בהרבה מקרים של אפייה, אנו נדרשים לא אחת לפרוס עוגת טורט, להרטיב אותה ולמלא אותה בקרמים או כל מלית אחרת.
באין יד מיומנת, פעולת החצייה של העוגה לרוחבה לשניים נורא מבאסת: השכבות לא יוצאות בעובי אחיד או שהחיתוך עקום או במקרים הגרועים העוגה מתפרקת לפירורים ומוצאת את דרכה להכנת כדורי שוקולד...
הראש ההולנדי המציא לנו פטנט שעושה את העבודה בקלי קלות- חוט תיל משונן מתוח בין שני מוטות, ניתן לכוונון על פי גובה הפריסה הרצוי וחותך כמו תער- חד, מדויק ואחיד.
אמרו מעתה: שכבות מדויקות, ישרות ואסתטיות של עוגת טורט, ללא מאמץ...
כתבות נוספות של אורן גירון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת