בתור כתב מדופלם של אתר המסעדות המוביל בישראל, אדם שיודע לזהות רוטב ולאבחן צלע על האש ביקרתי בחג הסוכות האחרון בברצלונה למטרות נופש חופש ובעיקר אוכל.
המטבח הקטלוני הוא מדהים בהיצע שלו ובאיכויות שלו שנעות בין פשטות של זיתים למורכבות של נתח טלה ברוטב יין פורט על מצע גמבה.
בלילה הראשון עטנו הזוגית ואני על מדרחוב הרמבלס' המפורסם וחיפשנו טאפאסידה הגונה.
גבירותיי ורבותיי נפלתי במלכודת הכי משומשת בספר, נכנסתי לטאפאס בר לתיירים אהבלים שלא יודעים איפה מתחיל האנשובי ואיפה נגמר הסרדין .סלט תפ"א במיונז (שאחרי יום עשה לזוגית כאבי בטן), טאפאס של האם יבש ועלוב, סנגריה מהולה במים ואווירה של סאכרין וכאילו.
ושלא תחשבו שלא אכלתי, אפילו הזמנתי עוד, לא היה טעים אבל מה יודע תייר שכמוני בשעה 12:00 בלילה שכשמבחוץ כל טאפאס בר נראה דומה לשני, חשבתי שזה מה יש והעיקר האותנטיות. מחר יום חדש עם גילויים חדשים ומרעישים.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת