נגישות
נגישות

השבוע במסעדות בארץ - 11.8

מסעדת הנמל 24 חוגגת יום הולדת עם ארוחת גורמה בלתי נשכחת; מסעדת שלו ביער מארחת את יקב שדות; חוות דרך התבלינים מציעה בראנץ' חדש; גלידרייה טבעונית ועוד חדשות קולינריות מרחבי הארץ

המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 20/08/2015, 14:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מסעדת הנמל 24 בחיפה חוגגת 9 שנים להיווסדה בארוחת טעימות חגיגית, המורכבת מ-12 מנות ייחודיות שהוגשו במקום במשך השנים. 400 ₪ לזוג. הארוחות המיוחדות יוגשו בתאריכים 12-13.8, ורצוי כמובן להזמין מקום מראש. בין המנות בתפריט: שרימפס משאושה; קציפת אויסטר וקרם כבד אווז; קלמארי במילוי דוקסל פטריות ופרמז'ן; דבלה במילוי כבד אווז, לצד ריאט אווזים; פילה לברק בציפוי גבינת תום ועוד.
הנמל 24, רחוב הנמל 24, חיפה. 053-9442262

ביום חמישי הקרוב, ה-13/8, מסעדת שלו ביער בקריית טבעון תארח את יקב שדות המקומי לארוחת טעימות ישראלית בת 6 מנות של השף טל גזית. המנות ילוו ביינות של יקב שדות. הארוחה כוללת לחם ומטבלים ותכלול הסברים על היין ובחירתו למנה שתוגש. 2 מנות ראשונות, 2 עיקריות ו-2 קינוחים. האירוע יתקיים בחדר VIP  של המסעדה בשעה 19:00. בערב תתקיים מכירת יינות מוזלת. יש לשריין מקום מראש.
שלו ביער, שיכון אלה 2, קריית טבעון. 053-9444052
מסעדת שלו ביער, קריית טבעון
חוויה קולינרית חדשה בחוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית – שישי בראנץ'. ארוחת טעימות של השפית נילי כהן מינץ. כל חומרי הגלם טריים; הירקות נקטפים בלילה ומגיעים היישר לידי השפית, המאפים יוצאים מטאבון שנבנה בעבודת יד, התערובות והחליטות המיוחדות הן תוצרת החווה. התפריט משתנה ובכל שבוע קהל הלקוחות יוכל ליהנות ממטעמים שונים. מנות לדוגמה שיוגשו: חצ'פורי בטאבון, ירקות מתובלים בטאבון, עלי גפן ממולאים עם רוטב תפוזים, פוקאצ'ה בטאבון לצד מתבלים ועוד. 75 ₪ לאדם.
מוגש בימי ו' בין השעות 9:00-14:00. מומלץ להירשם מראש אצל נילי: 054-4649351
דרך התבלינים. צילום: מורן מעיין

מסעדת Oban Koban, שמתמחה באוכל רחוב יפני עם קריצות משודרגות, נפתחה בקיץ האחרון ברחוב הארבעה, ובעקבות הצלחה מאוד מרשימה פתחה סניף גדול יותר ברחוב הברזל ברמת החייל. גם כאן תמצאו את המנות האופייניות לאובן קובן, כמו: יאקיניקו (ברביקיו קוריאני של נתחוני פרגית או אנטריקוט מוקפצים עם ירקות ויושבים על אורז מאודה וביצת עין); אזוקי קורוממה אודון (אטריות אודון דקות, שעועית אזוקי, כרובית, בצל סגול ורוקט ברוטב שעועית שחורה וסויה) ויאקי סובה (אטריות, עוף וירקות ברוטב סויה צ'ילי). התפריט נראה מרשים בהחלט, גדול ומגוון. המסעדה מושכת אליה קהלים שונים, ביניהם עובדי הייטק שמגיעים לארוחת צהריים, משפחות וזוגות שמגיעים לארוחת ערב, וגם קבוצות שחוגגות אירועים מיוחדים. כרגע שעות הפתיחה הן 12:00-23:00 בימים א'-ה', ולרגל ההשקה ניתנת הטבה של 10% הנחה על התפריט בין השעות 12:00-18:00.
אובן קובן, הברזל 4, רמת החייל, תל אביב. 053-9379312
אובן קובן. צילום: יחסי ציבור
אסיה מוניקה בהוד השרון משחררת הודעה משמחת לשוחרי הבריאות – תפריט סושי מאורז מלא, שהורכב אחרי ניסיונות רבים להגיע לנוסחה מושלמת. בנוסף, גם את מנות האורז מתפריט המסעדה אפשר להזמין בוריאציה של אורז מלא. שווה לנסות.
אסיה מוניקה, מתחם שרונים, הרקון 2, הוד השרון. 053-9444164
אסיה מוניקה. צילום: אנטולי מיכאלו
בורגרנץ' מקדשת את הפן החברתי שבישיבה סביב השולחן ומשיקה את "סלייסבורגר" - ההמבורגר החברתי הראשון בישראל. מדובר בלחמנייה ענקית (שמזכירה קצת את חלת השבת במאפיות היידישאיות) המחולקת לשישה משולשים, ובכל משולש המבורגר במשקל 50 גר'. מחיר מנת "סלייסבורג" במשקל 300 גר' הוא 69.90 ₪, כמו כן, ניתן להזמין את המנה במשקל 600 גרם, כלומר עם מנת בשר כפולה במחיר 79.90 ₪. מוגש במארז המעוצב בהשראת מגש פיצה, עם ירקות ורטבים.
>> לסניפי בורגראנץ'
סלייסבורגר. צילום: דודי מוסקוביץ'
ה-Art street הוא קוקטייל שף בר חדש שנפתח בימים אלה ברחוב האמנות 6 שבפולג בנתניה. החל מהשעה 21:30 האווירה במקום הופכת לאווירה חגיגית.  בר האלכוהול מרווח מאוד ומציע תפריט מאוד גדול, ובהבטחה למחירים הוגנים. על האוכל במקום מופקד השף איציק כהן המכונה 'שפיץ', שבנה את התפריט, שכולל מנות כמו: כדורי גבינה מטוגנים על מצע קרפצ'יו סלק  וצזיקי (יוגורט מטובל); כדורי בצק ממולאים מוגשים לצד חמאת בזיליקום, חציל אש סלט חצילים ועגבניות צלוי על אש גלויה בטיבול טחינה פיקנטית וביצה עלומה ועוד.
ארט סטריט, האומנות 6, נתניה. 053-9379463
ארט סטריט. צילום: אנטולי מיכאלו
רשת בנדיקט עברה לאחרונה מתיחת פנים: שדרוג מנות קיימות והוספת מנות חדשות לתפריט, כמו בראנץ' בורגר עם בקר ובייקון טחונים על לחמניית תפוחי אדמה עם רוטב אלף הקורנישונים, צ'דר מומסת ועוד, וגם טאפאסים לבוקר. גם סלסלת הלחמים השתדרגה והיא כוללת לחמניית דגנים, דורום, ברד סטיק, פלוט מקמח מלא ולחמניית שום וזיתים.
>> לסניפי בנדיקט
בנדיקט. צילום: שרית גופן
ארטה גלידריה היא גלידריה איטלקית חדשה, קטנה וביתית בנחלת בנימין. ארטה גלידריה מציעה מגוון גלידות טבעיות, גלידות פירות העשויות מפירות טבעיים-אורגניים, גלידות ללא גלוטן, גלידות ללא תוספת סוכר, גרניטות,  סורבה ועוד. במקום לא נעשה שימוש בצבעי מאכל או חומרים מתחלבים, הכל טבעי.
ארטה, נחלת בנימין 11, תל אביב. 055-9854868

גלידה ארטה. צילום: יחסי ציבור
תמונה בראש העמוד: הנמל 24. צילום: יחסי ציבור
תמונה בעמוד הבית: חוות דרך התבלינים. צילום: מורן מעיין

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)