נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

יקב 'רקנאטי' ממשיך בחגיגות העשור להקמתו ומאפשר לכולם ליהנות במהלך חודש אוגוסט מיינות הדגל של היקב, ספיישל רזרב 2006 וספיישל רזרב לבן 2008, במחיר מיוחד, גם בבקבוק וגם בכוסות. זו השנה השנייה בה מתקיים המבצע לאחר שזכה להצלחה גדולה בשנה שעברה. יקב 'רקנאטי' היווה חלוץ וניפץ את המיתוס שיינות פרמיום, שמחירם במסעדה עומד על כ-250 ₪ לבקבוק, לא יכולים להימכר בכוסות. השנה, במהלך כל חודש אוגוסט, יוצעו שני יינות הדגל של היקב ב-25 ממיטב המסעדות בארץ, במחיר של 195 ₪ בלבד לבקבוק, כמעט כמו מחירו בחנות. יקבי רקנאטי דואגים שכל חובבי היין יוכלו ליהנות מן היינות האיכותיים, ומציעים להתנסות בהם גם בכוסות במחיר 46 ₪ לכוס.

המסעדות המשתתפות במבצע: בתל אביב - 'NG', 'אמורה מיו', 'דלאל', 'בוקצ'יו', 'טוטו', 'יאקימונ'ו, 'כרמלה בנחלה', 'מאראבו', 'מיתוס', 'MESSA', 'מקום של בשר', 'מתושלח', 'סושי סמבה', 'פר דרייר', 'קימל', 'קלואליס', 'קפה נואר' ו'רפאל'. מי שמעדיף לסעוד ולשתות מחוץ לתל אביב יוכל להגיע אל 'אורי בורי' בעכו, 'אידי' באשדוד, 'גבריאל' בירושלים, 'קימל בגלבוע' בדרך נוף הגלבוע, 'רביבה וסיליה' ברמת השרון או 'תשרין' בנצרת.

'רקנאטי ספיישל רזרב' 2006, היין הזוכה בקטגוריית הבלנד האדום הטוב ביותר בתחרות אשכול הזהב 2010, הינו יין הדגל האדום של היקב. לעשייתו חוברים הענבים הטובים ביותר העומדים לרשות היקב, חביות עץ האלון הטובות ביותר, תשומת לב קפדנית לכל פרט ופרט והמון אהבה וסבלנות. התוצאה הינה יין הרמוני בעל גוף מלא ועשיר ולו חומציות מאוזנת המעניקה יכולת התיישנות רבת שנים בבקבוק. ליין ניחוחות שוקולד ושזיף שחור, פרי אדום בשל, פלפל שחור ורוזמרין, המשתלבים היטב בטעמי פירות היער הבשלים שבו, ומובילים לסיומת ארוכה וקטיפתית.

 'ספיישל רזרבWhite 2008' הוא יין המיוצר זו השנה הראשונה וכבר זוכה לתגובות נלהבות מצד מבקרי היין. גם לעשייתו חברו הענבים הטובים וחביות עץ האלון המשובחות ביותר וכמובן מרב תשומת הלב, האהבה והסבלנות. היין מורכב מהזנים ויוונייה ושרדונה מחלקות היקב המובחרות ביותר בכרם מנרה, ומחלקת סוביניון בלאן Old vines בת קרוב לשלושים שנה מכרם בן זמרה.

גובה החלקות כ-800 מטרים מעל פני הים, וההבדל הניכר בין טמפרטורת היום והלילה מוביל ליצירת ארומות ייחודיות וביטוי טרואריסטי מושלם לכל אחד מהזנים. היין התיישן שמונה חודשים בחביות עץ אלון מבורגון. התוצאה הינה יין הרמוני בעל גוף מלא ועשיר ולו חומציות טובה ומאוזנת. היין מביא לידי ביטוי את האינטראקציה בן שלושה זנים לבנים אציליים, לאדמת שלושת החלקות המובחרות בגליל העליון. ליין ניחוחות אפרסק ופרחים לבנים, ג'ינג'ר, אשכולית לבנה וברקע מינראליות עדינה.

* לרשימת המסעדות המשתתפות במבצע לחצו כאן.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
מוסד ליד הים - מועדון ארוחת בוקר
מסעדת הפופ אפ שולחן גלילי: ממטעמי המטבח הערבי
האג'נדה שלנו: בית קפה, מסעדה חלבית וסושי בר