אלון ליפינסקי למד בישול באוסטרליה (William Angliss) ועבד בארץ במטבח של רמה, שילה, כתית וטיביס. כיום הוא שף מסעדת Brown במתחם G בתל אביב.
הכי אוהב לבשל: "אוכל אסייאתי"
לא אבשל לעולם: "גפילטע פיש"
שילוב מרכיבים מנצח: "ליים, דג ים טרי, קצת מלח ושמן זית (אה.. ופלפל ירוק חריף גם"
אם לא הייתי שף: "אולי הייתי צלם?"
הכי אוהב בעבודה: "ללמוד וללמד"
הכי מעצבן בעבודה: "התעסקות בכוח אדם"
לא יכול בלי: "לימון"
השראה: "משפחה, חברים קרובים ושוק מחנה יהודה"
חרטות: "אין"
ספק מוערך: "'עלה עלה',ספק שיכול לפתוח פקולטה לשירות ואיכות . גדעון יובל וצוות העובדים שלו הם מקצוענים ובעלי מוסר עבודה גבוה במיוחד"
מסעדה מועדפת: "שילה, יצירתית מעניינת וטעימה להפליא"
אוכל בבית: "אוכל של אמא ושל מזל חמותי"
ארוחה בלתי נשכחת: "Botanical" 2008 במלבורן, של שף פול וילסון. זהו בראסרי איכותי בעל מטבח מרתק"
חולם לבשל ל..."הורים של אשתי"
חולם לפתוח מסעדה ב... "כפר קטן ליד תל אביב. מותר לחלום"
הפנטזיה האולטימטיבית: "טיול אוכל חוצה מדינות"
צילומי אוכל: יובל יוסף עבור סטודיו דרור כץ
צילומי אלון: סטודיו שרית מור
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת