נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
כמה טיפים להכנת בשר טעים ועסיסי:
- השאירו שכבה דקה של שומן על סטייקים ובשר לצלייה כדי לשמור על העסיסיות. הסירו את השומן לאחר ההכנה.
- יבשו היטב סטייקים וקוביות בשר עם מגבות נייר כדי לקבל השחמה טובה יותר.
- כדי ליצור רצועות בשר דקות בקלות עבור מנות מוקפצות, הקפיאו באופן חלקי את הבשר כך שיהיה יציב יותר.
- המליחו את הבשר אחרי בישול או השחמה. המלח מושך החוצה את הלחות ומונע השחמה.
- כדי להפשיר בשר בצורה בטיחותית, עדיף לעשות זאת במקרר ולא על השיש ובכך למנוע היווצרות של מושבות חיידקים באזורים שכבר הופשרו.
- כדי לשמור על בשרים צלויים עסיסיים, השתמשו במלקחיים או במרית. השימוש במזלג מנקב את שטח הפנים של הבשר ומאפשר למיצים לברוח.
- נסו להשתמש בספגטי לא מבושל במקום קיסמים כדי לאבטח בשרים וממולאים. זה פיתרון שהוא גם אכיל!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר