היא יודעת להיות כמו עציץ ולשתוק אם טובלים אותה בצנצנת עם מים לא רחוק ממקור אור.
זה השם האינדיאני המקורי שלה. היא מתמסרת בקלות ובמהירות לצלחת -מבושלת, מטוגנת, אפויה, מאודה או ב- Live.
מרק כתום (4 מנות):
נקלוף שתי בטטות תפוחות איברים ונחתוך לקוביות.
נטגן בצל או כרשה (1/2 כוס) עד גוון זהוב, נוסיף ליטר וחצי מים ואת הבטטות.
קצת מלח-פלפל וכף בהיריון (חודש תשיעי) של אבקת מרק עוף.
נקדיח הכל עד 20 דקות רתיחה.
אוהבים ככה? בתאבון.
דייסתי? להפעיל את המקל- מערבל.
עם גושים רכים? לכתוש בעדינות עם ממעך.
רוצים את שיא התענוג?
שימו במרכז השולחן קערה עם 2 מיכלי שמנת חמוצה קרה
מעורבבים עם קצת מלח- פלפל שחור גרוס ותוספות,
כמו שום כתוש או ממחלקת הקצוצים (אפשר לגזור במספרים):
בצל ירוק, עירית, פטרוזיליה או כוזברה.
ועכשיו גן עדן.
יוצקים מהמרק לצלחת ומטמיעים כף שמנת ללב הרותח.
מטוגנת במחבת:
נותנים לקוביות או לפלחים להשתזף על מצע מטוגן של פרוסות בצל או כרשה בשמן זית.
קלי קלות כתוספת מהירה לכל ארוחה.
אפויה 4X4 בקדרה:
ממיסים 4 תיבוליות בטעם שאוהבים ב- 4 כפות שמן זית.
חותכים 4 בטטות ל- לרבעים, מניחים בקדרה ויוצקים את התיבוליות.
מכסים לשעתיים בתנור ב- 180 מעלות ויצאתם גאונים.
בטוסטר?
להמליח ולהזליף קצת שמן זית על פרוסות בעובי אגודל.
200 מעלות- 12 דקות לכל צד.
מעדיפים מאודה?
אז במיקרוגל יספיקו 8 דקות לכל צד.
בכל מקרה, כדאי לקשט בירוקים קצוצים או להוסיף זרעוני קימל. שווה.
Live בסלט סלרי:
בגלל שהיא ספוגית היא סופחת טעמים ומתרככת בכיף גם ללא בישול מנצלים אותה לסלט.
חותכים טבעות מגבעולי סלרי ומוסיפים קוביות קטנות של בטטה.
יוצקים רוטב ומערבבים.
כל רוטב סלט שאתם אוהבים יתאים.
מכסים לשעה לפחות ( מכסה או נילון נצמד ) ונותנים כבוד לכושר הספיגה.
הפעם תקבלו מדליה מזהב.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת