עולם הקולינריה והבישול הישראלי הולך ומתפתח ככל שהזמן חולף. עברו הימים של אטרקציות מעורערות כגון מרק בצל בתוך לחם או תפוחי אדמה מוקרמים, וכיום הקהל הרחב מתעדכן בחדשות הקשורות לעולם המסעדות, האוכל וכלי המטבח שונים, ובתוכם גאדג'טים משוכללים ומרתקים (גם אם השימוש בהם הוא מינורי ביותר). לא עוד בישול אפרורי במטבח הביתי, הבו לנו חידושים והמצאות!
על מנת להתעדכן בכל מה שחדש בעולם הקולינריה, מלקטים מאות אלפי חובבי האוכל בישראל פירורי פרטים בעיתונים, בטלוויזיה, במגזינים מקצועיים ובאתרי האינטרנט השונים. כעת, ניתנת הזדמנות לכל אותם מאות אלפים לשדרג את חוויית הבישול שלהם בעזרת תערוכת 'מבשלים 2010', שנפתחת ביום ד', ה-14 באפריל ותימשך עד יום ו', ה-16 באפריל. במהלך התערוכה יהפכו גני התערוכה בתל אביב למתחם לחווייתי שיפגיש את המבקרים עם עושר קולינרי שטרם נראה בארץ.
בשני אולמות עמוסים וגדושים מכל טוב תעלינה תצוגות של החידושים האחרונים במטבח, מתנורי אפייה ומעבדי מזון דרך מחבתות, סירים, סכינים וגאדג'טים מדליקים ועד מכונות קפה מעוצבות; מתחם יין הכולל יקבים ותיקים לצד יקבי בוטיק; מתחם 'טוסקנה הקטנה' המעוצב בסגנון שוק אירופאי כפרי, עם שפע שמני זית איכותיים, רטבים משובחים, פסטות טריות וגבינות צאן מיוחדות.
במשך ימי התערוכה תתקיימנה סדנאות בישול של טובי השפים בישראל, ביניהם
מחיר כרטיס כניסה לתערוכה עומד על 40 ₪. נתראה במבשלים!
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת