התחיל החורף ואתו עונת ההדרים. כמה טיפים הקשורים למשפחת פרי ההדר:
מיץ מפרי הדר:
כדי להפיק את המירב מלימונים ותפוזים טריים, הביאו אותם לטמפרטורת החדר וגלגלו אותם מתחת לכף ידכם כנגד השיש לפני שאתם סוחטים אותם. שיטה נוספת (פחות מומלצת) היא לחמם את הפירות במיקרוגל עד 30 שניות ולתת להם לעמוד כמה דקות לפני שחותכים וסוחטים אותם.
גרד הדרים:
לפני שאתם סוחטים מיץ מלימון, גררו חלק מהקליפה שלו לתוך שקית והקפיאו לשימוש עתידי. ניתן להשתמש בגרד בכל מתכון שנדרש בו גרד לימון.
טיפים לבחירת פירות הדר:
בחרו את אלה בעלי המשקל הרב ביותר יחסית לגודל. קליפה חלקה יותר, דקה יותר בדרך כלל מצביעה על יותר מיץ. רוב הסימנים שעל הפירות לא משפיעים על האיכות וכדאי לדעת שתפוזים עם מעט גוון ירוק יכולים להיות בשלים בדיוק כמו כאלה בעלי גוון צהוב לחלוטין. מומלץ להימנע מפירות הדר עם איזורים שקועים ורכים.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת