נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מאז שלמדתי את יתרונות הכנת ציר מרק בבית אני מודה שהפסקתי להשתמש בתחליפים, פעם בתקופה אני מכינה סטוק (שבעברית משמעותו מלאי ובאנגלית "ציר מרק") ומקפיאה.
החוכמה היא להקפיא כמובן כמויות קטנות כדי שההפשרה לא תארך שנתיים.

השימושים הם רבים, כמעט בכל פעם שאני צריכה להוסיף נוזל לבישול אני משתדלת להשתמש בציר, מה שמבטיח טעם עשיר ומיוחד.

מעשה שקרה, הכנתי מרק פיקנטי על גבול החריף, ומכיוון שאני תמיד מכינה לגדוד (גם כשהקהל בקושי מסתדר בשלשות) נשאר לי די הרבה, ולא התחשק לי להקפיא. אז עשיתי שימוש חכם בנוזלים - לבישול של פתיתים. במקום להוסיף מים רותחים, הוספתי את הנוזלים של המרק (כולל חתיכות העוף והירקות שלא טחנתי) כנוזלים לבישול הפתיתים, והתוצאה הייתה מרשימה ביותר. כל הטעמים של המרק התמזגו בפתיתים ועד מהרה לא נשאר כלום.

מעתה אמרו, מים זה לרוויה, ומרק זה לטעם.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ברזיל בגמר
ברזיל בגמר
אירוע היסטורי
אירוע היסטורי
סמטת מזארין, פינת משכית
לא על הנוף לבדו
עשה עלייה
שתזכה לחיי מדף ארוכים
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר