נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

ד"ר אלי לנדאו, נפטר ביום חמישי האחרון לאחר מאבק ממושך במחלה קשה, והוא בן 68.
לנדאו שהיה בכלל גניקולוג בהכשרתו, מוכר יותר כאוטוריטה קולינרית לאוכל איטלקי. 

את אהבתו לאטליה בכלל, ולמטבח האיטלקי בפרט, גיבש בתקופת לימודי הרפואה שלו באטליה. שם התוודע לשווקיה הססגוניים, לתוצרת הטרייה ולמרכיבי המנות האיכותיים, ונשבה בקסמה של ארץ המגף ובמתכוניה.

במהלך השנים הפך למומחה לאוכל איטלקי, ערך מחקרים בתחום, כתב ופרסם מתכונים בעיתונות המקומית.

בשנות ה- 80 הכיר את השף חיים כהן , איתו כתב ספרי בישול, השיק את אתר מבשלים ופתח איתו את מסעדת יפו תל אביב.
 
יהי זכרו ברוך. 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)