נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
חג השבועות קרב ובא, קבלו שלושה מתכוני יוגורט היישר ממפגש מזרע (קיבוץ מזרע)
מתכונים קלים ומהירים שיעשו לכם את החג
(בתמונה: השף אדוארד בורסק):

רוטב יוגורט בעשבי תיבול
מתאים בעיקר לבשרים שיוצאים מהגריל (כבש \ עוף) ולסלטים
המצרכים:
300 גר' יוגורט. 3
בצלי שאלוט.
שן שום כתושה.
שמיר \ פטרוזיליה \ בזיליקום – חבילה (50 גר').
שלוש כפות מיץ לימון.
שלוש כפות שמן זית.
מלח \ פלפל \ סוכר – לפי הטעם.
אופן ההכנה:
לערבב הכל ולהגיש.

ביצים חלוטות עם יוגורט
המצרכים:
2 שיני שום.
קורט מלח.
300 גר' יוגורט.
3 כפות חומץ.
4 ביצים.
2 כפיות חמאה (30 גר').
כפית פפריקה.
אופן ההכנה:
כותשים את השום והמלח, מוסיפים אל היוגורט ובוחשים, מניחים בכלי הגשה.
מכניסים לסיר עם מי מלח את החומץ ומרתיחים, חולטים את הביצים למשך שלוש דקות, מוציאים אותם ושמים על היוגורט, ממיסים חמאה עם הפפריקה, יוצקים על הביצים ומגישים.

משקה יוגורט – הירן (טורקי)
המצרכים:
5 כוסות יוגורט.
2.5 כוסות מי קרח.
כפית מלח.
אופן ההכנה:
מוסיפים את המים ליוגורט ומערבבים, מוסיפים את המלח.
מדללים שוב לפי מידת הצורך ומגישים.


  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר