נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

לקראת סוכות כתבנו כאן, על תחרות הבירה הבין לאומית הראשונה שהתקיימה בכפר המכבייה, תחרות ולא יריד, בה השתתפו מאות בירות מכל העולם (חלקן אפילו לא מיובאות לישראל, עוררו עניין ובהחלט יתכן שיראו על המדפים בעתיד) וכמובן גם ישראליות מסצנת המבשלות המתפתחת בישראל. כל הבירות נטעמו על ידי מיטב המומחים מהארץ ומחו"ל, וניתנו להם ציונים ששוקללו לידי ציון סופי. לא נכביר במילים ואת כל התוצאות בשלל הקטגוריות תוכלו למצוא באתר איש הענבים (שהיו מיוזמי התערוכה) כשאתר rest  הוא אחד מנותני החסות לתערוכה (בתמונה- אביחי בליצקי, מנכ"ל rest מעניק את הפרסים לזוכים). נציין כמובן את הישראליות שקיבלו 12 מדליות זהב מתוך 18 שחולקו, בין המבשלות בלטו כמובן מלכה ודאנסינג כאמל, מחלוצות המבשלות המסחריות הקטנות שזכו כל אחת בשתי מדליות, גם  מבשלת הגולן הגדולה (יחסית למבשלות הבוטיק), זכתה עם  ה'עוג' – הבירה החדשה שלהם, כאשר ממוצע הציונים הגבוה על שלל בירות זיכה אותה גם בתואר "המבשלה הטובה ביותר".

גם המבשלות  פאבו וג'מס זכו כל אחת במדליית זהב, השג יוצא דופן לנוכח הזמן הקצר שהמבשלות הללו קיימות בשוק (שנה-שנתיים). גם מבשלות קלרה, השחר ושריגים קיבלו גם הם מדליות זהב, במסגרת תחרות המבשלות הזעירות (ללא רשיון יצרן) ונסיים במבשלות שפירא ואלכסנדר שקיבלו כל אחת מהן מדליית זהב כפולה. וכולנו מתרגשים לראות האם המבשלות ישמרו על התארים לקראת התחרות שתיערך בשנה הבאה מתוך תקווה שתהפך למסורת.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר