>> אכלתם במסעדה בירושלים? ספרו לנו איך היה
המסעדות המובילות ברשימת ה-TOP10 של אתר רסט, הן מסעדות שקיבלו דירוגים גבוהים ואובייקטיביים מקהל הסועדים. המסעדות דורגו לפי פרמטרים שונים, ביניהם רמת האוכל, המחיר, האווירה והשירות, וכן החוויה הכללית במקום. הפעם הבאנו לפניכם את עשר המסעדות הירושלמיות שכיכבו במשך חודשים ארוכים ברשימה.
במקום הראשון: מלה ביסטרו
המסעדה שגולשי רסט הכי אוהבים בירושלים היא מלה ביסטרו, הממוקמת במבנה עתיק בעין כרם הקסומה. השף אלי מזרחי מציג תפריט אקלקטי שכולל מנות צלעות טלה בלאדי, שקדי עגל של מחנה יהודה, קוקי סאן ז'אק ושרימפס בשמנת ירוקה ועוד. מלה ביסטרו, המעיין 1, ירושלים. 053-9424673
במקום השני: מחניודה
מסעדת השוק של אסף גרניט ושותפיו לא יורדת מרשימת המסעדות הטובות של ירושלים. המסעדה עושה שימוש בכל חומרי הגלם הנפלאים של שוק מחנה יהודה, ובולטת גם באווירה השמחה ששוררת בה. מלבד התפריט הרגיל יש גם תפריט טעימות ב-265 שקלים לסועד.
מחניודה, בית יעקב 20, ירושלים. 053-9381555
במקום השלישי: כרמא
כרמא נמצאת על הרחוב הראשי של עין כרם, במבנה דמוי טירה, ומשקיפה על הנוף המפורסם של המקום. בכל יום מוגשות ארוחות עסקיות בין 12:00 ל-17:00, הכוללות מנה ראשונה, עיקרית ושתייה במחיר המנה העיקרית.
כרמא, עין כרם 74, ירושלים. 053-9439229
במקום הרביעי: המוציא
אבי לוי, הזכור לנו ממאסטר שף, הקים את המסעדה והגשים את חלומו להגיש אוכל צפון אפריקאי אותנטי וכשר. בתפריט מנות כמו פסטיה עוף ושקדים, מוח עגל פיקנטי, חזה עוף בעריסה ועוד.
המוציא, בורוכוף משיח 4, ירושלים. 053-7102678
במקום החמישי: מודרן
מסעדת שף הממוקמת בתוך מוזיאון ישראל, ומציעה מנות מהמטבח הירושלמי. המסעדה מעוצבת בסגנון המודרניזם וצופה לנוף עמק המצלבה. יש עסקיות צהריים הכוללות מנה ראשונה, שתייה ועיקרית, במחיר המנה העיקרית.
מודרן, דרך רופין 11, ירושלים. 053-9444091
במקום השישי: יוסף הדייג
הנוסחה הפשוטה של דגים טריים וסלטים עובדת כאן מצוין. יוסף הדייג ידועה כמסעדה שמקפידה על חומרי גלם איכותיים. בתפריט – מבחר גדול של דגים, סלטים ויש גם בשרים כמו סטייק אנטרקוט ופילה בקר.
יוסף הדייג, עמק רפאים 54, ירושלים. 053-7933709
במקום השביעי: נויה
מסעדת שף כשרה למהדרין עם לוק רומנטי להפליא ותפריט מגוון שמתאים לכל הקהלים. יש עסקיות צהריים וערב, וניתן גם לבחור בארוחה זוגית ב-249 שקלים.
נויה, שלומציון המלכה 3, ירושלים. 053-9443403
במקום השמיני: אדום
מסעדת אדום הידועה והאהובה עברה לא מזמן לבית חדש במתחם התחנה. האוכל הטוב המשיך איתה, וגם תפריט האלכוהול הגדול ששם דגש על קוקטיילים מיוחדים ועל מבחר גדול של יינות, שהצוות המקצועי של המקום יידע להמליץ לכם על היין המתאים בהתאם למנות שהוזמנו.
אדום, דוד רמז 4, ירושלים. 02-6246242
במקום התשיעי: זוני
מסעדה עם קונספט מדליק – פתוחה 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע. בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00 יש 20% הנחה על כל התפריט למעט שתייה. בשישי-שבת בראנץ' עד השעה 16:00.
זוני, יואל משה סלומון 15, ירושלים. 053-9345582
במקום העשירי: טלביה
טלביה מקבוצת מחניודה מגישה תפריט מגוון ומעניין. מנות כמו נקניקיות עם כרוב אפוי ושפצל'ה; סלט סלקים, מסקרפונה, כמהין ואספרגוס; שרימפס עם חמאת עגבניות ואניילוטי ריקוטה ועוד. ארוחות הבוקר קרויות על שם אנשי הצוות – הבוקר של ניר, הבוקר של פאפי, וכך זה ממשיך.
טלביה, שופן 5, ירושלים. 053-9370856
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת