בהרבה מקרים שצריך להכין סלט, מאפה או תבשיל עם פלפלים (או חצילים) וצריך לקלות אותם על להבה גלויה, נפסל המקרה על הסף. לכלוך טרחה ועצבים.
פטנט נהדר שישמור על ניחוח החריכה (ולא, אל תנסו לשכנע את עצמכם שבתנור זה אותו דבר) הוא פשוט לעטוף את הפלפל או החציל בנייר כסף ולניחו כל על כירת הגז הדולקת. החריכה תתבצע בצורה מושלמת ונרוויח ניחוח מעושן עם מטבח נקי.
אגב, לקילוף קל של אותם פלפלים פשוט מכניסים את הפלפלים לשקית ניילון ואוטמים הרמטית ע"י קשר, מניחים ל-20 דקות ל"הזיע" והקליפה יורדת בקלי קלות.
כתבות נוספות של אורן גירון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת