קולקציית מרקים חדשה
רשת בתי הקפה פרש קיטשן השיקו תפריט מרקי חורף במחיר של 15 ₪ למנה. בין המרקים: אפונענע, מינסטרונה קלאסי, חרירה ועדשים בסגנון הודי.
1/3 בירה ב-10 ₪
רשת אגאדיר מציעה בתפריט הלילה (החל מהשעה 23:30) שליש בירה ב-10 ₪ במשך כל השבוע, ובכל סניפי אגאדיר. כמו כן, כל התוספות על ההמבורגרים ב-6 ₪, ומנות אלכוהול (עראק, צינזאנו, אוזו ועוד) ב-14 ₪.
תפריט חדש בגארדן
מסעדת גארדן של השף ניר צוק בדיזנגוף סנטר מרעננת את התפריט לרגל החורף ומשיקה מנות חדשות: המבורגר 180 גרם מנתח אנטרקוט טרי (46 ₪) ו-pomme allumettes (צ'יפס פריזאי) ומאוד דק וקראנצ'י (19 ₪).
חם בטשרניחובסקי
מנות חדשות בטשרניחובסקי 6: מרק קלדו ורדה – מרק תפוחי אדמה, כרישה, קייל וצ'וריסו (42 ₪); פורקו אלנטז'אנה – נתחי פילה חזיר עם מולים ותפוחי אדמה בלימון ושום (88 ₪); ארוז דה פאטו – תבשיל אורז המבושל בציר ברווז עם נתחי ברווז צלוי ונקניקים (92 ₪); תבשיל דייגים פורטוגלי – מנה אפויה בתנור של סופריטו תפוחי אדמה בכוסברה ועגבניות עם פילה דג קוד (88 ₪) ועוד.
משלוחים במקסיקלי
מסעדת מקסיקלי (מבית מוזס) ברחוב שנקר בהרצליה מתפעלת מעתה שירות משלוחים לאזור הרצליה, רעננה, רמת השרון וצפון תל אביב, לאורך כל שעות פעילות המסעדה.
סופר פוד בקפה ג'ו
רשת קפה ג'ו גם השיקה תפריט חדש, עם קטגוריה חדשה של מזונות-על (Super Food), שניתן להוסיף למנות השונות. הרשת משדרגת באופן משמעותי את ארוחת הבוקר הקלאסית ומרחיבה את מגוון ארוחות הבוקר הנוספות. קטגוריה חדשה נוספת היא מנות ראשונות במחיר אחיד של 29 ₪, ולתפריט התווספו גם מנות הספיישל והדגים, מנות של פסטה טרייה, התפריט הטבעוני גדל וקינוחים חדשים. בגזרת הסופרפוד שניתן להוסיף: סיבים תזונתיים "בנפייבר" המסייעים לתפקוד מערכת העיכול (3 ₪). גוג'י ברי: פרי עשיר בנוגדי חמצון, ויטמיני B ו-C, חומצות אמינו, ברזל, סידן, אשלגן ואבץ (5 ₪). זרעי צ'יה: מקור טבעי מעולה לחלבון, סידן, זרחן, אבץ, ברזל, מגנזיום, ויטמין B, סיבים תזונתיים וחומרים נוגדי חמצון (5 ₪).
ארוחת קאיסקי מסורתית
מסעדת Dinings במלון נורמן חוגגת יום הולדת שנה ועורכת ארוחה קאיסקי יפנית מסורתית הכוללת 11 מנות יפניות מסורתית בליווי 10 סוגי סאקה פרימיום. על הארוחה ינצח המאסטר שף והבעלים של המסעדה בלונדון ובתל אביב – מאסאקי סוגיסאקי. התפריט יכלול מנות מיוחדות וחומרי גלם שיובאו במיוחד לחגיגות השנה. בין המנותף נימונו - דג ילוטייל צרוב עם דייקון בסגנון יפני מסורתי; מרק וואן-מונו עם קציצות עוף ויוזו; שינוגי נודלס - אטריות סובה עם בשר ברווז; ואוטסאקורי סשימי - של לוקוס, בלו פין טונה וסקאלופ טרי עם שני סוגי ווסאבי, שיי זאקנה - חציל בבישול כפול עם פטריות כמהין לבנות, ירקות עונתיים וג'ינג'ר מוחמץ ועוד. הארוחה תתקיים ביום שני ה-7.12.15 החל משעה 18:30 ועם מספר מקומות מוגבל. עלות הארוחה לסועד היא 675 ₪.
תמונה בראש העמוד: פרש קיטשן. צילום: נמרוד סונדרס
תמונה בעמוד הבית: טשרניחובסקי 6. צילום: אפיק גבאי
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת