נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
Check the Neck - טיפ קל לריכוך אגס "קשה"

או: מה הקשר בין אגס לאבוקדו?

כשמחזיקים אגס אמריקאי ביד, הוא מרשים מאוד ומעורר תיאבון. ציבעו מרהיב (האנג'ו בצבע אדום-יין, והבוסק בצבע זהוב-חלודה) וכל מה שמתחשק זה לנגוס בו וליהנות. אבל…
מה שרובנו לא יודעים (כי האגסים האמריקאים חדשים יחסית בשוק הישראלי) הוא, שהאגסים האמריקאים מגיעים לשוק כשהם בדרך כלל עדיין קשים, וצריך לעשות להם מה שעושים
לאבוקדו קשה - להבשיל אותם:
1. לעטוף את האגסים בנייר (או בשקית הבשלה)
2. לאחסן במקום אפל ובטמפ' החדר
3. לבדוק מידי יום ע"י לחיצה קלה בצואר האגס, (ראו איור למעלה)
4. כשהאגס מגיב ברכות ללחיצה - סימן שהוא מוכן לנגיסה…
האמריקאים אומרים: Check the Neck
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר