נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

משק ברזילי
מסעדת משק ברזילי, מסעדה טבעונית-צמחונית-אורגנית המתמחה בבישול בריא ומלא, ממשיכה לחגוג את ט"ו בשבט, החג המיוחד שלה, לאורך כל החודש.  בברזילי יוצע תפריט "שבט" ובו מנות משולבות בחומרי גלם החוגגים את חג הטבע, כגון סלט הפתעות שבט עם פיצוחים קלויים בתבלינים, בטטה צלויה, סלרי ומגוון עלים עונתיים מפתיעים (34 ₪), ריזוטו ירוקים/אורז עגול מלא, אלף עלים בחלב אגוזי לוז (38/62 ₪), סלט ים יבשה עם אצות היג'יקי, אצות וואקמה, סליקורניה, שורשים בוויניגרט אסיאתי (38 ₪).

>> להזמנת שולחן במשק ברזילי

משק ברזילי. סלט ים יבשה. צילום: דניאל לילה

מסעדת כתית
במסעדת כתית משיקים תפריט חורפי חדש מידי השף מאיר אדוני ויד ימינו השף יוני דנון. חלק ניכר מהמנות נשענות על זיכרונות השף אדוני בבית סבתו, ובטיול האחרון שעשה והשראות נוספות. בין המנות: מנת מרק חרירה "פריזאי" של קונסומה צוואר עגל, רצועות קלאמרי טרי, מולים קונפי, קרם אורז ירוק, פול טרי, עגבניות שרי קונפי, חלמון שליו נא, "קטאייף" במילוי חומוס, תרד תורכי, כוסברה וראשד, לוקוס חורפי –  פילה לוקוס צרוב עם העור, טקסטורות ארטישוק ירושלמי, דייקון מקורמל, חמאת מקדמיה, ראגו פטריות מורל, זביון נוגט, ערמונים טריים, דף פסטה, אפונת שלג ולפת. עסקיות צהריים: טעימות שתיים 175 ₪, טעימות שלוש 215 ₪. טעימות ערב: טעימות שלוש 349 ₪, טעימות ארבע 399 ₪ וטעימות חמש 479 ₪.

>> כנסו לקרוא מה סועדים אחרים חשבו על כתית

כתית. מרק חרירה

מסעדת מלון רוטשילד
במסעדת מלון רוטשילד הבינו כי בעיר תוססת כמו תל אביב בה בתי הקפה, הברים והמסעדות מלאים בכל שעות היממה, אין סיבה שלא להציע תפריט בראנץ' יומי שיציע לסועדים ארוחת בוקר מאוחרת בכל ימות השבוע. הבראנץ' מציע מנות שיפתיעו גם את זוללי הבראנצ'ים הוותיקים ביותר. בין המנות ארפאס  - מנת רחוב שמקורה בונצואלה,  לחם שטוח מקמח תירס (ללא גלוטן) הממולא בשלושה מילויים שונים: גבינת קממברט עם עגבנייה חצי מיובשת ובזיליקום; רוסטביף עם מלפפון חמוץ בצל סגול ואיולי;  תבשיל צמחוני משתנה (44 ₪),  תמנון פלאמבה עם קרעי תפוחי אדמה מטוגנים (67 ₪), סביצ'ה דג ים  בסגנון פרואני עם גריסיניס קצח (64 ₪). את התפריט ילוו מגוון קוקטיילים ביניהם מימוזה, קיר רויאל, שפריץ ובלאדי מרי.

>> לתפריט הבראנץ' של מלון רוטשילד

מלון רוטשילד. אראפס. צילום: בועז לביאמלון רוטשילד. תמנון פלמבה. צילום: בועז לביא

מסעדת אל מרסא
השף עלאא מוסא ממסעדת אל מרסא, הממוקמת ממש על המזח בנמל הדייגים בעכו העתיקה, יצר מנות חורף חדשות המתבססות על חומרי גלם עונתיים משוק עכו הסמוך למסעדה ומהים. תפריט החורף החדש כולל מבחר מנות מגוונות של פירות ים, דגים ובשר. בין המנות העיקריות: לינגויני פירות ים עם קרם ארטישוק ירושלמי ושמן כמהין (89 ₪), סינייה דג ים עם פילה דג ים מבושל בטחינה וקוביות תפוח אדמה אפוי (99 ₪), קדירת פירות ים - שרימפס, קלמרי, סרטנים, מולים וצדפות עם ציר סרטנים (169 ₪).

>> צפו במנות המומלצות של אל מרסא
אל מרסא. קוקו סאן ז'אק בקרם בטטה, חלב קוקוס ושמן צ'ילי. צילום בועז לביא


תמונה בעמוד הבית: אל מרסא. לינגוויני פירות ים עם קרם ארטישוק ירושלמי ושמן כמהין. צילום: בועז לביא
תמונה ראש העמוד: מלון רוטשילד. סלט ניסואז. צילום: בועז לביא 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)