נגישות
נגישות

מתבשלים עם תערוכת 'מבשלים'

'מבשלים 2010', תערוכת קולינריה ראשונה וייחודית בישראל, תתקיים בין התאריכים 16-14 באפריל בגני התערוכה, ותציג את מיטב השפים, ההרצאות, הסדנאות והמותגים

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 17/04/2010, 14:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

עולם הקולינריה והבישול הישראלי הולך ומתפתח ככל שהזמן חולף. עברו הימים של אטרקציות מעורערות כגון מרק בצל בתוך לחם או תפוחי אדמה מוקרמים, וכיום הקהל הרחב מתעדכן בחדשות הקשורות לעולם המסעדות, האוכל וכלי המטבח שונים, ובתוכם גאדג'טים משוכללים ומרתקים (גם אם השימוש בהם הוא מינורי ביותר). לא עוד בישול אפרורי במטבח הביתי, הבו לנו חידושים והמצאות!

על מנת להתעדכן בכל מה שחדש בעולם הקולינריה, מלקטים מאות אלפי חובבי האוכל בישראל פירורי פרטים בעיתונים, בטלוויזיה, במגזינים מקצועיים ובאתרי האינטרנט השונים. כעת, ניתנת הזדמנות לכל אותם מאות אלפים לשדרג את חוויית הבישול שלהם בעזרת תערוכת 'מבשלים 2010', שנפתחת ביום ד', ה-14 באפריל ותימשך עד יום ו', ה-16 באפריל. במהלך התערוכה יהפכו גני התערוכה בתל אביב למתחם לחווייתי שיפגיש את המבקרים עם עושר קולינרי שטרם נראה בארץ.

בשני אולמות עמוסים וגדושים מכל טוב תעלינה תצוגות של החידושים האחרונים במטבח, מתנורי אפייה ומעבדי מזון דרך מחבתות, סירים, סכינים וגאדג'טים מדליקים ועד מכונות קפה מעוצבות; מתחם יין הכולל יקבים ותיקים לצד יקבי בוטיק; מתחם 'טוסקנה הקטנה' המעוצב בסגנון שוק אירופאי כפרי, עם שפע שמני זית איכותיים, רטבים משובחים, פסטות טריות וגבינות צאן מיוחדות.

במשך ימי התערוכה תתקיימנה סדנאות בישול של טובי השפים בישראל, ביניהם איל לביא (רוקח 73) ונעם דקרס (ליליות) ועוד, הרצאות מרתקות במגוון נושאים, כגון הכנת פסטה טרייה (תמר כהן-צדק מקוצ'ינה תמר ורן ראש מהנמל 24) ופיסול בסוכר (תומר כבירי ממול ים), פעילויות קולינריות בהנחיית מיכל אנסקי בהן יככבו השף הספרדי הנודע ג'ורדי ארטל, השף והבעלים של מסעדת ' cinc sentits' הברצלונאית שזכתה לעיטור כוכב מישלן מיד לאחר פתיחתה, צחי בוקששתר (בלאק בר אנד בורגר והיועץ האסטרטגי של התערוכה), בועז צאירי (סאקורה) ועוד.

מחיר כרטיס כניסה לתערוכה עומד על 40 ₪. נתראה במבשלים! 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר