נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
תקציר הטרילוגיה: יום בסל יום אחלה עסל.

הגיע יומו השלישי והאחרון של הטיול, הגעגועים לליבי גוברים, הזוגית מתרגלת החלפת חיתול על אננס שקנינו בשוק המקורה והמרהיב של ברצלונה, ובכלל, כל היום עובר במגמת רילקס ונופשונית (הצטרפנו אפילו לאוטובוס תיירים שחג סביב אתרי התיירות המובילים).

הטקטיקה שנקבעה להיום כללה ארוחת צהריים מובילה ולא ארוחת ערב, יען כי בלילה אנחנו כבר על המטוס, חוץ מזה, זה יאפשר לי תרגול של סייסטה תו"כ בליסה איטית...

רגלינו הובילו אותנו באיזשהו שלב לכיוון המרינה הים תיכונית של העיר, יאכטות בגודל שאול יהלום ומים נקיים כמו סדין אחרי כביסה, האינטואיציה הובילה אותי ליאכטה מקומית שעל סיפונה הוצבו שולחנות ובר וללא ספק היא מעוז גסטרונומי מוביל למכל מי שרוצה לשזוף את עיניו ברהב המרינה ובים שנח לו מתחת לקרקעית השקופה של היאכטה.
בחששות מוצדקים שמדובר שוב באיזו מלכודת לתייר (נא לקרוא פרק א') פסענו הזוגית ואנוכי לעבר שולחן עם נוף והתחלנו להזמין.
פתחנו עם הפאן (שזה הלחם המשגע, קראו פרק ב') ושתי כוסות סנגריה, טעות, אין אפשרות לקבל כוסות סנגריה, או קנקן או כלום, הלכנו על קנקן.
הזמנו זיתים וטאפאס של סלמון, כדורי בשר קטנים, אנשובי בשמן זית, קוביות גבינה, שוקיים של עופיון קטנטן, טונה צרובה, סלט אבוקדו, וכל זה רק לסיפתח, בינתיים נגמרה הסנגריה אז הזמנו עוד אחת.
שרימפס, קלאמרי, עוד פאן, פרוסות האם, סביצ'ה לוקוס, נוף מהמם, עוד סנגריה, רוד סטויואר מתנגן ברקע, עוד פאן, ואז הזמנו קינוח.
קרם קאטלן מתוק וגדול (לפחות באופן יחסי לקרם ברולה אחיו הצרפתי המוכר), ארוחה שנמשכה כ - 3 שעות, שיזוף קל באיזור צד ימין שהיה חשוף לשמש והנאה אחת גדולה ומספקת מוויקאנד שהתחיל עקום (לפחות בכל הקשור לאוכל) נמשך פגז והסתיים באופן הכי ספרדי שיכול להיות .
באביב אנחנו אצל חברים בריביירה, אז אדיו אספניה, בונזו'ר לה פראנס.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של נבו כהן

שלושה חברים יצאו למיט בול
פתח לתקווה גסטרונומית
בוקר קוסמופוליטי
צ'ירס
אבקת פיות
בלי פוליטיקה
קרם קרמל
פינוק אה-לה-ליונז
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר