נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
סירי פלא בישול ללא מים וטיגון ללא שמן

הסירים הפועלים בשיטת G.C.C כבר מזמן הפכו לאגדה בעולם כולו, בארץ משווקים הסירים על ידי
רבקה ואיתן לנצ'נר, שגם יגיעו אליכם הביתה אם תרצו, להדגים את יתרונות הסירים.
מדובר בסיר עם אחריות ללא הגבלת זמן שמיוצר מפלדת אל- חלד 18/10 בעובי 1 מ"מ-
Surgical Stainless Steel (הנירוסטה האיכותית ביותר).

תחתית הסיר אקוטרמית, בעובי 1.5 ס"מ- שבייצור עברה טיפול טרמי מיוחד המקנה לה כושר אגירת
חום ופיזור חום יוצאי דופן. מכסה הסיר מיוצר מאותה פלדת אל- חלד בעובי 1.2 מ''מ ועליו ידית מד- חום לבקרת טמפרטורת הבישול, אגב, ידיות הסיר אינן מתחממות כלל.
מבנה הסירים מאפשר שימוש קל וניצול התכונות לעזרה בהכנת והגשת האוכל. נוסף על כך יש מספר אפשרויות לבישול ואידוי במספר קומות על להבה אחת- היתרון הוא חסכון רב באנרגיה וזמן.
הסירים מוצעים במספר גדלים, החל מ-1.8 ועד 14 ליטר, המגוון כולל גם גרילר בנפח 2.3 ליטר וסיר מחבת בנפח 2.7 ליטר.
למידע נוסף ותמונות ניתן להיכנס לאתר www.gcc.co.il.

כלי חרס בעבודת יד היישר מקולומביה

כלי החרס מיוצרים בעבודת יד ללא מגע מכונה בכפרים בקולומביה על פי שיטה מסורתית עתיקה
בה השתמשו האינדיאנים. הכלים מיוצרים בתהליך מיוחד בחום גבוה מאוד מחומרים טבעיים וללא עופרת. ניתן לבשל בהם כל תבשיל החל מתפוחי אדמה ועד תבשילי קדרה ובשל הליך הייצור הייחודי
והעמידות הגבוהה לחום, ניתן להניח אותם על כל מקור חום החל מתנור, כיריים, טאבון, או אפילו אש
גלויה ומדורה.

התבשילים המתבשלים בקדרות וסירי החרס, מקבלים טעם עשיר ועמוק אודות לחרס המיוחד ולחום
הגבוה המתפשט באופן שווה בכל חלקי הכלי. הכלים מעוצבים בעיצוב מנימליסטי כפרי ובצבע שחור,
כאשר במהלך הבישול הם משנים את גוונם לחום, כשהכלי מתקרר הוא חוזר לצבעו המקורי.
את הכלים יש לטבול בחלב או במים קרים לפני השימוש על מנת להכין אותם לחימום ראשוני.

בארץ משווקים הכלים על ידי גלריית חותם שבכפר סבא, ניתן למצוא בגלריה כלי הגשה, סירים
וקדרות בגדלים שונים. המחירים בין 25 ₪ ל- 500 ₪.
גלריית חותם, רח' התע''ש 6 כפר- סבא טלפון: 09-7666429

חדש ברשת The Cook Store

שני דגמים של מכונות פסטה ביתיות להכנת פסטה טרייה בבית (ממש כמו באיטליה).
המכונות החדשות מיוצרות על ידי חברת Marcato האיטלקית וניתן להכין בהן את כל סוגי הפסטות השונים: ספגטי, ספגטיני, מקרוני, בוקטיני, טלייטלה, טליוליני, פטוצ'יני, פוזילי, פנה, קונקיליה, אורקייטה, ביגולי ועוד.

דגם Ampia מוצע במחיר 199 ₪ - מדובר במכונת פסטה ידנית קלאסית.
המכונה מאפשרת יצירת בצק פסטה בעובי משתנה וכן יצירת פטוצ'יני וטגלוליני על ידי שימוש
בחותכנים המגיעים עם המכונה.

דגם Atlas מוצע במחיר 259 ₪ - מדובר במכונת הפסטה הנמכרת ביותר באיטליה.
בעזרת חיבורים למכונה ניתן להפיק 15 סוגי פסטה שונים, החל מספגטי, דרך רביולי ועד ללזניה.
כמו כן ניתן להוסיף למכונה מנוע חשמלי.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר