נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

ביגה מגיעה לבאר שבע
סניף חדש של רשת ביגה ייפתח בהשקעה של כ-2 מיליון ₪ במתחם ביג 0רחוב דרך חברון 21) בבאר שבע. בסניף יוצע תפריט הרשת, שכולל מאפים, עוגות, לחמים, קפה ועוד.

10 שנים לרוסטיקו
קבוצת המסעדות רוסטיקו תציין ב-30.11.15 (יום שני) יום הולדת 10 למסעדה הראשונה בשדרות רוטשילד וגם בשלושת המסעדות הנוספות בבזל, שרונה ושרונה מרקט. לכבוד יום ההולדת העשירי יגיע אורח מיוחד מאיטליה, השף אנטוניניו אספוזיטו - הפיציולו המפורסם מסורנטו. השף אספוזיטו הוא ממובילי תרבות הפיצה באיטליה ובעולם על ידי קידום חומרי גלם איטלקיים ואיכותיים לייצוא (קמח, עגבניות גבינות, שמן זית ועוד). אספוזיטו יתארח במשך שבוע במסעדות רוסטיקו, יבשל ויאפה מנות איטלקיות ופיצות. בנוסף, יהיה תפריט ספיישל בן 10 מנות שיורכב מחמש מנות הדגל מהעשור האחרון ומחמש מנות חדשות שיוצגו לראשונה, ביניהן טריו אנטיפסטי, פסטה "חצי ריגטוני" עם רוטב עגבניות פיקנטי, שום וסלמי מפולפל ומנות נוספות.
רוסטיקו חוגגת עשור. צילום: שי נייבורג

עומר מילר מתארח במסעדת קפאסה
מסעדת קפאסה בבאר שבע תארח את השף עומר מילר לערב חד פעמי בסטייל מסעדת שולחן התל אביבית, בתאריך ה-30/11/2015, עם תפריט חגיגי שיכלול מנות דגל של השף האורח. התפריט כולל מנות פתיחה: שלישיית ממרחים עם פלוט לוהט מהטאבון: כבד קצוץ בשומן אווז. איקרה עם בוטרגו, קרם חצילים קלויים ולבנה. ראשונות למרכז שולחן: רוסטביף סינטה עם ביצי שטן וקוויאר שחור, טרטר טונה אדומה, וינגרט סויה – כמהין ועירית, קרפצ'יו סלק, קרוטוני שום, גבינת המאירי, וינגרט פטרוזיליה. מנות ביניים למרכז שולחן: ביצה שניצל במרק עדשים וציר בקר, סוכריות דלעת על קרפצ'יו דלעת מקורמלת, ריקוטה טרייה וגבינת פרמז'ן מיושנת. מנה עיקרית לבחירה: שווארמה לוקוס חריפה , פיתה טרייה, בצלים סגולים, מטבוחה וכוסברה; צלעות טלה עם גראטן ארטישוק ירושלמי, טבעות בצל וגזרים צלויים; סינייה בקר אפויה בטאבון, עגבניות צלויות, בצלים מקורמלים, טחינה וסלט שעועית ירוקה טרייה. קינוח מסעדת שולחן. מחיר לסועד: 190 ₪. לא כולל שתייה.
שף עומר מילר מתארח בקפאסה. צילום: גיא כושי ויריב פיין

תפריט חורף בפרונטו
מסעדת pronto משיקה תפריט חדש המותאם לעונה הקרה, פרי יצירתו של השף דיוויד פרנקל. המנות החדשות בתפריט הורכבו על-ידי פרנקל בהשראת טיוליו למחוזות השונים בארץ המגף, תוך שימוש בחומרי גלם עונתיים, טריים ואיכותיים. בין המנות: קונסומה עוף בגריל קפלטי כבדי עוף ושמן צ'ילי (58 ₪); ספריבס מעושן עם בטטות סגולות, בצל ירוק מוחמץ וג'ל תפוחי עץ (125 ₪); פאלדה טלה עם בצלים ממולאים בריזוטו צאן וקרם ארטישוק ירושלמי (129 ₪) ועוד.
מנות חדשות בפרונטו. צילום: תמוז רחמן

מתוק במוזס
מוזס הוסיפה לשורותיה קינוחים חדשים: קוקיז אנד צ'יז: עוגת גבינה אפויה עם שוקולד לבן ושברי עוגיות (37 ₪); קוקי-נט: שתי עוגיות נימוחות- וניל ושוקולד לבן וביניהן קצפת, גלידת וניל, רוטב קרמל נוגט ואגוזים מסוכרים (38 ₪); רסברי דילייט: עוגת בלונדי בראוניז עם פטל ושוקולד לבן, קצפת, גלידת תות-וניל ורוטב פירות יער (38 ₪).
קינוחים חדשים במוזס. צילום: יחסי ציבור
וניליה מגיעה לכפר סבא ובאר שבע
רשת גלידריות הבוטיק וניליה פותחת בימים אלה שני סניפים חדשים בבאר שבע במרכז BIG  ובכפר סבא במתחם B Center בשכונת כפר סבא הירוקה. במקום יהיו כל טעמי הגלידות המוכרים של הרשת, כ-40 סוגים וטעמים, וגם קולקצייה חדשה של טעמים ללא תוספת סוכר.

תמונה בראש העמוד ובעמוד הבית: ביגה. צילום – אלעד גוטמן

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)