נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
הלהיט האחרון במטבחים המקצועיים וגם הביתיים הן כל המגררות ממשפחת מיקרופליין. מדובר במגדרת היי-טק, המעוצבת למשעי וחדה כתער. היתרון הגדול שלהן הוא הכך שלא צריך להפעיל לחץ על המוצרים המתגרדים וניתן לקבל החל מגרידה דקיקה ועדינה וכלה בשבבי מסולסלים ונאים.
כל סיפור המצאת המגרדת החל בטעות אצל עקרת בית קנדית שרצתה להכין פאי לימון. משגילתה כי אינה מוצאת את הפומפייה שלה, אצה רצה לארגז הכלים של בעלה, לקחה את שופין המתכת שלו וגירדה עליו את הלימון. ראתה כי טוב, פיתחה את המוצר והתאימה אותו לשימוש מטבחי והפכה בקלות למיליונרית.
גם מושר השכל וגם מוצר נפלא.
המחירים נעים בין 119-239 ₪. מומלץ מאוד!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר