נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בהרבה מתכונים זרים, מופיעים חומרי גלם מוזרים, שלפעמים חושבים שצריך לנסוע ליפן או זימבבואה בכדי להשיגם, שלא לדבר על לדעת מה הם בכלל.
אם למשל נתקלתם במתכון הודי במצרך שנקרא ghee , חיפוש מהיר במילון יוביל אותנו לכך שמדובר בסה"כ בחמאה מזוקקת.

המילון האינטרנטי הבא אמור לפשט את עבודה והקל על מציאת כל מבוקשכם בכל מה שקשור לחומרי גלם במטבח. ירקות, פירות קטניות, יבשים רטובים וכל העולה על דעתכם.

www.foodsubs.com
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר