Check the Neck - טיפ קל לריכוך אגס "קשה"
או: מה הקשר בין אגס לאבוקדו?
כשמחזיקים אגס אמריקאי ביד, הוא מרשים מאוד ומעורר תיאבון. ציבעו מרהיב (האנג'ו בצבע אדום-יין, והבוסק בצבע זהוב-חלודה) וכל מה שמתחשק זה לנגוס בו וליהנות. אבל…
מה שרובנו לא יודעים (כי האגסים האמריקאים חדשים יחסית בשוק הישראלי) הוא, שהאגסים האמריקאים מגיעים לשוק כשהם בדרך כלל עדיין קשים, וצריך לעשות להם מה שעושים
לאבוקדו קשה - להבשיל אותם:
1. לעטוף את האגסים בנייר (או בשקית הבשלה)
2. לאחסן במקום אפל ובטמפ' החדר
3. לבדוק מידי יום ע"י לחיצה קלה בצואר האגס, (ראו איור למעלה)
4. כשהאגס מגיב ברכות ללחיצה - סימן שהוא מוכן לנגיסה…
האמריקאים אומרים: Check the Neck
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת