נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

התחיל החורף ואתו עונת ההדרים. כמה טיפים הקשורים למשפחת פרי ההדר:

מיץ מפרי הדר:
כדי להפיק את המירב מלימונים ותפוזים טריים, הביאו אותם לטמפרטורת החדר וגלגלו אותם מתחת לכף ידכם כנגד השיש לפני שאתם סוחטים אותם. שיטה נוספת (פחות מומלצת) היא לחמם את הפירות במיקרוגל עד 30 שניות ולתת להם לעמוד כמה דקות לפני שחותכים וסוחטים אותם.

גרד הדרים:
לפני שאתם סוחטים מיץ מלימון, גררו חלק מהקליפה שלו לתוך שקית והקפיאו לשימוש עתידי. ניתן להשתמש בגרד בכל מתכון שנדרש בו גרד לימון.

טיפים לבחירת פירות הדר:
בחרו את אלה בעלי המשקל הרב ביותר יחסית לגודל. קליפה חלקה יותר, דקה יותר בדרך כלל מצביעה על יותר מיץ. רוב הסימנים שעל הפירות לא משפיעים על האיכות וכדאי לדעת שתפוזים עם מעט גוון ירוק יכולים להיות בשלים בדיוק כמו כאלה בעלי גוון צהוב לחלוטין. מומלץ להימנע מפירות הדר עם איזורים שקועים ורכים.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מסעדת לה סטורי – סיפור ירושלמי של טעמים
יוקר המחיה מרים ראש? קבלו מסעדות זולות וטובות
מסעדת 'מלכה וציפי' באשקלון: תל אביב הגיעה לפריפריה
בין ירושלים לטוסקנה: חוויה קולינרית במבשרת ציון
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה