נגישות
נגישות

השבוע במסעדות - 21.7.15

רשת קפה לואיז משיקה תפריט חדש שמשלב מזונות על; גם מלון מצפה הימים מצטרף לטרנד הכי לוהט ומעביר סדנת סופרפוד שנמשכת שלושה ימים. סניף חדש ל-206; גרינפילד מתחדש עם בראנץ' בופה, וגם מנואלה משיקה בראנץ' חדש ומשתלם

המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 21/07/2015, 15:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

תפריט חדש ברשת קפה לואיז
רשת בתי הקפה ממשיכה עם הקונספט ש'בריא הוא גם טעים', ומשיקה תפריט חדש עם מנות שמשדרות את המסר הבריא, ושמות דגש על חומרי גלם איכותיים כמו סופרפודס (מזונות-על) המשמשים ככוכבים בתפריטים של אלו השומרים על אורח חיים בריא. תהליך זה של השקת התפריט החדש מלווה בתמיכה מקצועית של שף הרשת, יועץ קולינרי, מומחים לתזונה, הנדסת מזון וביוטכנולוגיה, במטרה ליצור מנות בריאות ומזינות המבוססות על מרכיבים טבעיים ואיכותיים.

במסגרת התפריט החדש, שף הרשת עושה שימוש (מדהים, יש לומר) בחומרי גלם ייחודיים ובהם מזונות סופרפודס שונים, כגון: ספירולינה, עלי מורינגה, פטריות מאי-טאקי מיוחדות ופטריות מסוגים, פולי קקאו, קייל ועוד, וגם בדגנים מלאים, בחומרי גלם אורגנים ועוד. בתפריט בולטים מיצים טבעיים ועשירים שנסחטים במקום, לחמי שאור, ממרחים המכילים שמן זית וחומרים טבעיים בלבד, גבינות עיזים ומנות אחרונות בעלות מרכיבים טבעיים. כמו כן הושק תפריט משקאות קרים עשירים במזונות-על, ובנוסף גם תפריט ילדים משודרג עם מגוון מנות אהובות על ילדים עם מגע של בריאות.
>> לסניפי רשת קפה לואיז
ארוחת בריאות בקפה לואיז. צילום: שרית גופן
הבראנץ' של גרינפילד משתדרג
ברסטו-קפה הפסטורלי, שנמצא בגולף בגעש, יש בראנץ' חדש בסגנון בופה. בכל בוקר יוצא תפריט ענק שכולל: לחמים ופוקאצ'ות מהטאבון; גבינות צאן ובקר; סלטי שוק טריים; ביצים לפי בחירה; תפוחי אדמה האש בראונז ושתיה קלה וקפה ללא הגבלה (ההגבלה היא רק על המיץ הסחוט). בימים א'-ה' בין השעות 8:30-12:30. המחיר: 70₪ לאדם (45₪ לילד).
גרינפילד, מתחם הגולף ליד קיבוץ געש. 053-9443759
בראנץ' בופה בגרינפילד. צילום: ארז חרודי
206 גריל בר נפתח בפתח תקווה
סניף חדש לצמד המסעדות המפורסמות נפתח ברחוב שחם 30 בפתח תקווה. התפריט שומר על הסטנדרטים הגבוהים של 206 בשרים ומגיש בשרים על האש, סלטים, תוספות ועוד.
206 גריל בר, שחם 30, פתח תקווה. 053-9444097

סדנת סופרפוד במלון מצפה הימים
בין התאריכים 17-19 באוגוסט תתקיים במלון מצפה הימים סדנת מזונות על (סופרפוד), בהנחיית אומינה- בוגרת 'המכון לתזונה משולבת' בניו-יורק, מתמחה ברפואת צמחים מערבית, מורה ליוגה ומטפלת מוסמכת על ידי המרכז ל'טאו שיאטסו' ישראל. הסדנה הגיעה בעקבות עליית המודעות למזונות על כמו ספירולינה, מורינגה, גוג'י ברי ועוד, המהווים מקורות עשירים לחלבונים, ויטמינים, אנזימים נוגדי חמצון וחומצות שומן חיוניות. בסדנה ילמדו עקרונות המטבח הבריא, וכיצד ניתן לשלב את מזונות העל בתפריט היומיומי. הסדנה כוללת: לינה של שני לילות, היכרות עם מזונות העל, ארוחות בוקר המבוססות על תוצרת טרייה של החווה האורגנית של מצפה הימים, כיתת אומן בערב- הכנה ואכילה משותפת של ארוחת Super-Food, הכנת שייקים מיוחדים, טיפול גוף אחד לאדם בספא, שיעורי יוגה ותנועת גוף, הרצאות קבוצתיות, מפגש יעוץ והכוונה אישית עם אומינה, סיור פרטי בחווה האורגנית של מצפה הימים, חוברת מתכוני Super-Food. עלות הסדנא: 4,500 שקלים לזוג, כולל ארוחות ושייקים, השתתפות בכל פעילויות הסדנא וכן טיפול אחד לאדם (45 דקות). עלות ליחיד המשתתף בסדנא- 3,550 שקלים. עלות לזוג כאשר רק אחד מבני הזוג משתתף בסדנא- 3,900 שקלים.
לפרטים נוספים והזמנות - מצפה הימים- 1-800-555-666

בראנץ' של שישי במנואלה
השף נדב שרז ממנואלה משיק בראנץ' איטלקי בימי שישי. הבראנץ' מציע מנות קיץ במחיר של 110 ₪ לזוג. ומה בתפריט? סלט תפו"א, מקרל מעושן, צלפים, פטרוזיליה, בצל, מיץ לימון ושמן זית, סלק אפוי, בלסמי מצומצם וגבינת עזים, קפונטה ארטישוק, פלפלים קלויים, סלרי, צנוברים, חומץ יין וסוכר, סלט שעועית לבנה, טונה, בצל ופטרוזיליה, זוקיני אפויי עם יוגורט ונענע, סלט פנצנלה. ויש גם מנה של פיצה לבחירה מבין פיצות בראנץ': פיצה סביח - חצילים קלויים, תפו"א, ארוגולה, בצל פרוס, ביצה קשה וטחינה ירוקה, אנשובי ארוגולה - רוטב עגבניות, מוצרלה טרייה, אנשובי ואורוגולה, שינקן מעושן וריקוטה - ריקוטה מתובלת, שינקן מעושן ורוקט, פיצה שקשוקה - רוטב עגבניות ופלפלים, 2 ביצים ופטרוזיליה, פיצה בייקון תפו"א ומוצרלה מעושנת. לקינוח צלחת מתוקים של ניצה רוטנברג, אמו של נדב ובוגרת אסטלה : טירמיסו, מוס שוקולד, טארט שקדים ודובדבני אמראנה ובאבא עם קצפת. הבראנץ' מוגש בשישי בין השעות 11:00-17:00.
מנואלה, המייסדים 49, זיכרון יעקב. 053-9443793
שישי במנואלה. צילום: רותם רוטנברג

מקס ברנר יוצא לחו"ל
רשת מקס ברנר פותחת ארבעה סניפים חדשים: באוסאקה יפן, פרת' אוסטרליה, פתח תקווה ותל אביב, ובכך תציין הרשת 60 סניפים ברחבי העולם.
>> לסניפי מקס ברנר

14 סניפים חדשים לביגה
רשת ביגה מונה כיום 9 סניפים, ובקרוב פותחת לא פחות מ-14 סניפים חדשים, בין היתר בקריית שמונה, יבנה, צומת שילת, באר שבע, נתניה ועוד.
>> לסניפי רשת ביגה
רשת ביגה. צילום: אלעד גוטמן
תמונה בעמוד הבית ובראש העמוד: קפה לואיז. צילום: שרית גופן

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
החופש לאכול: גיל ולירון ב"סוהו" עם תפריט לסוכרתיים
יוליה בנמל - הארוחה הכי יפה ביום
מסעדות מומלצות בשוק הכרמל
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)