נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

יקב הרי גליל, השוכן בקיבוץ יראון שבגליל העליון, חוגג עשור של ייצור יין משובח ואיכותי. מאז שנת 2000 הצליח היקב לכבוש קהל לקוחות גדול בכל רחבי הארץ, שלמד להעריך את היינות הטובים וליהנות מהם לבד או לצד מאכלים המאפשרים שילוב טעמים מרתק ומרגש. כיום מחזיק היקב שישה כרמים בהרי הגליל העליון, מטפח 12 זני ענבים שונים ומפיק כמיליון בקבוקי יין בכל שנה, מה שהופך אותו לאחד משבעת היקבים הגדולים בישראל.

לכבוד חגיגת העשור, משיק יקב הרי הגליל את 'גליל גורמה'- חוויה אנינת טעם המשלבת בין אוכל גורמה ליין משובח המלווה את המנה בצורה המושלמת. החל מחודש פברואר ייערכו מפגשים במסעדות שונות בישראל, בהן השפים ירכיבו תפריט חד פעמי שישולב, כאמור, עם יינות מתאימים לכל מנה.

הארוחה הראשונה נערכה ביום ד' האחרון, ה-17 בפברואר, במסעדת המלך שלמה שבמלון הילטון, עליה ניצח השף דייגו אלסרקי. השבוע, בימים ג'ו-ד' (23-24 בפברואר), יגיעו יינות יקבי הרי גליל למסעדת כרמלה בנחלה לשתי ארוחות, עליהן ינצח השף דניאל זך. ב-9 במרץ יתארח היקב במסעדת כרמים שבמושב סגולה הדרומי, לארוחת גורמה ייחודית בניצוחו של השף סהר רפאל, ושבוע לאחר מכן, ב-16 במרץ, תארח ביסטרו נועה של השף המוכשר ניר צוק את היקב, לארוחה באווירה יפואית אמיתית.

את כל הארוחות ילווה מדריך יין מקצועי מיקב הרי הגליל, ובסיום כל ארוחה יזכו הסועדים בהזמנה זוגית לביקור ביקב עצמו. 'גליל גורמה' יימשך לאורך כל השנה וינדוד ברחבי הארץ. מחיר ארוחה ינוע בין 220-280 ₪ לסועד. הזמינו מקומות כבר עכשיו!

המלך שלמה - מלון הילטון, תל אביב-יפו 03-5202023

כרמלה בנחלה - התבור 46 פינת רמב"ם, תל אביב-יפו 03-5161417

כרמים - סגולה 106, בכניסה למושב סגולה (בין קסטינה לקרית גת) 057-9442804

ביסטרו נועה - הצורפים 14, תל אביב-יפו 057-9439645

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר