נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

טיפ לחציל

איך יודעים אם הוא שווה?

ראשית, עליו להיות סגול כההההההההה ועם ברק מלכותי ושנית, הוא חייב להיות קל משקל.

קחו אחד, שניים, שלושה ביד - גודל אחיד- והשוו משקל. הקל ביותר מבין השלושה הוא הטוב... לרוב, בלי גרעינים וצעיר ברוחו.

מה עכשיו?
יש לכם חציל? יש לכם טוסטר ? לכו לקנות תבנית אלומיניום חד - פעמית שנכנסת לטוסטר.

מה לעשות?
פרסו פרוסות בעובי 2 אצבעות.
המליחו קלות והניחו על מגבת. רבע שעה מספיקה.
ואז לנגב - להספיג את הזיעה מהפרוסות ולהניח בתבנית.
לטפטף קצת שמן זית על כל 'פריסה' ולהכניס לאוטומט בחום אחיד - עליון תחתון 250 מעלות לרבע שעה.
להפוך עם מזלג לרבע שעה נוספת.

מדהים על צלחת טחינה / חומוס/ והשוס האמיתי על לבנה פושטית ככל שתהיה עם כמה טיפות של שמן זית.

לסיכום
אין צורך לשטוף את הצלחת. היא תתנקה בשניות (החבר'ה יטרפו כאילו אין מחר).

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר