובה מנות כגון סלט ניסואז עם מאפה אנשובי, ג"מבו שרימפס עם תבשיל ירקות חורף ופאייה פירות ים למרכז השולחן, או ארוחה עם יינות יקב אמפורה שמלווים מנות כמו טאטקי טונה עם קרם אפונה וסלט אטריות, קזואלה של דגים ופירות ים עם עגבניות, פלפלים, צילי וחלב קוקוס, וקבב טלה עם קרם חציל. מחיר הארוחה: 280 ₪ לאדם, כולל היין.
מועדים: 4/2 - יקבי יתיר-כרמל ; 11/2 - יקב אמפורה; 18/2 - יקב תבור; 25/2- יקב בראבדו.

>> כתבו גם אתם מה חשבתם על מסעדת רוקח ים

רוקח ים. פאייה פירות ים. צילום: מיטל סולומון

שף יורם ניצן בסופ"ש ירושלמי
השף יורם ניצן ממסעדת מול ים יתארח לארוחת טעימות משותפת אצל השף קובי בכר במסעדת רופטופ במסגרת סוף שבוע קולינרי במלון ממילא הירושלמי בין התאריכים 6-8.2 . תפריט ארוחת הטעימות יכלול "פטיפורים" של התחלה, ברולה כבד אווז, רושה שעועית לימה ומקדמיה, מקרון-בורגר, מלפיי טונה אדומה ואצות וואקמה פריכות, שקדי עגל מעל  קדרת פטריות פורצ'יני ושורשים, וריאציה על בויאבז, דובר סול צלוי מונח על קסולה חרשוף, ארטישוקים ואיולי כמהין, אוכף טלה בגריל פחמים ומיני ירקות צבעוניים צלויים, מוחיטו מלפפון ומרשמלו ליים ופברז'ה. מחיר לסועד: 400 ₪.

השף יורם ניצן והשף קובי בכר מתכוננים לארוחה המשותפת. צילום: בן יוסטר

מנות חורף בבית שלום
מנות חורף חדשות במסעדת בית שלום במטולה, פרי יצירתו של השף אסף אוטולנגי. בתפריט קדרות ומרקים ממבחר ירקות העונה, מבחר בשרים מנתחי עגל הגדלים בגליל ובגולן. בין המנות: שניצל עגל בשר- עגל מיושן בציפוי פריך, מוגש עם רוטב ירוק איטלקי, לצד פירה עם חרדל דיז'ון, שיפודי נתח קצבים ב"ראס אל חנות" צרוב במחבת לוהט עם חמאה ויין אדום, על מצע פירה עם חרדל דיז'ון, קדירת תבשיל ראש פיקנטי בפפריקה מרוקאית, עגבניות תמר ופלפלים עם ניוקי . 

>> הזמן שולחן למסעדת בית שלום

בית שלום. אוסובוקו טלה ביין לבן, ירקות שורש ופטריות לצד פריקי. צילום: עומר שביט

תמונה בראש העמוד: קפנטו. צילום: בועז לביא
 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)