נגישות
נגישות

מיומנה של מלצרית - V

אדוה ישראל חלמה להיות מלצרית, עד ששיחת טלפון גורלית ניערה את עולמה והגשימה את חלומה. כיום היא מלצרית בכל רמ"ח איבריה ומביאה את רשמיה על עולם המלצרות שלא הכרתם

שפים חדשות מהצלחת
אדוה ישראל
אדוה ישראל
תאריך פרסום: 01/08/2010, 15:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

"אין בשר יען??" הסתכל עלי הלקוח בעיניים מזוגגות. בתור מחזיקת מגש אני מוצאת את עצמי מתנצלת, לא פעם, בעקבות אכזבות שונות של סועדים. בעיקר כאלה שהגיעו בעקבות מנה אהובה שכבר לא קיימת בתפריט קרוב לשנתיים. את האכזבה הם מדגישים על ידי ציון מרחק הנסיעה "אבל הגעתי במיוחד בשביל זה מירושלים". אהה, אם באת במיוחד - ועוד מירושלים - אז יש לנו בשר יען, רק היית צריך לשלוף את הקלף המנצח, הסיסמה הסודית! רק לפעם הבאה, אפשר להשתמש במגוון הטכנולוגיה שמציעה המאה ה21: להתקשר או להסתכל בתפריט האינטרנט. חמור ועגלה זה כבר אאוט...

להמשך קריאה באתר restpro לחצו כאן.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אדוה ישראל

צהריים מענגים במייק'ס פלייס
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית IX
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
ריבר באר שבע – להתאהב בטעמים האסיאתיים
אחרי 20 שנה מסעדת מסה הוותיקה נסגרת
מסעדת השף הערבית שאתם לא מכירים
מסעדות שף בתל אביב – גורמה פנומנאלי לסקרנים בלבד