כשאתם יוצאים למסעדה, אתם מתרשמים ממנה בכל מיני פרמטרים: האוכל, השירות, המיקום, החניה וכו'. גולשי רסט משתפים גולשים אחרים, מציינים חוויות, מדרגים, מצביעים ומשפיעים. עקבנו לאורך השנה אחרי הדירוגים, והרכבנו את רשימת 10 המסעדות הכי פופולריות על ידי הגולשים.
מקום ראשון: אתניקה
מיקום: שנקר 7, הרצליה.
קונספט: אתניקה היא מסעדת שף כשרה, בלב ליבו של אזור העסקים של הרצליה. טעמים ים תיכוניים, ומבחר גדול של מנות. הבשר מטופל כאן ביישון ביתי, יש גם תפריט משלוחים לכל הסביבה, ובצהריים עסקיות במחיר המנה העיקרית.
טלפון: 053-9443411
מקום שני: בוצ'רי דה ברילוצ'ה
מיקום: הברזל 4, רמת החייל, תל אביב.
קונספט: בוצ'רי דה ברילוצ'ה היא מסעדת בשרים ארגנטינאית, על שם המקום הכי יפה בארגנטינה – ברילוצ'ה. במסעדה יש קצבייה, שם תוכלו לבחור את נתח הבשר המועדף עליכם לארוחה. תפריט המקום מתבסס על מוצרי הייצוא העיקריים של ברילוצ'ה – בשר, יין, שוקולד וגלידה.
טלפון: 053-9443212
מקום שלישי: טוקופיה
מיקום: המזמרה 11, נס ציונה
קונספט: טוקופיה, על שם עיירה ציורית בצ'ילה, הוקמה בשנת 1999 בנס ציונה ומאז היא מהווה אבן שואבת לכל האזור. קובי דלל, השף והבעלים, לא שוקט על השמרים, וממציא את עצמו מחדש בתדירות גבוהה, שלא מאפיינת את רוב המסעדות. המסעדה כשרה, התפריט מעניין וכלל מנות בשר, דגים, טעמים ים תיכוניים, וכל הקינוחים מיוצרים במקום.
טלפון: 053-9442872
מקום רביעי: תאו
מיקום: החרושת 14, רעננה.
קונספט: מסעדת תאו הכניסה לתפריט שלה מנות ראשונות מעניינות ומסקרנות, עסקיות משתלמות לעובדים בסביבה, והאווירה כאן בערב הופכת לאווירה של בר. מקום גדול, מעוצב ומרווח. כדאי לנסות את הסביצ'ה פסיפס ואת הניוקי ערמונים.
טלפון: 053-9372424
מקום חמישי: קיטשן מרקט
מיקום: האנגר 12, נמל תל אביב.
קונספט: קיטשן מרקט היא ללא ספק אחת המסעדות המדוברות של השנתיים האחרונות. השף יוסי שטרית הצליח ליצור מנות גורמה יפהפיות ומלאות בדמיון. מנת הביצה בתפריט הערב היא אחת ההפתעות הגדולות של המסעדה. לא לפספס. המיקום המרכזי והנוף לים גם עושים את שלהם.
טלפון: 053-9426881
מקום שישי: כתית
מיקום: נחלת בנימין 57, תל אביב
קונספט: אירועים מיוחדים זה כאן. יום הולדת, יום נישואין וכו' הם ה"תירוץ" הטוב ביותר ליהנות מהמנות הגאוניות של מאיר אדוני בכתית, אך גם לשלם יותר. השף הדגול ממשיך להמציא את עצמו מחדש, לרגש ולפנק את אורחיו במנות שיש בהן גם לעתים עשרות מרכיבים, ולכל מרכיב טיפול אוהב משלו. זה מה שהופך את כתית למסעדה שבדרך כלל פוגשים רק בחו"ל.
טלפון: 053-9443612
מקום שביעי: פיש
מיקום: פרופסור בני חבוט 7, ראשון לציון.
קונספט: גם ראשון לציון על המפה הקולינרית עם מסעדת הדגים FISH. מלבד דגים, מתמחים כאן גם בפירות ים, ובתפריט תמצאו מנות כמו קוקי סאן ז'אק, שרימפס עטוף בחזה אווז מעושן ועוד. המסעדה הותיקה העתיקה את מקומה מחוף הים אל אזור התעשייה המתפתח. כדאי לנסות את קונספט ה"פותחים שולחן" שמאפשר טעימות ממגוון של מנות בתפריט.
טלפון: 053-9426902
מקום שמיני: מסה
מיקום: הארבעה 19, תל אביב.
קונספט: גם בשעת צהריים עמוסה, מסעדת מסה היא כמו בועה של שקט ואלגנטיות, כך שגם העסקיות גורמות לכם להרגיש שהגעתם לארוחת ערב מפנקת. המטבח העילי של אביב משה ממשיך להלהיב את הסועדים, והמסעדה מצליחה לשמור על מיצוב גבוה לאורך זמן.
טלפון: 053-9418828
מקום תשיעי: שגב אקספרס
מיקום: הברזל 38, רמת החייל, תל אביב.
קונספט: התפריט של שגב אקספרס, מותאם לאורח החיים המודרני והמהיר עם מגוון פסטות, פיצות ומנות עוף שמוכנות בטאבון, סלטים טריים ובריאים – וכל אלו מוגשים במהירות, בפרזנטציה מיוחדת ובמחירים משתלמים. טלפון: 053-9443115
מקום עשירי: הרברט סמואל
מיקום: קויפמן 6, טיילת הרברט סמואל, תל אביב.
קונספט: עד לא מזמן הובלה הרברט סמואל על ידי השף יונתן רושפלד, אך גם כיום היא ממשיכה עם השף אדיר כהן, שמצליח לשמור על הסטנדרטים הגבוהים. הרברט סמואל ממוקמת מול הים בתל אביב. היא גדולה, בעלת שתי קומות, מעוצבת לעילא ומציעה חוויה גסטרונומית יוצאת מן הכלל. התמחור לא זול, אך התמורה בעדו משתלמת.
טלפון: 053-9439549
תמונות בראש העמוד ובעמוד הבית: אילוסטרציה thinkstock
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת