בננות בשלות מאוד, על סף השלכה לפח, ניתן לקלוף, למעוך ולהקפיא ולהשתמש בהכנת עוגות ולחמים.
תותים יפים אפשר להקפיא ולהשתמש במקום קוביות קרח וגם בעונת הקיץ להכנת מוסים, רטבים ומשקאות.
אפשר לשמור כמות של קליפת תפוז מגוררות בפריזר, במקום ללכלך בכל פעם פומפייה או זסטר (כשמגררים את קליפת התפוז או הלימון לקינוחים , חשוב להשתמש רק בחלק הכתום/צהוב, החלק הלבן הפנימי מר).
תמרים צהובים מומלץ לשמור במקפיא - כך הם יבשילו ויהפכו אכילים.
כתבות נוספות של אורן גירון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת