טיפ לחציל
איך יודעים אם הוא שווה?
ראשית, עליו להיות סגול כההההההההה ועם ברק מלכותי ושנית, הוא חייב להיות קל משקל.
קחו אחד, שניים, שלושה ביד - גודל אחיד- והשוו משקל. הקל ביותר מבין השלושה הוא הטוב... לרוב, בלי גרעינים וצעיר ברוחו.
מה עכשיו?
יש לכם חציל? יש לכם טוסטר ? לכו לקנות תבנית אלומיניום חד - פעמית שנכנסת לטוסטר.
מה לעשות?
פרסו פרוסות בעובי 2 אצבעות.
המליחו קלות והניחו על מגבת. רבע שעה מספיקה.
ואז לנגב - להספיג את הזיעה מהפרוסות ולהניח בתבנית.
לטפטף קצת שמן זית על כל 'פריסה' ולהכניס לאוטומט בחום אחיד - עליון תחתון 250 מעלות לרבע שעה.
להפוך עם מזלג לרבע שעה נוספת.
מדהים על צלחת טחינה / חומוס/ והשוס האמיתי על לבנה פושטית ככל שתהיה עם כמה טיפות של שמן זית.
לסיכום
אין צורך לשטוף את הצלחת. היא תתנקה בשניות (החבר'ה יטרפו כאילו אין מחר).
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת