נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
למי שמלאכת חיתוך ירקות ופירות קשים לג'וליאנים (רצועות צרות וארוכות, גפרורים) תמיד נראית סיזיפית ומעצבנת, ואין כח או סבלנות לפתוח שוב את המנדולינה (אותו מכשיר אימתני שפורס וחותך לצורות שונות ומשונות) הומצא הפטנט הבא: חותכן, שמגיע בצורת קולפן תפוחי אדמה, המצויד סכין זיזים עליונה, שבמשיכה אחת מניב 10 ג'וליאנים גאים ויפים, ללא כל טרדה ולכלוך מיותרים. להכנת סלט קטן ומרענן שילווה דג בגריל או אפילו להכנת צ'יפס סלרי או בטטה לקישוט. פרקטי ויעיל. המכשיר עשוי מתכת איכותית ומצויד בידית אחיזה נוחה. תוצרת גרמניה. מחירו של התענוג כ-85 ₪.

הנה מתכון פשוט לסלט צנון וקולרבי קטן שמרענן כל מנת עוף או דג בגריל:
החומרים:
2 יח' צנון
1 יח' קולרבי
1 יח' גזר
מיץ וזסט מלימון אחד
4 כפות שמן זית
2 כפות שמן שומשום כהה
כפית סוכר
5 כפות שומשום קלוי
מעט כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
חותכים את הצנון, הקולרבי והגזר לג'וליאן ומערבבים עם שאר המרכיבים. משהים לשעה ומגישים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
הפלא הצרפתי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר