נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

לפני שקונים בודקים את התווית עליה צריך להיות רשום - כתית מעולה- וכן מועד פקיעת תוקף השמן.

רצוי לקנות שמן קרוב למועד הייצור אף שתוקף השימוש עומד על שנתיים, כמו כן לוודא שאחוז החמיצות אינו עולה על 1% חמיצות.

איכות השמן היא כבר סיפור אחר-
בכבישה חמה מאבד השמן את סגולותיו לכן נקנה שמן בכבישה קרה ורצוי מבית גידול טבעי של עצים אורגניים ללא דישון , ריסוס וכיוצ"ב.

המומחים ממליצים על שמן הזית מהסיבות הבאות:
הוא מאזן את רמת לחץ הדם והכולסטרול, מונע מחלות והתקפי לב.
הוא מועשר בויטמין E טבעי שמעניק לעור הגוף והפנים מראה צעיר ולתאי הגוף בריאות.

שילובים מנצחים לשימוש בשמן זית-
* בבישול וטיגון, נא לא להביא לבעבוע ולרתיחה, על מנת לשמר את סגולותיו המופלאות של האוצר.
* בקוסמטיקה- מתכון לעור הפנים: על כף שמן זית להוסיף חצי כפית שמן שקדים ולעסות לתוך העור. להשהות כשעה ולשטוף במים פושרים, לקנח במגבת נייר או בד רכה. שלוש פעמים בשבוע לעור יבש, פעמיים לעור רגיל ופעם לעור שמנוני. יכול להיות שענף הניתוחים הפלסטיים יאבד לקוחות אבל אתם תרוויחו בגדול.

ועוד טיפים להזנה וחיזוק לשיער גברים ונשים מוצעות כמה אפשרויות, התוצאות מדברות בעד עצמן.
מתכון למניעת נשירה-
לחמם חצי כוס - עד כוס שמן זית בסיר על אש קטנה ולהסיר מהאש.
בעזרת כריות האצבעות למרוח ולעסות את הקרקפת.
רצוי להשאיר כל הלילה (להניח מגבת על הכרית) ובבוקר לחפוף.
מומלץ בכל ימות השבוע.
אם אתם סובלים מקשקשים, תוכלו לערבב חצי כוס שמן זית וחצי כוס כוהל 20 אחוז - למרוח ולעסות לתוך העור. רצוי להשאיר מספר שעות ואפילו לילה שלם.

מתכון להזנת עור הקרקפת -
יש להשתמש בקערה עמוקה בתוכה נטרוף שני חלמונים, כפית מיץ לימון טבעי וחצי כפית חומץ בן יין לתערובת מוסיפים תוך בחישה כוס שמן זית. עכשיו הזמן למרוח על הראש והרבה. להשאיר לפחות חצי שעה עם או בלי כיסוי (ניילון נצמד או כובע רחצה הדוק ) וחופפים רגיל.

מתכון לעיצוב שיער נבול ודק -
טורפים ביצה (חלמון וחלבון) עם כף דבש ושתי כפות שמן זית, מורחים בנדיבות על השיער וחובשים על הראש כובע רחצה הדוק או כורכים סביבו ניילון נצמד . חצי שעה של פרגון תספיק ובהמשך לחפוף רגיל.

ולסיום, קחו יוזמה החל ממחר בבוקר, מייד אחרי צחצוח השיניים תנו לעצמכם מתנת בריאות. ממש לא מסובך, עניין של אופי והתמדה. אז שווה לנסות.
מה לעשות? לבלוע כפית שמן זית. כן, על קיבה ריקה.

שיהיה בהצלחה

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר