נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בננות בשלות מאוד, על סף השלכה לפח, ניתן לקלוף, למעוך ולהקפיא ולהשתמש בהכנת עוגות ולחמים.

תותים יפים אפשר להקפיא ולהשתמש במקום קוביות קרח וגם בעונת הקיץ להכנת מוסים, רטבים ומשקאות.

אפשר לשמור כמות של קליפת תפוז מגוררות בפריזר, במקום ללכלך בכל פעם פומפייה או זסטר (כשמגררים את קליפת התפוז או הלימון לקינוחים , חשוב להשתמש רק בחלק הכתום/צהוב, החלק הלבן הפנימי מר).

תמרים צהובים מומלץ לשמור במקפיא - כך הם יבשילו ויהפכו אכילים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר