סמוזי תותים / מקס ברנר
מצרכים
110 גרם סירופ לבן (3 כפות גנאש)
50 מ"ל יוגורט
60 גרם תותים
כוס קרח קטנה
>> להמשך המתכון
סלט פירות קיץ מהשוק / שף דניאל זך
מצרכים
2 תאנים בשלות
1 שזיף
1/2 כוס מלון חתוך גס
דובדבנים
1/4 כוס מיץ פסיפלורה
1 כפית דבש
1 כף שמנת מתוקה ממותקת או שמנת חמוצה
>>להמשך המתכון
קנולי במילוי טופי וגנאש שוקולד לבן / רשת BBB
מצרכים לקנולי
1 יחידה קנולי
קרם טופי למילוי
70 גרם גלידה וניל (כדור אחד)
30 גרם גנאש שוקולד לבן
20 גרם אננס חתוך לקוביות
מצרכים לגאנש
30 גרם גנאש שוקולד לבן
200 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
>> להמשך המתכון
מרטיני קוקוס-בננה-אייריש קרים / מקס ברנר
מצרכים
70 מ"ל שוקולד חלב חם
60 מ"ל אייריש קרים
30 מ"ל וודקה
30 מ"ל מונין בננה
30 מ"ל מונין קוקוס
>> להמשך המתכון
מקרון שוקולד לבן ופסיפלורה שף קובי בכר - ממילא קפה ובראסרי
מצרכים למקרון
200 גר' אבקת שקדים
200 גר' אבקת סוכר
100 גר אבקת קקאו
150 גר' חלבון
200 גר' סוכר
60 גר' מים
מצרכים לגאנש שוקולד לבן ופסיפלורה
450 גר' שוקולד לבן
225 גר' שמנת מתוקה
75 גר' מחית פסיפלורה או פרי טרי
>> להמשך המתכון
>> לכל מתכוני השפים
>> מסעדות חוף שוות במרכז הארץ
>> מסעדות חוף שוות בדרום הארץ
תמונה בראש העמוד: קנולי ברשת BBB. צילום: אסף לוי
תמונה בעמוד הבית: סמוזי תותים ברשת מקס ברנר. צילום: יח"צ
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת