נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

בשנת 2010 יזמה חברת אילן תערוכות את תערוכת 'מבשלים'. הדבר היווה חותמת רשמית על ההתפתחות העצומה של עולם הקולינריה הישראלי בשנים האחרונות. עשרות יקבי בוטיק ומבשלות בירה קטנות, מאפיות שלא נופלות מבולונז'רי בפריז, בתי קפה שיישרו קו עם האספרסו המעולה של איטליה, יצרני שוקולד איכותיים, הפיכתם של שפים מובילים לסלבריטי בזכות עצמם בעיקר הודות לתוכניות הבישול שזוכות לרייטינג גבוה, וכמובן מסעדות הגורמה האיכותיות ששטפו את המדינה.

בישראל מאות אלפים חובבי בישול ואפייה. על מנת ליצור עבורם אירוע מיוחד ואיכותי, גייסה החברה צוות יועצים מתחומים שונים – שפים ותיקים וחדשים, יועצת יין, מומחה לתוכן ויועצת שיווק במדיה חדשה ובעזרתם הוקמה תערוכה שנתית המאפשרת לאותם חובבים להיפגש עם חברות מציגות, חידושים ומבצעי מכירות, באירוע חוויתי בו המבקר מבלה מספר שעות עם מושא אהבתו – העולם הקולינרי.

הדגמות וטעימות, מופעי שפים מרהיבים, הרצאות מפי טובי הבשלנים והאופים וחשיפת מוצרים חדשים, כל אלו יצרו חווית ביקור ייחודית שמשכה מעל 18,000 חובבי אוכל ובשלנים מכל הארץ לגני התערוכה.

כל מי שעולם הקולינריה בנפשו זכה להיחשף בתערוכה לתשעים מציגים ממגוון תחומים עצום – מתנורים ועד מעבדי מזון, סכיני שף, סירים ומחבתות, תבלינים שונים, שמני זית טובים וכמובן ספרות מקצועית וקורסים ובתי ספר לתורת הבישול והקולינריה.

התערוכה מימשה חלומות לרבים -  להצטייד בסכין שף טובה ובמחיר מוזל, מציאת שמן כמהין משובח ותבלינים חדשים ואטרקטיביים. כל זאת בשילוב מבצעים אטרקטיביים לעשרות מוצרים ומפגש עם אושיות מעולם הקולינריה.

במהלך הביקור הוזמנו אורחי התערוכה למתחמי התוכן, וביניהם במה מרכזית שארחה מדי שעה לאורך כל שלושת ימי התערוכה את השפים המובילים בארץ ואורחים מחו"ל למופעים והדגמות, קרבות סכינים, שעורי בישול ואפייה ותחרויות שונות, כל זאת בהנחיתה של מיכל אנסקי. באולם ההרצאות יכלו המבקרים להיפגש באופן אינטימי וללמוד מטובי האופים והבשלנים בארץ סודות מקצועיים בסדרת הרצאות מרתקת ומגוונת הכוללת טעימות והפתעות שונות, כל אחד ממתחמי התוכן צויד במטבח קדמי ואחורי מאובזרים ובצוות עוזרים על מנת לאפשר תצוגה מרהיבה, מקצועית ומרתקת.

 

השנה יתווסף לשלל האירועים ופעילויות התוכן גם גמר תחרות הבריסטה הישראלית מטעם איגוד הקפה ובחסות תנובה שיף. הזוכה ישתתף בתחרות הבריסטה העולמית שתיערך השנה בדרום אמריקה, בנוסף לכך יועברו שלל הרצאות מפי בכירי השפים בישראל, והנה רק טעימה קטנה מהתכנייה העשירה המתוכננת לתערוכה השנה -  שף נועם דקרס מליליות יעביר סדנת גורמה כשר, מאיה דרין מישראל היום ומיכל אנסקי ממאסטר שף יעבירו סדנה לטיפים זריזים לשולחן החג, קובי אריאלי והשף שאול בן אדרת ממסעדת קימל ירצו על שבת המלכה וארוחות השבת והשפים ניצן רז מסושי סמבה ואביב משה ממסה יערכו ביניהם קרב סכינים בנושא דגים נאים.

תערוכת מבשלים 5-7 באפריל 2011

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
מרק השורבה של בני הדייג הנחמה שלנו לחורף
להתאהב כמו איטלקי
שווה לגדל בשבילה כרס
רכבת אקספרס לאיטליה