נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בתור כתב מדופלם של אתר המסעדות המוביל בישראל, אדם שיודע לזהות רוטב ולאבחן צלע על האש ביקרתי בחג הסוכות האחרון בברצלונה למטרות נופש חופש ובעיקר אוכל.

המטבח הקטלוני הוא מדהים בהיצע שלו ובאיכויות שלו שנעות בין פשטות של זיתים למורכבות של נתח טלה ברוטב יין פורט על מצע גמבה.
בלילה הראשון עטנו הזוגית ואני על מדרחוב הרמבלס' המפורסם וחיפשנו טאפאסידה הגונה.
גבירותיי ורבותיי נפלתי במלכודת הכי משומשת בספר, נכנסתי לטאפאס בר לתיירים אהבלים שלא יודעים איפה מתחיל האנשובי ואיפה נגמר הסרדין .סלט תפ"א במיונז (שאחרי יום עשה לזוגית כאבי בטן), טאפאס של האם יבש ועלוב, סנגריה מהולה במים ואווירה של סאכרין וכאילו.

ושלא תחשבו שלא אכלתי, אפילו הזמנתי עוד, לא היה טעים אבל מה יודע תייר שכמוני בשעה 12:00 בלילה שכשמבחוץ כל טאפאס בר נראה דומה לשני, חשבתי שזה מה יש והעיקר האותנטיות. מחר יום חדש עם גילויים חדשים ומרעישים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של נבו כהן

שלושה חברים יצאו למיט בול
פתח לתקווה גסטרונומית
בוקר קוסמופוליטי
צ'ירס
אבקת פיות
בלי פוליטיקה
קרם קרמל
פינוק אה-לה-ליונז
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר